Zmieniłem zdjęcia magów i phoenixów, dalej nie są ok - to pewnie kwestia oświetlenia.
Magowie sprzed dwóch lat.

Jugger z wczoraj

Smok nieskończony jeszcze...

Phoenix Guardzi

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Skora jest ich autem dlatego jak czym lepiej sie skore zrobi tym model lepiej wyglada :]WojtuśŚ pisze:Szkoda mi czarnego inka, bo mi się kończy.A na poważnie to nie myślałem, żeby zielony washować czarnym.
Kolejny mangler to fiolet+niebieski tam użyję washa i zobaczymy różnicę.
BTW to właśnie oprócz skóry tych pomidorów to ten model jest bardzo nudny, zwłaszcza drugi.
Nie liczy sie ilosc warstw ...tez kiedys robilem po 7-8 albo i wiecej ,a efektu nie byloRzeczywiście - pomarańczowy to tylko 2 kolory. Blazing Orange i Submarine Yellow zmieszane w różnych proporcjach dla odpowiedniej warstwy, których było po około 4
eee tam ,super jestBTW to właśnie oprócz skóry tych pomidorów to ten model jest bardzo nudny, zwłaszcza drugi.