WE Smok i Treeman
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
no fajna fajna no właśnie to coś , drut pewno jest w podstawce a podstawka obciążona ołowiem a figurka dobrze wyważona pewno jest
no i jeszcze sie przyznaje ze gorzej mu wyszło a to takie ostrzeżenie rozumiem jest, no fajnie skonstruowane tylko biały trzeba było pocieniować mocniej (tak poza tym ot biały sie trudno cieniuje bo można na szaro albo niebiesko to najbardzej pasuje
no i jeszcze sie przyznaje ze gorzej mu wyszło a to takie ostrzeżenie rozumiem jest, no fajnie skonstruowane tylko biały trzeba było pocieniować mocniej (tak poza tym ot biały sie trudno cieniuje bo można na szaro albo niebiesko to najbardzej pasuje

a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
a wczesniej nawiercono ten metalowy ogon i wypełniono kadłubek greenstuffem aby drut sie miał czego trzymać, podstawka zaś jest wywazana przez naklejony na niej spory kamień;)
hehe ale ty sprytny i tak znamy te wszystkie sztuczki na wylot a co smok jest cały z plastiku myślałem, że wszystkie są metalowe ale i tak fajna przeróbka fajnie tez wyszedł tylko ten brzuch
mi nie zabardzo podchodzi ale dobra
ja używam do takich zadań zamiast mas modelarskich chemo-utwardzalnych dużo twardszej żywicy epoksydowej i ołowiu do obciążeń

ja używam do takich zadań zamiast mas modelarskich chemo-utwardzalnych dużo twardszej żywicy epoksydowej i ołowiu do obciążeń

a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
- Tiger Brown
- Kradziej
Bardzo ładny smoczuś, bardzo ładny. I podstawka bardzo fajna. 

"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Bardzo ładny. Choć może przydałoby się jeszcze rozjaśnić błony na skrzydłach. Ale i tak wygląda super. Podstawkę sam robiłeś?
mix normalnej podstawki + akwarystyczna kolumienka i trawki/porosty:)
Smoki ogólnie fajne, no może poza tym pierwszym bo kolorystyka mi się nie podoba, ale za to ostatni jest miodzio i super na tych ruinkach wygląda. Nie wiem jak chce ci się tak seryjnie te smoki produkować, jak ja zrobiłbym jednego a potem pomyślał ze drugi raz mam przez to przechodzić to szok po prostu, a ty zrobiłeś aż 3
Powodzenia w dalszej pracy

Powodzenia w dalszej pracy

wszystkie sprzedane...zooma nie bedzie bo już go nie mam w domu:P leci na aukcji;)
no fajne smoki naprawde
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.