Krasnoludzki fluff czyli książki, historie itd.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Krasnoludzki fluff czyli książki, historie itd.
Witam.
Niedługo kończę sagę ,,Gotrek and Felix" i chciałbym się was zapytać o to z czystej ciekawości. Czy , jak , kiedy i , w której książce zginął Gotrek.Bardzo ostatnio przywiązałem się do tej serii jako zalążka mojej pasji Warhammerem a sam Gotrek stał się moją ulubioną postacią.Dlatego też nie pogardzę jakąkolwiek informacją.
Dzięki za wszelakie odpowiedzi.
Niedługo kończę sagę ,,Gotrek and Felix" i chciałbym się was zapytać o to z czystej ciekawości. Czy , jak , kiedy i , w której książce zginął Gotrek.Bardzo ostatnio przywiązałem się do tej serii jako zalążka mojej pasji Warhammerem a sam Gotrek stał się moją ulubioną postacią.Dlatego też nie pogardzę jakąkolwiek informacją.
Dzięki za wszelakie odpowiedzi.
W zabójcy gigantów ginie. Ale zostaje wskrzeszony za sprawą zmiany pisarza
Akcja przesuwa sie wraz ze zmianą pisarza o dobre 20 lat do przodu (w czasie których ponoć Gotrek i Feliks zwiedzili kilka orientalnych krajów) a jakość fabuły spada.
Akcja przesuwa sie wraz ze zmianą pisarza o dobre 20 lat do przodu (w czasie których ponoć Gotrek i Feliks zwiedzili kilka orientalnych krajów) a jakość fabuły spada.
Nie zgadzam się, fabuła jest wg. mnie nieco ciekawsza i ma więcej wątków (nawet w zabójcy orków, który wprowadził raczej dziwnego arcywroga ). No i warsztat znacznie się poprawił.Grichalk pisze:W zabójcy gigantów ginie. Ale zostaje wskrzeszony za sprawą zmiany pisarza
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
juz pomijajac fakt, ze cala seria jest slabo napisana to jednak milo sie ja czyta. a jak dla mnie to jedna z lepszych byla beast slayer (na tej chwilowo zakonczylem).
w skaven slaerze po przeczytaniu: jak seer po zjedzeniu twarozku zmieszanego ze spaczeniem a nastepnie tarzaniu sie w nim po wydaleniu czy tez tarzaniu sie we wlasnych odchodach klanu pestilens (ja to skrocilem ) to sie po prostu usmialem
w skaven slaerze po przeczytaniu: jak seer po zjedzeniu twarozku zmieszanego ze spaczeniem a nastepnie tarzaniu sie w nim po wydaleniu czy tez tarzaniu sie we wlasnych odchodach klanu pestilens (ja to skrocilem ) to sie po prostu usmialem
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Ale przecież te pocieszne skaveny które dziwacznie się zachowują i którym nic nie wychodzi to najlepsze co ta seria nam dała .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Mam ją na pólce w wersji Polskiej więc jest już przetłumaczona .
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
to ja chyba inna książkę czytałem bo w mojej przeżyłGrichalk pisze:W zabójcy gigantów ginie. Ale zostaje wskrzeszony za sprawą zmiany pisarza
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Mają kolana