IMP 2012 - Indywidualne Mistrzostwa Pomorza 1-2 Grudnia 2012
Re: IMP 2012 - Indywidualne Mistrzostwa Pomorza 1-2 Grudnia
zapiszcie
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
3x40 spearmenów ;>?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Opcja najbardziej prawdopodobna, ale kusi mnie Stardragon z gołym lordem... jakoś tak się na styk mieści ;pPająk pisze:Moondragon i sundragon?
Tyy... o tym nie pomyślałem... 120 spearów z zerówką z beasta... i dwa smoki !!! (Zagadka: gdzie jest haczyk?)Jagal pisze:3x40 spearmenów ;>?
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
trzeba rozpy wysyłać?
Nie ma punktów na bsb i scrolla?Błażej pisze:Opcja najbardziej prawdopodobna, ale kusi mnie Stardragon z gołym lordem... jakoś tak się na styk mieści ;pPająk pisze:Moondragon i sundragon?Tyy... o tym nie pomyślałem... 120 spearów z zerówką z beasta... i dwa smoki !!! (Zagadka: gdzie jest haczyk?)Jagal pisze:3x40 spearmenów ;>?
@Krystian - lokal, nie trzeba wysyłać rozp.
A ile pkt za malowanie i test może pójść do generalki? I jakie są wymagania do wysiwygu na 2 pkt?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
15 za malowanie max i 8 max za test, razem 23
2 punkty za wysiwyg - jak dla mnie command group we wszystkich oddziałach się zgadza, no i mag to mag, uzbrojenie na herosach w miarę sensownie wyglądające.
Dobra jest kmina chłopaki, dzisiaj graliśmy w klubie 2 gry, zeszło nam niecałe 4h na wyjęcie figsów, ustawienie stołu terenów itd.
Ergo jak pociśniemy to możemy zagrać w sobotę 4 gry, bo 2h45m na te punkty to naprawdę sporo czasu. Młody może to przemyśli, no i zobaczymy jak pójdzie w dzień turnieju.
2 punkty za wysiwyg - jak dla mnie command group we wszystkich oddziałach się zgadza, no i mag to mag, uzbrojenie na herosach w miarę sensownie wyglądające.
Dobra jest kmina chłopaki, dzisiaj graliśmy w klubie 2 gry, zeszło nam niecałe 4h na wyjęcie figsów, ustawienie stołu terenów itd.
Ergo jak pociśniemy to możemy zagrać w sobotę 4 gry, bo 2h45m na te punkty to naprawdę sporo czasu. Młody może to przemyśli, no i zobaczymy jak pójdzie w dzień turnieju.
Tyle to wiem, myślałem, że może jakiś przelicznik jest, ale jak nie to trudno.Malin pisze:15 za malowanie max i 8 max za test, razem 23
Dokładnie interesuje mnie czy muszę doklejać tarczę na bsb, czy przejdzie bez?Malin pisze: 2 punkty za wysiwyg - jak dla mnie command group we wszystkich oddziałach się zgadza, no i mag to mag, uzbrojenie na herosach w miarę sensownie wyglądające.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Jakby ktoś tam sie pytał w kwestiach dyskusyjnych.
Poziom 0-4
1-podstawowe kolory (jak ktos ma jakkolwiek pomalowane to ma 1 pkt)
2-zwykłe malowanie w miare estetyczne
3-ładne malowanie
+1 spójność armii
Wysywig :
1- brak proxow
2- commandy na oddziałach. Np. wyraźnie inny czempion.
Podstawki
1-modelowane w całej armii
2-modelowane traye
3-spójne podstawki w całej armii
Przygotowanie
+1 kostki,miarka,template
+1 czytelna rozpiska
+1 książka armijna
Poziom 0-4
1-podstawowe kolory (jak ktos ma jakkolwiek pomalowane to ma 1 pkt)
2-zwykłe malowanie w miare estetyczne
3-ładne malowanie
+1 spójność armii
Wysywig :
1- brak proxow
2- commandy na oddziałach. Np. wyraźnie inny czempion.
Podstawki
1-modelowane w całej armii
2-modelowane traye
3-spójne podstawki w całej armii
Przygotowanie
+1 kostki,miarka,template
+1 czytelna rozpiska
+1 książka armijna
Ostatnio zmieniony 26 lis 2012, o 23:52 przez Młody, łącznie zmieniany 2 razy.
4 gry to zdecydowanie za dużo ;/
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
5ciu, wg ostatniej modyfikacji co na babicach sie grało .
A wpadasz ?
A wpadasz ?
Spoko, miejsce sie znajdzie , brać śpiworki i zestaw do pokera :p
zapisać ! ogień i siła !
jestem uosobieniem najlepszych cech Malala i Darka Polita więc to IMP należy do mnie Sory jeżeli ktoś inny też chciał wygrać. Sory Jagal
Młody tylko musi mnie jeszcze nauczyć kontrolować myślami lot kostek i welcome ETC buhehehe
jestem uosobieniem najlepszych cech Malala i Darka Polita więc to IMP należy do mnie Sory jeżeli ktoś inny też chciał wygrać. Sory Jagal
Młody tylko musi mnie jeszcze nauczyć kontrolować myślami lot kostek i welcome ETC buhehehe