Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała
Re: Mistrzostwa Podbeskidzia, 2 grudzień 2012, Bielsko-Biała
Zmieniełm rozpiske hej (pozdro Khuman^^)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Rozpa wysłana 

Wisła Kraków.
Uwaga konkurs!
Które miejsce zajmie Król Papieru Toaletowego, zarazem Król Słońce na turnieju, po tym jak odkrył powołanie i specjalnie na ten jeden turniej będzie grał klimaciarskimi DE.
Typujemy lokatę - kto będzie najbliżej wygrywa browara, albo nawet 2!
(które młodzi Tyscy padawani przegrają na tym turnieju
)
Jest już coś koło 45 osób - zgłaszajcie się, może uda się dobić do 50
!
(aktualizacja listy jutro rano)
Które miejsce zajmie Król Papieru Toaletowego, zarazem Król Słońce na turnieju, po tym jak odkrył powołanie i specjalnie na ten jeden turniej będzie grał klimaciarskimi DE.
Typujemy lokatę - kto będzie najbliżej wygrywa browara, albo nawet 2!
(które młodzi Tyscy padawani przegrają na tym turnieju

Jest już coś koło 45 osób - zgłaszajcie się, może uda się dobić do 50

(aktualizacja listy jutro rano)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Gdyby transport nie wypalił to miały kto nas zgarnąć (2 osoby ) albo z Zabrza albo z Katowic ??
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Solo bedzie 2gi
Widze że po nie podawaniu reki na turniejach wchodzisz na wyższy poziom dorosłości w kontaktach miedzyludzkich Laik
Widze że po nie podawaniu reki na turniejach wchodzisz na wyższy poziom dorosłości w kontaktach miedzyludzkich Laik
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
właśnie na takich typach jak ten Qca wygrywa się browary
Skoro już przytoczyłeś tą historię to niech zerknę w przeszłość nieco:
W piątek, na tydzień przed Babicami okazuje się że wysypał mi się trzeci gracz w teamie.
W niedzielę (ostatni dzień zgłoszeń), pokerowo zgłaszam team z Królem Goblinów w składzie (dopiero w poniedziałek miał wiedzieć czy da radę jechać)
W poniedziałek popołudniu przekonuję KG żeby z nami jechał.
W poniedziałek wieczorem dzwoni Solo i mówi że wypadł mu Andrzej więc bierze Króla Goblinów bo ma parcie na 3 miejsce w lidze - wiedząc jaką miałem sytuacje z poszukiwaniem trzeciego gracza - w zamian oferuje swojego kolegę z klubu Szymona, kiedy mówię mu żeby sam z nim zagrał i nie rozwalał dogadanego teamu to twierdzi że Szymon jest za słaby (na jego ambicje przyp. red.).
Następnie do czwartku szukaliśmy kogoś kto umie grać, ma czas w weekend i jeszcze nie ma drużyny (bo mi do głowy nie przyszło żeby czyjś team próbować rozwalić "bo mam parcie...").
Więc tak, nie podałem mu ręki, nie mam do niego szacunku, jestem ten zły...

Skoro już przytoczyłeś tą historię to niech zerknę w przeszłość nieco:
W piątek, na tydzień przed Babicami okazuje się że wysypał mi się trzeci gracz w teamie.
W niedzielę (ostatni dzień zgłoszeń), pokerowo zgłaszam team z Królem Goblinów w składzie (dopiero w poniedziałek miał wiedzieć czy da radę jechać)
W poniedziałek popołudniu przekonuję KG żeby z nami jechał.
W poniedziałek wieczorem dzwoni Solo i mówi że wypadł mu Andrzej więc bierze Króla Goblinów bo ma parcie na 3 miejsce w lidze - wiedząc jaką miałem sytuacje z poszukiwaniem trzeciego gracza - w zamian oferuje swojego kolegę z klubu Szymona, kiedy mówię mu żeby sam z nim zagrał i nie rozwalał dogadanego teamu to twierdzi że Szymon jest za słaby (na jego ambicje przyp. red.).
Następnie do czwartku szukaliśmy kogoś kto umie grać, ma czas w weekend i jeszcze nie ma drużyny (bo mi do głowy nie przyszło żeby czyjś team próbować rozwalić "bo mam parcie...").
Więc tak, nie podałem mu ręki, nie mam do niego szacunku, jestem ten zły...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
musisz dokręcić prequel o dumnym Śląskim Paziu wygrywającym lige - wtedy to "parcie na 3 miejsce w lidze" nabierze dodatkowego smaczku 
zachowujesz się po prostu dośc specyficznie ostatnio, żeby nie powiedziec niepowaznie, nie cuzjesz tego to trudno EoT z mojej strony

zachowujesz się po prostu dośc specyficznie ostatnio, żeby nie powiedziec niepowaznie, nie cuzjesz tego to trudno EoT z mojej strony
8!Typujemy lokatę - kto będzie najbliżej wygrywa browara, albo nawet 2!
Laik, Król Goblinów to dorosły facet i tylko do niego możesz mieć pretensje, że Cię wystawił, nie wiem, co chcesz od Sola. To nie jego wina, że członkowie SS w pierwszej kolejności wolą grać dla swojego klubu

Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Aktualna lista zgłoszonych od których odebrałem rozpiski:
1. Laik – WE *
2. Debelial – WOC*
3. Kosa – HE*
4. PiotrB – COD*
5. Wojtek Szemik – HE*
6. Butan – VC*
7. Dydu – WE *
8. Qc – BOC *
9. Młynek -DE*
10. Spawn – DOC*
11. Szczur – WOC*
12. Szalone – OK.*
13. Panterq – DF*
14. Solo – DE*
15. Sevi – OK.*
16. Karol "Pixel" Pastuszka – HE*
17. Andrzej "Karpiu" Karpiński – WOCH*
18. Łukasz Nogul Noga – EMP*
19. Michał Słowian Krzysztoń – OG*
20. Quaki – DOC*
21. Nayan - DOC*
22. Bercik – HE*
23. Artur Szymała –OG*
24. Belial - ChD*
25. Duży Paweł - DE*
26. Denis – ChD*
27. Szaitis – VC*
28. Jankiel - DE*
29. Marek Bąk – Liz*
30. Bombay - SK*
31. Rymar – Liz*
32. Król Goblinów – OK.*
33. Krzysztof "Haggis" Kokott – TK*
34. Młody Kocoń – DE*
35. Krzysiek - HE*
36. Tomek Miszta – WE*
37. Wychwa – EMP*
38. Radek Prach – DE*
39. Jędrek Malcherek – DF*
Jeżeli o kimś zapomniałem to pisać
1. Laik – WE *
2. Debelial – WOC*
3. Kosa – HE*
4. PiotrB – COD*
5. Wojtek Szemik – HE*
6. Butan – VC*
7. Dydu – WE *
8. Qc – BOC *
9. Młynek -DE*
10. Spawn – DOC*
11. Szczur – WOC*
12. Szalone – OK.*
13. Panterq – DF*
14. Solo – DE*
15. Sevi – OK.*
16. Karol "Pixel" Pastuszka – HE*
17. Andrzej "Karpiu" Karpiński – WOCH*
18. Łukasz Nogul Noga – EMP*
19. Michał Słowian Krzysztoń – OG*
20. Quaki – DOC*
21. Nayan - DOC*
22. Bercik – HE*
23. Artur Szymała –OG*
24. Belial - ChD*
25. Duży Paweł - DE*
26. Denis – ChD*
27. Szaitis – VC*
28. Jankiel - DE*
29. Marek Bąk – Liz*
30. Bombay - SK*
31. Rymar – Liz*
32. Król Goblinów – OK.*
33. Krzysztof "Haggis" Kokott – TK*
34. Młody Kocoń – DE*
35. Krzysiek - HE*
36. Tomek Miszta – WE*
37. Wychwa – EMP*
38. Radek Prach – DE*
39. Jędrek Malcherek – DF*
Jeżeli o kimś zapomniałem to pisać

Sporo jest racji w tym co piszesz, aż mi się przypomniał jeden taki członek SS który miał grać z Kudłatym i Furionem w Babicach (pewnie dlatego że stwierdził że w SS za słabi ludzi są) ale go nie chcieli (pewnie stwierdzili że jest za słaby) i wzięli KarliegoJankiel pisze:8!Typujemy lokatę - kto będzie najbliżej wygrywa browara, albo nawet 2!
Laik, Król Goblinów to dorosły facet i tylko do niego możesz mieć pretensje, że Cię wystawił, nie wiem, co chcesz od Sola. To nie jego wina, że członkowie SS w pierwszej kolejności wolą grać dla swojego klubu

Też się pobawię i powiem 9 a co, top10 należy się tym przegiętym DE

Z Dibem dobiliśmy do 40
Czy Wrocław nie czuje presji? Dacie radę tyle ludzie wycisnąć za tydzień?
Dobra Solo, ja Ci daje 7 miejsce
Powiem Ci szczerze że rozpiska Bombaja wygląda znacznie groźniej od Twojej
A może chcesz na początek obić słabego wampira Solo? Patrz jaką niszową armią gram - jestem tylko ja i Butan

Czy Wrocław nie czuje presji? Dacie radę tyle ludzie wycisnąć za tydzień?

Dobra Solo, ja Ci daje 7 miejsce

Wystawił srystawił - całe 3h jechał z nimi wiec deal jak żaden, a klub to priorytet nie dla Śląskiego Pazia ale dla SS zawsze tyle w temacie ; )
Solo obiecał że odpisze, bedzie hit ^^
Solo obiecał że odpisze, bedzie hit ^^
Śmieszny jesteś... Byłem z nemezisami ustawiony jakiś miesiąc przed turniejem, ode mnie wszyscy o tym wiedzieli i nikt nie miał z tym problemu.
Najlepsze jest to, że mówi to koleś który tydzień przed DMP zostawił swoją drużynę i poszedł grać z Wrocławiem... Ja też przed DMP miałem kilka ofert z innych klubów, jakoś tydzień przed nie powiedziałem mojej drużynie - sorry chłopaki - jadę podbijać świat...
Najlepsze jest to, że mówi to koleś który tydzień przed DMP zostawił swoją drużynę i poszedł grać z Wrocławiem... Ja też przed DMP miałem kilka ofert z innych klubów, jakoś tydzień przed nie powiedziałem mojej drużynie - sorry chłopaki - jadę podbijać świat...