ale mimo wszystko reagujeszKlafuti pisze:Ja się mogę tylko zastanawiać, czemu prowokujesz mnie do flejmu takimi niskimi zaczepkami.
(T)rollshek
Re: (T)rollshek
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Czy jeśli napiszę, że nienawidzę elfów czy lizardmenów, to podpis mój naruszy §4 pkt b. regulaminu Border Princes?
Cóż ja chciałem skończyć, przyznałem się, że nie potrzebnie zwróciłem publicznie uwagę moderatorowi na jego niepoprawne - w mojej subiektywnej ocenie zachowanie i to był koniec. To TY przyjacielu najdroższy prowokujesz mnie więc kto tu jest trolem hmm.Klafuti pisze: Wygląda na to, że jesteś kiepskim trollem. DZIK jest mocny, bo wywołał i zmanipulował dyskusję jednym postem. Ja się mogę tylko zastanawiać, czemu prowokujesz mnie do flejmu takimi niskimi zaczepkami.
swoista cecha DzikaDZIK jest mocny, bo wywołał i zmanipulował dyskusję jednym postem
Dzik zawsze był charakterny i zadziorny, ale oleju w głowie Mu nie brak. W przeciwieństwie do niektórych tutaj, patrząc po temacie...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.