Wfb Komiks Luksusowy
a tam o wampirachSa!nt pisze:Jucha chociaż kpisz z mojej armii to i tak uważam że komiksy są świetne
Ale następnym razem może coś o demonach lub wampirach
był już odcinek o wampirze, który się rozpadł o muzyka o regiment imperialnej piechoty. Był już odcinek o great cannonie walącym po armi VC gdzie między innymi wstępował wampir i drakkenhoff Teraz znowu imperium i orki
Myślę, że czas na jakieś elfy i dwarfy tudzież demony
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Świetny komiks - najbardziej podoba mi się zdewastowany czołg pomazany orkowskim grafitti
No i oczywiście wzmianka o czołgu w każdym patrolu...
No i oczywiście wzmianka o czołgu w każdym patrolu...
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Czcionka 9/10
Fabuła i rysunki - 666/10
Fabuła i rysunki - 666/10
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
tylko ze ten mag ma chyba Book of HoethLasti pisze:Boże ale polew
Jakbym widział gre moich dwóch kumpli, jeden chaosem na khornie wlasnie a drugi HE.
Zawsze kuznia na najtwo z IF na 2 kosciach wchodzila
Identycznie xD
Gratulacje!
Dublet! Ifka!
Szczurza Jucha pisze: Innowacyjne rozwiązania - komputerowa czcionka! Blessie! Twoje prośby zostały wysłuchane! Niechaj twe oczęta odpoczną :]
Hehehe... no i niech ktos mi powie, ze nie bylo warto troche pomarudzic. Trzcioneczka pierwsza klasa ! Tak samo historia. Przekierowanie szarzy miazdzy, ale najlepsze sa rozkminy na wstepie pt.: " czy oni szarzuja na nas?".
Kompozycja i dobor kadrow to dla mnie pierwsza liga.
Dobry fun, naprawde ! Jestem w pelni usatysfakcjonowany.
PS. A najlepsze, ze jak sie wraca do tych historii, to za kazdym razem czlowiek odkrywa cos nowego. Super sa te wszystkie dyskretne smaczki.