03.02.2007 - Toruń - "SI VIS PACEM, PARA BELLUM! Toruń"
Coz za klimatyczny sojusz Czy mi sie wydaje czy to w ostatnim WD Breta naparzala sie z Delfami ??
Btw. zglaszam uczestnictwo pary Ziemko i Megi vel Knight vel Mariusz
Btw. zglaszam uczestnictwo pary Ziemko i Megi vel Knight vel Mariusz
a ja mam kolejna idee armii....... byc moze to bedzie halas 2 x
Wszystkim z Torunia proponuję spojrzeć kto jest zapisany na miejscu 13.
to co ustaliliscie z drugim scenariuszem i klątwą TK?
o kurde ;pAsarnil pisze: 13. Michał Paradowski (2x DWARVES)
ustaliliśmy, że wrzucimy scenariusz dokladnie taki, jaki był orginalnie napisany przez GW, czyli normalne breaki, wszystko działa, magię można rzucać itd. Dzisiaj to zmienię w regulaminie. No i klątwa też będzie działać normalnie.Zuranthus pisze:to co ustaliliscie z drugim scenariuszem i klątwą TK?
jestes pewien ze chcesz z nim jechac w parze? moze znajdziesz kogos innego, np juzer.Blasz pisze:
Możecie wpisać mnie i Blasza. Ja gram Bretonią a on Delfami.
Wpisałem
Kto jeszcze? Zostało nie dużo już czasu...
Kto jeszcze? Zostało nie dużo już czasu...
sam czy z rzucaczka?Dimmu pisze:Wpiszcie tez mnie Sylvania + VC:D
Podaj linka do zasad, to pomyślimy, ale myślę, że nie będzie większych problemów.Andrew pisze:a może Mountain Renrers byście dopuścili skoro SoC jest i przedmioty do DoW
z linkiem będzie problem nie znam go ale jednostka ta ukazała się w WD 298 przy okazji kampanii BUGMAN'S LAMENT...tyle wiemAsarnil pisze:Podaj linka do zasad, to pomyślimy, ale myślę, że nie będzie większych problemów.Andrew pisze:a może Mountain Renrers byście dopuścili skoro SoC jest i przedmioty do DoW
Nie wiesz co czynisz To czy jak moge wystawic w takim razie Great Lizards ?? Takie klimatyczne rzeczy - nie maja zadnych skinkow ani saurusow w rozpie same bestie np, Thunder Lizard w Ab masz rozpiske Great lizardow dopuscisz ta armie Marcinie ??Asarnil pisze:Podaj linka do zasad, to pomyślimy, ale myślę, że nie będzie większych problemów.Andrew pisze:a może Mountain Renrers byście dopuścili skoro SoC jest i przedmioty do DoW
oj prowokujesz, Ziemosławie, prowokujesz
Myk w tym, że Rangersi z tego co wiem, na niektórych turniejach są dopuszczane. Poza tym to jest jedna jednostka, a nie cały armylist.
Poszukam dzisiaj w necie, podyskutuje z resztą organizatorów i podejmiemy decyzje.
Mi - tak a propos - ostatnio chodzi po głowie zorganizowanie opena... ale takiego zupelnie bez nagród, czysto funowego to byłby klimat. No ale to nie wcześniej niż za trzy turnieje, bo formaty dwóch następnych mamy mniej więcej już ustalone.
Myk w tym, że Rangersi z tego co wiem, na niektórych turniejach są dopuszczane. Poza tym to jest jedna jednostka, a nie cały armylist.
Poszukam dzisiaj w necie, podyskutuje z resztą organizatorów i podejmiemy decyzje.
Mi - tak a propos - ostatnio chodzi po głowie zorganizowanie opena... ale takiego zupelnie bez nagród, czysto funowego to byłby klimat. No ale to nie wcześniej niż za trzy turnieje, bo formaty dwóch następnych mamy mniej więcej już ustalone.
Tez mi chodzi to po glowie i wtedy wezme moje Great Lizardy , ktora sa takie klimatyczne ( co z teog ze salki sa w specialach , terki w corach a w rarze jest TL - to wszystko szczegol