Galeria Druchii

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

ODPOWIEDZ
Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

Jeszcze wracając do tych konwersji DR. Ci beastmasterzy mają takie linki jakby przewieszone przez ramię, które robią za pasek/szelki. Przecinając model w połowie będę musiał coś dorobić, tj. przedłużyć paski i np. coś zawiesić. Autor konwersji, na których się wzoruję wykonał jakieś torebki. Tyle, że z tego, co widzę to ulepił je sam. Widzieliście gdzieś może jakieś części, które można by tam przykleić? W miejsce tych torebek?

Awatar użytkownika
Vincent
Kradziej

Post autor: Vincent »

Chyba ci się Tematy pomyliły :P
a co do torebek możesz tam dać Bełty do kusz

Awatar użytkownika
Shenq
Chuck Norris

Post autor: Shenq »

podrzucam linka do galerii w której wkleiłem swojego herosa
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?p=93677#93677

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Heros nawet spoko- fajna konwulsja z tym mieczykiem. Mam tylko 2 pytanka: 1. Czemu malujesz DElfy jak wampiry? 2. Czemu malujesz tak strasznie ciemno? Na stole tego nie będzie widać, myślę, że się będzie zlewało w jedną masę. Czy pokażesz może tego pegaza dokończonego? Bo z tego co widzę, to tylko panienka jest pomalowana, a pegaz nie bardzo. A w całości chyba musi się nieźle prezentować już skończone :)

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Ale innej możliwości na 12.000 DE, z których część pamięta jeszcze czasy V edycji, nie ma.
12.000!!! Bójże sie Boga Jankiel...na co Ci ich aż tyle?? 8) :lol2:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

po to aby grać bitwy a nie potyczki ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

co poniektore osoby tak maja ze nigdy nie dosc im figurek i mimo ze masz oddzial nowych harpi to stare tez ci sie podobaja i po prostu musza stac na poleczce :D
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

to fakt: ciągle dochodzą jakieś nowe figsy w domu. Poza Jankielowymi elfami (i moimi dodatkowo, które się rozmnażają), w domu jest jeszcze 40K i Chronopia. Po prostu prowadzimy wesoły, battlowy dom :D

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Hehe, na zachodzie wiele rodzicow gra razem z dziecmi. Sami zaczynali w latach 80, a teraz rosnie im nowe pokolenie grajace w bitweniaki.

Ja tam ze swoimi rodzicami moge w scrabble pocisnac :twisted:

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Ja z rodzicami wspólny jezyk straciłem niestety szybko i czasem się zastanawiam jak sam się bedę dogadywać ze swoimi dziećmi - może bitewniaki nie są złym pomysłem, przynajmniej dają jakąś nadzieję :?
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Podobno Gawlinski z Wilkow gra ze swoimi chlopakami w Warhammera...8)

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

mówił o tym kilka lat temu u Wojewódzkiego w programie

Awatar użytkownika
duck83
Mudżahedin

Post autor: duck83 »

Mój drugi w życiu dark elf ... pierwszy z dziesięciu mu podobnych metalowych modeli, które zamierzam wymalować ... umieszczam zdjęcie tak trochę dla samej radochy zaistnienia na podforum, chociaż wiem, że też jest to z lekka chamówa, bo wielu z was rzeczywiście mogłoby się tego typu modelami chwalić, a tego nie robi. Mimo to proszę o wyrozumiałość ... pod tym względem, w pozostałych pozostawiam wolną rękę.

Zdjęcie było rozjaśniane i zostało zmniejszone, w photoshopie.

Obrazek

*Nie wiem jak umieścić zdjęcie bezpośrednio na forum, byłbym wdzięczny gdyby ktoś mi tą sprawę rozjaśnił, np. przez PM.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2007, o 22:17 przez duck83, łącznie zmieniany 1 raz.

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

Link prosto do zdjęcia (zakończony formatem graficznym np. jpg) umieszczasz pomiędzy nawiasami [img]a[/img]

np:

[IMG]http://www.clanberserk.republika.pl/Dark_elf_xbow1.jpg[/IMG.]

(bez kropki na końcu po G).

Co do figurki. Brawa za twarz - zawsze mam z tym problemy. Jedynie przyczepiłbym się do szaty, można by ją bardziej rozjaśnić. Poza tym ok.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

twarz wyszła ok. Reszta jest tylko w podstawowych kolorach - trzeba by trochę porozjaśniać. No i dłonie kiepsko pomalowane. Ale jak na drugiego DE w życiu to fajny:)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

to i ja zapodam kilka swoich ostatnich prac nad moimi DE :)

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

o takich pracach to ja moge tylko marzyć... eeeeeeeeeh... ale te są zaj****** :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

@SexRocket: jak możesz wrzuć jakieś zbliżenia tej laski na pegazie - zajebista kolorystyka, wczególnie gamezonówny...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Ej, widzę, że tu ktoś ma zapędy podobne do moich - półnagie dziewczynki z batmanami na łapkach. Moja sorcka to limitowana Lahmianka z Reapera(prezent urodzinowy od męża). Ostatnio najczęściej fotografowana figurka na turniejach, tylko nikt mi nie chce dać zdjęcia :(
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Obrazek
to moja hyderka,

Obrazek
a to korsarze

jestem początkującym graczem i malarzem, le prosze o wypowiedzi na temat kolorystki. lubie mieć wszystko inaczej dlatego absolutnie nie stosuje sie do technik eavy metal
Obrazek

ODPOWIEDZ