Assassin DE a jawne rozpiski i turniej

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

Zadziwia mnie po prostu, że sporo ludzi widzi tylko skrajności (pełna jawność albo tajność) i nie stara się osiągać porozumień
pozrozumienie i kompromis to masz w gruzji, tylko czemu tam ciągle są ruskie czołgi :?: :wink:

pełna jawnośc jest jak najbardziej uzasadniona bo przeciętny Polak to wałkarz, z kumplem może niewałowac ale na turnieju przez przypadek zawsze się zdarzy :wink: (a teraz zlinczować można)

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Myth pisze:przed bitwą ustalam z przeciwnikiem pewne fakty, zależy z kim gram.
Jak go nie lubię to nie powiem :D
Myth pisze:jest to określenie ile mam w armii w sumie scrolli i power stonów.
Jak bym widział ile masz scrolli to na pewno bys mnie zaskoczył jakimś wrednym boundem
Myth pisze: A podany przykład z szarżą lancy jest dziwny, po prostu pytam przeciwnika czy ma coś, co wydłuży mu zasięg szarży, jak nie ma to mówię, że szarża niemożliwa.
Ubermiarka w oku, a co gdy wyjdzie że brakuje tylko 0,5 cala?. O tyle można się pomylić i co mówisz że szarża niemożliwa?
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Kołek przeczytaj co napisałem. I jeszcze raz. Pokazuję jak można grać, nie narzucam nikomu niczego. I żebyś wiedział, szukam porozumień i kompromisów, także na turniejach, da się ;-)

Znowu tylko skrajności Kurka. Tylko szukanie dziury w całym. Trąci chęcią wykpienia rozmówcy, mam nadzieję, że takim nie jest ;-)
Tak, chciałoby się móc czymś zaskoczyć przeciwnika (a lepiej przedmiotem niż wykorzystaniem dziury w zasadach dla jakiegoś naciąganego zagrania).
Nie, miarki w oku aż takiej brak ale pewne rzeczy widać.
Co dały moje odpowiedzi? Nic. Co dały Twoje pytania? Też nic. Ale fajnie. Wątek się przerodził w debatę na niepotrzebne w kwestii zasad tematy. Żaden moderator nie zareaguje?

ODPOWIEDZ