![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
wrocławski ,,MASTER"
dziś do 24.00 wrzucę mapkę
EDIT
na oficjalnej stronie Mastera jest wrzucony opis jak dojechać na miejsce.
www.prmd.pl/master
pytania walić tutaj albo do mnie na gg2622826
EDIT
na oficjalnej stronie Mastera jest wrzucony opis jak dojechać na miejsce.
www.prmd.pl/master
pytania walić tutaj albo do mnie na gg2622826
scimi jedziecie pociagiem?
jak tak to powiedz kiedy i o ktorej to dosiadziemy sie w bydzi![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
jak tak to powiedz kiedy i o ktorej to dosiadziemy sie w bydzi
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
bigpasiak pisze:scimi jedziecie pociagiem?
jak tak to powiedz kiedy i o ktorej to dosiadziemy sie w bydzi
XIII KOHORTA !!! BWT !!!!!!
BWT napewno jedzie pociagiem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
dobre
:):)
niestety pewnie tylko 2 osoby beda ood nas...
reszcie sie niechce...
niestety pewnie tylko 2 osoby beda ood nas...
reszcie sie niechce...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
jesli idzie o ciopag to taki nocny - okolo 21 od nas wiece tak na oko kolo polnocy w bydzi --> dokladnie sie jeszcze odezwiemy
ja zastanawiam sie jeszcze nad inna opcja coby se za dnia z bratem pojechac w piatek - w koncu przyszla bratowa we Wrocku mieszka![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ja zastanawiam sie jeszcze nad inna opcja coby se za dnia z bratem pojechac w piatek - w koncu przyszla bratowa we Wrocku mieszka
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
o tych sprawach poinformuję jutro
-może ktoś z orgów będzie mógł przenocować kogoś z piątku na sobotę.
-Materace
Co do dojazdu.
www.prmd.pl/master zakładka dojazd. Wg rozkładu 40 minut (w tym 10 czekania na przesiadce) Może Paffeu skoczy po kogoś bryką, ale to z nim załatwiajcie![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
XIII kohorta... nie chce wam się? plewy![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-może ktoś z orgów będzie mógł przenocować kogoś z piątku na sobotę.
-Materace
Co do dojazdu.
www.prmd.pl/master zakładka dojazd. Wg rozkładu 40 minut (w tym 10 czekania na przesiadce) Może Paffeu skoczy po kogoś bryką, ale to z nim załatwiajcie
XIII kohorta... nie chce wam się? plewy
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
co poradzic... daleko jest.
jednak dawno nie bylem we Wrocku [ostatnio to strategicon] no i nalezy cos z tym zrobic![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
jednak dawno nie bylem we Wrocku [ostatnio to strategicon] no i nalezy cos z tym zrobic
Abandoned
Abandoned
Witam
Bardzo dobre, zbalansowane zasady które ograniczają co trzeba jednocześnie nie ingerując w zasady jakiego WFB jak jakieś pokręcone CS-y. Bardzo dobrze że jest też nacisk na brak proxów i lekka ocena hobbystyczna co przytnie armie śmieci. Dla mnie rewelacja.
Myślę min. jedno auto z Inkwizytora się pojawi (czyli 2 Teamy) - może 2 przy dobrych wiatrach![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Bardzo dobre, zbalansowane zasady które ograniczają co trzeba jednocześnie nie ingerując w zasady jakiego WFB jak jakieś pokręcone CS-y. Bardzo dobrze że jest też nacisk na brak proxów i lekka ocena hobbystyczna co przytnie armie śmieci. Dla mnie rewelacja.
Myślę min. jedno auto z Inkwizytora się pojawi (czyli 2 Teamy) - może 2 przy dobrych wiatrach
Byłem dziś na sali. Rewelacja. Standardem nie odbiega od poziomu Gorzowskiego. Dużo miejsca, kulturalnie, osobna sala do spania dla bardziej wymagających, szatnia, wyjście dla palących i świetna atmosfera.
Zdjęcia sali pojawią się na oficjalnej stronie.
Została ustalona ostatnia kwestia. Mianowicie alkohol. Na sali jest zakaz picia. Każdy uczestnik biorący udział w turnieju jest zobowiązany do podpisania malutkiego dokumenciku, wg którego jeżeli w czasie turnieju będzie pijany (będzie syfił, robił za bydło, będzie nieprzytomny z przepicia), to orgowie mają prawo ,,wziąć w depozyt" armię pijaczyny, opłacić mu pobyt w wytrzeźwiałce. Pijaczek tę kasę potem odda w zamian za swoją armię. Z armią NIC się nie stanie. Dlatego proszę nie przeginać z bełtem.
Niepełnoletni uczestnicy turnieju muszą posiadać pozwolenie od rodziców, na udział.
Co do materaców. Są karimaty, które będzie można pożyczyć. Mimo to proszę o zabranie swoich, bo tych karimat dodatkowych jest niewiele (do 15). Wezmę jeszcze jakieś śpiwory dla was![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
to chyba wszystko![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zdjęcia sali pojawią się na oficjalnej stronie.
Została ustalona ostatnia kwestia. Mianowicie alkohol. Na sali jest zakaz picia. Każdy uczestnik biorący udział w turnieju jest zobowiązany do podpisania malutkiego dokumenciku, wg którego jeżeli w czasie turnieju będzie pijany (będzie syfił, robił za bydło, będzie nieprzytomny z przepicia), to orgowie mają prawo ,,wziąć w depozyt" armię pijaczyny, opłacić mu pobyt w wytrzeźwiałce. Pijaczek tę kasę potem odda w zamian za swoją armię. Z armią NIC się nie stanie. Dlatego proszę nie przeginać z bełtem.
Niepełnoletni uczestnicy turnieju muszą posiadać pozwolenie od rodziców, na udział.
Co do materaców. Są karimaty, które będzie można pożyczyć. Mimo to proszę o zabranie swoich, bo tych karimat dodatkowych jest niewiele (do 15). Wezmę jeszcze jakieś śpiwory dla was
to chyba wszystko
Ostatnio zmieniony 13 paź 2008, o 21:01 przez Morrok, łącznie zmieniany 1 raz.