Pytania co do Vc
Moderator: misha
Nigdzie nie jest napisane. Chyba ze gdzies w uscisleniach. Generalnie jednak najczesciej monstery z zasada large target sa na podstawkach 50x50. Osobiscie nie przypominam sobie zadnego ktory bylby na mniejszej. W chwili obecnej tylko pegazy i Hellsteed sa na 40x40. No i Orły. Ale to sa slabsze monstery no i napewno nie sa LT.
Ostatnio zmieniony 26 gru 2008, o 21:04 przez Morgon82, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie flying cavalery moze dolaczac do fly bo mam takiego pomysla na wampira ale nie iwem czy jest to zgodne z zasadami..Vincent pisze:jest jak flying cavalier(bretońskie pegazy) czyli nie może dołączać do oddziałów ale nie można zestrzelić mu steeda
Vampire +Flying Horror+Summon Creatures of the Night+Filed Hauberk+ Sword of Battle w oddziale 5 Fell Batow
Bohaterowie na lataczach nie mogą dołączać do żadnych oddziałówMadimiel pisze:A nie flying cavalery moze dolaczac do fly bo mam takiego pomysla na wampira ale nie iwem czy jest to zgodne z zasadami..Vincent pisze:jest jak flying cavalier(bretońskie pegazy) czyli nie może dołączać do oddziałów ale nie można zestrzelić mu steeda
Vampire +Flying Horror+Summon Creatures of the Night+Filed Hauberk+ Sword of Battle w oddziale 5 Fell Batow
Release the Przemcio!
może jestem tępy i odpowiedz jest pare postów wyżej
ale czy heros, który ma dread knighta i do tego flying horror może dolaczyc np. do black knightów?
Jest lataczem, ale nie dosiada latajacego potwora.
Bo jak rozumiem jak model o US1 lata, np. dany wampir na piechote ma flying horror mozę dolączyć do ghouli?
Jak to jest?
ale czy heros, który ma dread knighta i do tego flying horror może dolaczyc np. do black knightów?
Jest lataczem, ale nie dosiada latajacego potwora.
Bo jak rozumiem jak model o US1 lata, np. dany wampir na piechote ma flying horror mozę dolączyć do ghouli?
Jak to jest?
tylko czy gośc na nightmarze(z dread knighta) i flying horror, jest traktowany jak latajacy bohater, czy jak bohater na latajacym mouncie?
o to mi chodzilo
czyli moja koncepcja kliamtycznych (dla mnie) wampirów jak najbardziej aktualna
czyli moja koncepcja kliamtycznych (dla mnie) wampirów jak najbardziej aktualna