Dla mnie ta wypowiedz stwierdza mój fakt.ksch pisze:Masz więc cytat:Thurion poparł CS'a a nie doradzał co zmienić w demonach.
Thurion pisze:powód rzucenia sie na demony jest prosty:
SĄ BARDZO MOCNĄ ARMIĄ, gra sie nimi DUŻO latwiej niz calą reszta, mozna wkoncu leczyc kompleksy i wygrywac z osobami z ktorymi poprzednia armia nie mialoby sie szans (ci ktorzy i tak wygrywali ze wszystkimi niech sie nie poczuja urazenie Razz), owszem demony sa do pokonania jak w co drugim poscie twierdzi Jankiel, ba mozna im nawet strzelic masakre... ale dla mnie troche leczaca staje sie sytuacja gdy idac na turniej mysle sobie nie z jaka armia bede gra... tylko czy mój demoniczny przeciwnik bedzie mial Blodka, LoC czy Keepera...
To że ktoś gra demonami i nie używa blodzia i bierze dwa razy mniej psów niż 4x6 to według Ciebie znaczy że nie pojęcia o jak bardzo silna jest ta armia?
Ja nie rozmawiam z Tobą o psach tylko o bsb. Bsb w demonach jest taki sam jak w każdej innej armii.Nie, ktoś kto nie rozumie dlaczego BSB musi kosztować tak dużo, ten nie wie, jak "chodzą" demony. Rozumiesz, że demony są mocne na papierze, że psy mają 2W i 4T, ale nie widzisz znacznie ważniejszych aspektów ich "przegiętości". Stąd Twoje ciągłe i wciąż na nowo odkrywane zdumienie
Czepiacie się go dlatego że demony nie mogą uciekać. Po przegranym pojedynku mam szanse ustać nie dostając rany ale przecież mam też szansę oberwać więcej ran. Nawet mając bsb. specjal i rare za bsb w demonach to jest przegięcie.
Nie będę przytaczał linków ale był takie temat o tym że demony i wampiry zalewają polska ligę wfb. Były też dwa podobne tematy, niestety nie pamiętam już gdzie. W dziale dyskusje ogólne można się doszukać różnych projektów CS'a. Po wynikach areny było pewne że któryś CS musi przejść. I w tym czasie takie Furion dawał linki gdzie się da żeby zwrócić największą uwagę na swój CS. Jak widać udało mu się.Jak, które wszystkie? Możesz przyrównać?Arbaal pisze:Furion zrobił sobie dobrą reklamę i wykorzystał dobry moment dlatego miał pewne poparcie, niestety cs'a zrobił takiego jak wszystkie.
Nie zmieia to faktu że FCS nadaje się jedynie na lokal

Btw. Może skorzystamy kiedyś z BP?