niestety...Jack Skwarrow pisze:Dojdzie do tego, ze turnieje zacznie sie wygrywac poprzez lobbowanie na forum... i rozmowy na gg.
mocno zaluje ze doszlo do tych zmian ale pewnie nic sie nie da juz zrobic...
zdaje sie ze to Ty zaczales marudzenie od argumentu ze dwarfy bez organek sa do "bani"Bania pisze:Zaden ze mnie klimaciarz, gram DL lobbuje na DL...

wiem ze moze sie bede rzadzil ale gajowy chwilowo milczy na moje zapytania wiec przygotujcie sie na mozliwa jeszcze jedna zmiane regulaminu na pierwszy...
glupio to brzmi ale jeszcze raz pogadam z gajowym i decyzja bedzie ostateczna... w sumie dostalismy od prezesa zielone swiatlo na zmiany na lokalu...
musicie wybaczyc to niezdecydowanie jednak na gajowego w poczatkowej fazie byly zbyt wielkie naciski z gory i nie wiedzial jak mocno mogl trzymac sie ustalonych przez nas stanowisk...
turniej ma byc niestandardowy i testowy z samego zalozenia.
fajnie jest zrobic cos innego niz zwyczajnie i zobaczyc czy ma szanse to zadzialac.
wiem ze ziemko ma swoje zdanie jednak jesli poczatkowy plan i zalozenia sie udadza to jest szansa wziac to pod uwage przy rozpisywaniu mastera bo wg mnie robic mastera ktory tylko pkt rozni sie od innych tego typu nic nowego nie wnosi.
reasumujac.
jak gajowiec sie odezwie do mnie to bedzie wszystko wiadomo.
niestety nie moglismy sie spotkac z uwagi na roznice w miejscach zamieszkania [jednak od konca tygodnia bede mieszkal w miescie