Kohortex 3-4.01.09 Master w Bydgoszczy
dokladnie o to mi chodzilo, kurde ostre slowa sie tocza, ale wierze ze nadal sie lubimy i wszyscy niebawem u nas przehylimy bro wieczorem
ale restricted tez u nas bedzie
chlopaki... bo nie powiem Panowie...
jak w piskownicy.
powiedziane bylo ze ten format zostaje i chocbys nie wiem co powiedzial scimitar [i reszta ] tak bedzie.
jesli potniemy cory tak jak chcecie to wogole nie wystawisz wiekszosci armii...
bania rozumiem ze dla demonow to zadne ograniczenie jest ale dla innych armii w polaczeniu z takim formatem [ 0-1 rar 0-1 specjal lub 0-3 specjal 0 rar] jest to istotne ograniczenie.
od razu mowie ze kostki z PoD wliczaja sie w limit 7 PD i na marudzenie ze to ze jest teraz bezuzyteczna odsylam do skavenow i ich tokenow, gobosow i grzybkow no i oczywiscie BoS w HE... mowi sie trudno. na te pkt i limity 7 jest wystarczajaca liczba co ostatnio sprawdzilismy.
u nas obowiazuje BP + R i nasze skromne modyfikacje.
jak w piskownicy.
powiedziane bylo ze ten format zostaje i chocbys nie wiem co powiedzial scimitar [i reszta ] tak bedzie.
jesli potniemy cory tak jak chcecie to wogole nie wystawisz wiekszosci armii...
bania rozumiem ze dla demonow to zadne ograniczenie jest ale dla innych armii w polaczeniu z takim formatem [ 0-1 rar 0-1 specjal lub 0-3 specjal 0 rar] jest to istotne ograniczenie.
od razu mowie ze kostki z PoD wliczaja sie w limit 7 PD i na marudzenie ze to ze jest teraz bezuzyteczna odsylam do skavenow i ich tokenow, gobosow i grzybkow no i oczywiscie BoS w HE... mowi sie trudno. na te pkt i limity 7 jest wystarczajaca liczba co ostatnio sprawdzilismy.
u nas obowiazuje BP + R i nasze skromne modyfikacje.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
dla jakich konkretnie armii takie ograniczenie corow ma znaczenie...bigpasiak pisze:bania rozumiem ze dla demonow to zadne ograniczenie jest ale dla innych armii w polaczeniu z takim formatem [ 0-1 rar 0-1 specjal lub 0-3 specjal 0 rar] jest to istotne ograniczenie.
biegacz, caddy, 2x driady, 3x luki, 2-3x wildzi, 0-1 wardancerzy... + pewnie bedzie las w wiekszosci scenariuszy + scenariusz ze magiczne ataki zdejmuja warda i powiedz mi gdzie sa pociete WE na tym turnieju, tylko blagam argument o treemanie zostal juz dawno skomentowany przez lepszych ode mnie graczy...
-
- Mudżahedin
Nie no dodatkowy las to chyba mozna tylko w Pitched Battle, w innych nie.
a co z triplowaniem speciali? bo gajowy cos wspominal?
kurcze regulamin bedzie wisial, jak na razie mielismy tylko domysly bedzie dzisiaj pod wieczor
Malal mam juz dosc Twoich hasle w tym stylu , jak Ci nie pasi to nie przyjezdzaj , bo naprawde ile mozna miec cierpliwosci do Ciebie...
Jestesmy z Gajowym juz zgodni jest chodzi o regulamin. Bedzie on dzisiaj pod wieczor - termin ostateczny.
Jest reulamin - bez scneariuszy jeszcze ale juz wiemy jakie beda. Ogolnie obciete sloty 0-2 heros , 0-3 special , 0 rare lub 0-2 , 0-1 . 0-1
Za to bez BP+R i zadnych innych ciec.
Za to bez BP+R i zadnych innych ciec.