17 I 2009 - 1000pts Imperium Gier
@Kriss, Skaven
Nie rozsądze waszego sporu, bo nie pamiętam aż tak dokładnie bitew z pucharu. Mogło to być w pierwszej bitwie bo miałem strasznie ch@jowe rzutu - > co nawet doprowadziło do mojej fizycznej reakcji
.
No chyba że chodzi wam o drugą bitwę kiedy Skaven przez 3 tury brejkował dzwonek który dostał wjazd orkasów na bok, 2 razy wykulał sobie stubborn'a a jak mu raz nie wyszło to ustał brejka na 4ce
Edit: Też wolałbym w tą sobote.
Nie rozsądze waszego sporu, bo nie pamiętam aż tak dokładnie bitew z pucharu. Mogło to być w pierwszej bitwie bo miałem strasznie ch@jowe rzutu - > co nawet doprowadziło do mojej fizycznej reakcji

No chyba że chodzi wam o drugą bitwę kiedy Skaven przez 3 tury brejkował dzwonek który dostał wjazd orkasów na bok, 2 razy wykulał sobie stubborn'a a jak mu raz nie wyszło to ustał brejka na 4ce

Edit: Też wolałbym w tą sobote.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2009, o 11:06 przez Charki, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli jednak większość jest za 24? Dla mnie ok. Zasady z koziołka, tereny jak ostatnio. Co sądzicie o zamianie armii w ostatniej bitwie?
Bober będzie z Tobą? BTW ostatnio nie zauważył mnie na dworcu - startuje z minus dwoma punktami - nawet jak nie przyjdzie
Charki - looknij na regulamin ostatniego turnieju. Ale dla Ciebie -weterana imperialnych potyczek - nie będzie to żadna nowość
Murki -2 to hit to chyba jedyna rzecz, której mogłeś nie wiedzieć.

Charki - looknij na regulamin ostatniego turnieju. Ale dla Ciebie -weterana imperialnych potyczek - nie będzie to żadna nowość

W sumie może być, nie każdy lizakami umie grac wiec pełen loozksch pisze: Co sądzicie o zamianie armii w ostatniej bitwie?

Temu pomysłowi kategorycznie mówie nie...Skaven pisze:W sumie może być, nie każdy lizakami umie grac wiec pełen loozksch pisze: Co sądzicie o zamianie armii w ostatniej bitwie?
Do dupy mi się gra nieswoimi ludkami...
juz widze grube łapska grubego, albo wszystko upuszczajace rece oskara na moich odpicowanych rycerzykach

Może jakieś inne scenariusze?
skzoda, 24 mne nie ma na 100%, 31 bym byl, ale mozę taki sam format 7 lutego jeszcze raz?:)))
- slyslaysson
- Mudżahedin
Planujemy być, oba.
Zamiana armii - 2x nie.
Scenariusze - 2x nie.
_
Zamiana armii - 2x nie.
Scenariusze - 2x nie.
_
Zastanawiasz się na wyborem studiów
sprawdź:
----------------------------------
http://www.wnig.agh.edu.pl 

sprawdź:

Skoro Gruby tu nie zagląda to mam prośbę a mianowicie niech nikt mu nie mówi o turnieju
Jest moim dobrym ziomkiem ale jako battlowca go nie trawię.

słonce peru!Miszczu pisze:wooo
Ciśnienie na skrzynię?
A ja ci powiem ku zaskoczeniu ze zawsze nie lubielismy sie z Grubym, ale ostatnio widzę znaczna jego poprawę. Pozatym turniej bez słonca persu to juz nie to samo

tez zauwazylem jakies zmiany w zachowaniu Grubego

tedzio pisze:w batalionie jest taka uniwersalna armia i jest standardowa czyli czesto spotyka się ją na turniejach

Porypało wam sie w główce widocznie, ale cóż, pewnie juz poznaje wasz zapach i was akceptuje
W każdym razie ten turniej traktował bede jako czystą zabawę bo to ostatnia mozliwosć zagrania turniejowo starymi lizaczkami 

Kłamstwo na kłamstwie, Skaven pisze, że będzie traktował jakikolwiek aspekt batla jako czystą zabawę, a Charki usiłuje nas wkręcić, że po trafi się niby wkurzyć
A Gruby gra czasem bardzo spoko, przynajmniej ja zawsze wspominam miło, natomiast bywa, że bardzo przegina.
Więc gramy bez zamian armii i scenariuszy.
Kosa - 7 II - why not.

Więc gramy bez zamian armii i scenariuszy.
Kosa - 7 II - why not.