Toruń 08.02.2009 "Audaces fortuna iuvat"

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

a dla mnie przeklenstwo to gra z PAsiakiem, ok jest dobry, ale ja nie jestem tak slab aby przegrywac 20 z kimkolwiek, ja w tych bitwach nie mam nic do powiedzenia, w grze z nim przesladuje mnie nie aura pecha, tylko megazordowa tragedia kostkowa, na poczatku sa kminy, a pozniej gra nie ma sensu, po prostu chce mu dac przyjemnosc porzucania kostkami, bo wynik jest juz znany.

Turniej spoko jak zwykle.
Pozdro

defik
Wałkarz

Post autor: defik »

Ziemko pisze:Defik masz jakies problemy i chcesz wyzyc sie na forum czy co ? Jesli jestes niezadowolny ze swojego miejsca to po prostu naucz sie lepiej grac , a nie flejmuj na forum.
Tyle ode mnie.
Sprawdź które miałem miejsce zanim zaczniesz coś mówić :)

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

to powiedz jak sie nazywasz - sprawdzimy

defik
Wałkarz

Michał Kondziella :)

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Skasowalem tresc tego posta bo byl bardzo agresywny i moglem dostac bana, a juz na pewno mogl wprowadzic nie mila atmosfere. Szkoda Defik ze nie bylo Cie na turieju, z checia zagram z Toba czelendz przy najblizszej mozliwej okazji.

defik
Wałkarz

No nie było, niestety egzamin :) Jak zdałem to pojawię się u Was i możemy zagrać, w sumie nigdy nie graliśmy :) (poprawka 28smego;p)

btw, z pierwszego posta który napisałem, można chyba łatwo wywnioskować, że nie było mnie na turnieju, ale kto by tam czytał ze zrozumieniem, lepiej od razu jechać.

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

nie mozna bylo :) czelendz przyjety, u nas tury sa 28.02 oraz 7.03 jesli sie pojawisz oczywiscie bo rozumiem ze nie zawsze jest mozliwosc. Chyba ze spotkamy sie wczesniej, moze poznan w te niedziele?

defik
Wałkarz

Powinienem się u Was pojawić, poznan odpada niestety

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

defik pisze:Michał Kondziella :)
Michal to ty ?? Taki sympatyczny gosc , a zaczales flejma robic o cos o czym nie masz pojecia , bo nie bylo Cie na turnieju... Po wiesz mi p co ?

defik
Wałkarz

bo jak mi masa osob pisze ze takie cos mialo miejsce to mnie jasny gwint trafia i odechciewa sie grac... po to... szczegolnie ze we wloclawku na turze, nie powiem kto zeby nie bylo ze znowu flajma robie, chwalil sie typ jak to sie umowil z kolesiem na wynik swojemu kumplowi....

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

cale szczescie nei gralem z zadnym swoim klubowiczem we wloclawku- Kohorta nadal czysta :)

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

Michał - nie warto sobie krwi psuć... jeśli to prawda, że ktoś ustawia wyniki grając ołowianymi (czy też plastikowymi) żołnierzykami na turniejach, to chyba życia nie ma i nie umie się w nim spełniać inaczej ... generalnie wszyscy którzy biorą tę GRĘ za coś więcej niż GRĘ są u mnie na straty spisani ... (i nie mówię tu o hobby malowania figurek)
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Akurat Shinowi dużo bardziej zależało na wygraniu niż Dziopowi i ewentualna sytuacja na 'umawianie sie' mogla miec tylko i wylacznie sens w druga strone niz wynik bitwy. Dziop nie gra do ligii bo w tym sezonie nie ma i tak turniejow, a Shinowi zalezy na turniejach ale tez masterach bo lokale to on juz ma zrobione. Znam ich obu dobrze i wiem ze nie znizyliby sie do teog poziomu zeby jakiegos tam lokala wygrac.
pozdro

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Delfik to pisz o konkretnych sytuacjach, które widziałeś jeśli już coś piszesz. A podciąganie jeszcze pod sytuację, której nie widziałeś Twojego kompleksu Warszawy to totalna żenada. :]
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

defik pisze:bo jak mi masa osob pisze ze takie cos mialo miejsce to mnie jasny gwint trafia i odechciewa sie grac... po to... szczegolnie ze we wloclawku na turze, nie powiem kto zeby nie bylo ze znowu flajma robie, chwalil sie typ jak to sie umowil z kolesiem na wynik swojemu kumplowi....
No , ale jak sie nie bylo na turnieju to troche glupio sie wypowiadac na jakis temat " bo ktos powiedzial ze tak podobno bylo" Zanm Shina i Dziopa naprawde bym sie zdziwil , gdyby cos takiego zrobili...

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

szkoda ze Ciebie tez nie bylo Tomek, z Toba rownierz z checia bym zagral jakis czelendz, zwlaszcza ze wtopilem ostatnia bitwe.

defik
Wałkarz

Może i trochę głupio, ale jak wkurw człowieka bierzę to nie myśli co głupio, a co nie ;p
- Jeśli ta sytuacja nie miała miejsca - to Shino, Dziop, przepraszam. Ale jeśli miała - to patrzcie ilu ludzi za Was ręczy i mam nadzieję, że chociaż troszkę sumienie ugryzło.

defik
Wałkarz

Kalesoner pisze: A podciąganie jeszcze pod sytuację, której nie widziałeś Twojego kompleksu Warszawy to totalna żenada. :]
Ale takie teksty to już mnie denerwują, ja i kompleks ? Chyba nie wiesz o kim mówisz :) Ja mam 2 kciuki i wyjebane :)

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

defik pisze:Może i trochę głupio, ale jak wkurw człowieka bierzę to nie myśli co głupio, a co nie ;p
- Jeśli ta sytuacja nie miała miejsca - to Shino, Dziop, przepraszam. Ale jeśli miała - to patrzcie ilu ludzi za Was ręczy i mam nadzieję, że chociaż troszkę sumienie ugryzło.
Ja tez recze i oni obaj o tym wiedza :) zwlaszcza ze gralem stol obok.

z reszta szino przez caly turniej martwil sie aby tylko nie trafic na .......... DZiopa.
Ostatnio zmieniony 9 lut 2009, o 14:02 przez Gajowy, łącznie zmieniany 1 raz.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

defik pisze:Podobno Shino z Dziopakiem pokazali KLASE warszawskiego WFB :)
a mnie denerwują takie teksty
Obrazek

ODPOWIEDZ