Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
Re: Nemezis - We're BACK (16 maja, wawa) 2x1313
No Kalafior wlasnie pod to co zacytowales nie podchodzi Chalice of D.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
no to chyba z Nutriankiem pocisniemy ten turniej niach niach
- marcus_cheater
- Oszukista
Dopiszcie mnie i Viatroofa.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
expresso!
ad pitagoras:
-koniki bez jeźdzców jako fast mogą być, ale jeżeli masz dwie inne jazdy inaczej wyposażone lub o innym koszcie to muszą się jakoś odróżniać (np koniki w innych kolorach)
-5/10 warriorów jako kusznicy przejdzie
-musisz mieć bohatera, jakiegokolwiek championa, jakiś model, który się wyróznia niezaleznie czy jest on w rydwanie czy też bez. Na rydwanie jest to o tyle ważne, że w momencie kiedy rydwan zostaje zniszczony musisz postawić jakiś model bohatera na stole. Załatw sobie cokolwiek, pożycz. Po prostu ma się wyrózniać że jest bohaterem.
Osoby wystawiające proxy muszą dokłądnie opisać przeciwnikowi co jest czym przed bitwą. W przypadku braku ustalenia przed bitwa co jest czym będziemy sądzić na niekorzyść osoby wystawiającej proxy.
Proxy - tak, ale według zasady "wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem"
ad pitagoras:
-koniki bez jeźdzców jako fast mogą być, ale jeżeli masz dwie inne jazdy inaczej wyposażone lub o innym koszcie to muszą się jakoś odróżniać (np koniki w innych kolorach)
-5/10 warriorów jako kusznicy przejdzie
-musisz mieć bohatera, jakiegokolwiek championa, jakiś model, który się wyróznia niezaleznie czy jest on w rydwanie czy też bez. Na rydwanie jest to o tyle ważne, że w momencie kiedy rydwan zostaje zniszczony musisz postawić jakiś model bohatera na stole. Załatw sobie cokolwiek, pożycz. Po prostu ma się wyrózniać że jest bohaterem.
Osoby wystawiające proxy muszą dokłądnie opisać przeciwnikowi co jest czym przed bitwą. W przypadku braku ustalenia przed bitwa co jest czym będziemy sądzić na niekorzyść osoby wystawiającej proxy.
Proxy - tak, ale według zasady "wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem"
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Shakin' Dudi
- Masakrator
co z tokenami w inzynierach u skavenow? Zabierają kostke w turze ktorej je uzyje?
mam pytanie, jak jest liczony dark elficki sacrificial dagger? tzn czy jest wliczany do PD a jesli tak to czy liczy sie go jako 1PD czy moze wiecej? pewnie odpowiedz jest gdzies jasno napisana ale jakos tego nie widze wiec bede wdzieczny jezeli ktos na to odpowie
- morgan10005
- Falubaz
można zarezerwować 2 miejsca dla MSWiA, nie wiemy jeszcze kto z kim, ale jedziemy
N dobra to i ja bym prosil o dopisanie mnie... rozpiski i cala reszte zalatwimy pod koniec tygodnia a teraz tak wstepnie: Niko(WoC)+Draco(DE) i mysle ze nikomu nic nie wklepiemy ale milo bedzie zagrac na jakims turnieju... szczegolnie ze ostatni raz gralem chyba z 5 lat temu