a musisz się Kalesoner głąbie wszystkim tym chwalić?! Teraz same zaorane pola będą na stołach
14 Czerwca Nemezis - Wojna Partyjna !!!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Re: 14 Czerwca Nemezis - Wojna Partyjna !!!
od początku Ci mówiłem
a musisz się Kalesoner głąbie wszystkim tym chwalić?! Teraz same zaorane pola będą na stołach

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

czy doszlo nasze zgloszenie?
a dopiero teraz zobaczylem, ze nie sprawedzalsicie jeszcze maila.
ja i falko - zglaszam.
czy asarnil moze byc generalem w pisie?
a dopiero teraz zobaczylem, ze nie sprawedzalsicie jeszcze maila.
ja i falko - zglaszam.
czy asarnil moze byc generalem w pisie?
Ostatnio zmieniony 4 cze 2009, o 23:04 przez Marek G, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
W tym wypadku może.
Liderkę i tak rozdaje i tak.
Dodam jeszcze, że assasyn DE nie może być generałem i nie rozdaje liderki, ponieważ nie zajmuje slotu herosa.
Osoby, które wybiorą PiS muszą zanotować gdzieś kto był u nich generałem i ujawnić to na końcu. W razie wątpliwości, albo prób cwaniactwa (np jak ktoś zapisze na kartce - generałem jest mag nie zaznaczając o którego z dwóch magów chodzi) będziemy rozstrzygać na niekorzyść osób, które źle zanotowały. To się nazywa twarda pisowska dyscyplina partyjna!
Liderkę i tak rozdaje i tak.
Dodam jeszcze, że assasyn DE nie może być generałem i nie rozdaje liderki, ponieważ nie zajmuje slotu herosa.
Osoby, które wybiorą PiS muszą zanotować gdzieś kto był u nich generałem i ujawnić to na końcu. W razie wątpliwości, albo prób cwaniactwa (np jak ktoś zapisze na kartce - generałem jest mag nie zaznaczając o którego z dwóch magów chodzi) będziemy rozstrzygać na niekorzyść osób, które źle zanotowały. To się nazywa twarda pisowska dyscyplina partyjna!

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Manfred, skasowałem rozpy z poprzedniego turnieju, bo strasznie dużo tego razem było
Marek, sprawdziłem Waszą rozpę
jest okej, pamiętajcie tylko żeby zaznaczyc na rozpie ktory oddzial dostaje bonusa upr! chociaz to w sumei logiczne 
Marek, sprawdziłem Waszą rozpę

Hehehe - a takie zasadniczo trudne pytanie i zarazem łatwe:
Jeżeli Vampami bede z Partii PiS i chce mieć w armii bsb to jak utajnić tego generała??
No chyba że zarówno jeden jak i drugi może być jednocześnie i bsb i Generałem.
Jeżeli Vampami bede z Partii PiS i chce mieć w armii bsb to jak utajnić tego generała??
No chyba że zarówno jeden jak i drugi może być jednocześnie i bsb i Generałem.
Przecież to wszystko jest w opisach partiiNie ujawniasz przeciwnikom który z twoich bohaterów jest generałem, obaj rozdają LD jednostkom w 12 calach, generał jest ujawniany dopiero po zakończeniu bitwy, dopiero wtedy przeciwnik dowiaduje się czy zabił prawdziwego generała (generałem może okazać się również BSB). Prawdziwy generał wart jest dodatkowo 150 pts
Potwierdzam. Tak jak opisał Drako. BSB masz w rosterze i kosztuje to pkt- tym samym w rosterze jawnym musisz to ujawnić. Ale jeśli jesteś PiSowcem to nic nie stoi na przeszkodzie by twój bsb był generałem. (ale to dodatkowe 250VP w jednym modelu, więc trochę stresik)
Mam jeszcze prośbę do organizujących ten turniej. Na waszej poprzedniej parówce byłem, ale chyba nikt nie wpisał mi punktów do ligi, bo szukam i nie mogę znaleźć (chyba że coś robię nie tak). Proszę o sprawdzenie. Emil Konikiewicz (13 miejsce). Jeśli chcecie ID czy coś jeszcze to wysłałem wam na maila razem z rozpiskami.
Sorki za kłopot.
Ma ktoś pożyczyć 3 squig herdy?
Sorki za kłopot.
Ma ktoś pożyczyć 3 squig herdy?