Leśna orgia- mroczny targ
Moderator: Dibo
sprzedam taki oto zestaw modeli (wszystkie z poprzedniego, 20 osobowego, boxu beastmanów):
24 gory w stanie wypraskowym (w ramkach jeszcze, wycięte tylko bitsy od ungorów i jakieś pojedyncza gorowa broń/tarcza/sztandar - słownie kilka sztuk),
4 korpusy gorowe wycięte, ale niesklejone, dodaję do nich ręce z bronią oraz głowy (w wypraskach wspomnianych powyżej jest mnóstwo dodatkowych innych bitsów).
8 modeli gorów sklejonych (oprócz standardowych mają też ręce od tyranidów z wh40k - mieli robić za mutantów).
wszystko niemalowane i w 3/4 niesklejone nawet.
łącznie 36 modeli da się zrobić bez najmniejszego problemu, w wielu kombinacjach: z 2broniami, tarczami, sztandary, muzyków, itp.
jest też 36 nowych podstawek.
chciałbym za cały ten zestaw 150 PLN plus wysyłka (wychodzi ok 4 PLN za model). i raczej chcę sprzedać go jako całość, a nie na części.
szczegóły na PM
24 gory w stanie wypraskowym (w ramkach jeszcze, wycięte tylko bitsy od ungorów i jakieś pojedyncza gorowa broń/tarcza/sztandar - słownie kilka sztuk),
4 korpusy gorowe wycięte, ale niesklejone, dodaję do nich ręce z bronią oraz głowy (w wypraskach wspomnianych powyżej jest mnóstwo dodatkowych innych bitsów).
8 modeli gorów sklejonych (oprócz standardowych mają też ręce od tyranidów z wh40k - mieli robić za mutantów).
łącznie 36 modeli da się zrobić bez najmniejszego problemu, w wielu kombinacjach: z 2broniami, tarczami, sztandary, muzyków, itp.
chciałbym za cały ten zestaw 150 PLN plus wysyłka (wychodzi ok 4 PLN za model). i raczej chcę sprzedać go jako całość, a nie na części.
szczegóły na PM
...
Cena zbliżona do sklepowej a do tego taki misz-masz więc moze jednak taniej?de_wil pisze:sprzedam taki oto zestaw modeli (wszystkie z poprzedniego, 20 osobowego, boxu beastmanów):
szczegóły na PM
Ja z kolei witam wszystkich po małej przerwie i na wstepie mam troche TK na oddanie za bestie jak ktoś będzie zainteresowany walić na pw

nowy box 10 gorów to wydatek ok 60 PLN w sklepie internetowym. biorąc pod uwagę, że sprzedaję 36 sztuk, to nowy zestaw to ponad 210 PLN.archeolog pisze: Cena zbliżona do sklepowej a do tego taki misz-masz więc moze jednak taniej?
wychodzi na to, że jeden box dostajesz u mnie za darmo

ale nie o to chodzi żeby się tu spierać co i za ile. wszystko jest do dogadania. zapraszam na PM.

zdjęcia w temacie: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 83#p769683
...
Acheolog chciałem to samo powiedziećde_wil pisze:sprzedam taki oto zestaw modeli (wszystkie z poprzedniego, 20 osobowego, boxu beastmanów):
szczegóły na PM

jeśli to forma negocjacji, to ująłeś mnie za serce - dam Ci zniżkę...BOGINS pisze: Acheolog chciałem to samo powiedziećPóki były to opakowania 20 to kosztowałoby to wszystko razem może ok 165-180zł
. Na allegro jakiś czas temu był problem ze sprzedażą 36 za 70zł

a żeby nie było tak zupełnie nie-w-temacie

oprócz wspomnianych już gorów sprzedam też metalowego minosa i łby od zmutowanych dzików (tych z rydwanu).
szczegóły w temacie (jesień idzie, więc ceny spadły

...
- Jacek_Azael
- Masakrator
Potrzebuję stóp minotaura (może być odlew) oraz jakiś większy sztandar (dla minotaura).
Sprzedam armybooka do Zwierzoludzi po polsku (stan idealny, 46 zł, przesyłka wliczona).
Sprzedam armybooka do Zwierzoludzi po polsku (stan idealny, 46 zł, przesyłka wliczona).
PILNIE kupię główkę spawna "owadzią". Kontakt: nijlor@wp.pl, priv

Chłopska Bretka

- rudobrody79
- Falubaz
główkę spawna "owadzią" mam ale nie mam zbyt czasu by ją wysłać - może w sobotę lub poniedziałek wysłałbym list
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
oferta do osób które maja stare metalowe minoski !!!
wymienię 3topory obu sieczne i jeden z kolcem ( mowa o minoskach z GW ) za dwuręczna maczetę
aa... i poszukuję szamana z toporkiem skierowanym ku dół
ps.: GW pomyślało że można te gronie bez problemu wymieniać go są w takiej samej konfiguracji rąk

wymienię 3topory obu sieczne i jeden z kolcem ( mowa o minoskach z GW ) za dwuręczna maczetę

aa... i poszukuję szamana z toporkiem skierowanym ku dół

ps.: GW pomyślało że można te gronie bez problemu wymieniać go są w takiej samej konfiguracji rąk

- rudobrody79
- Falubaz
jesli dobrze zrozumiałem .........
ptrzebujesz maczety, a dajesz za to topór obosieczny tak ?
sprawdzę,ponieważ jestem w trakcie ich robienia,więc jeszcze nie są przyklejone,
odezwij się może na pw?
ptrzebujesz maczety, a dajesz za to topór obosieczny tak ?
sprawdzę,ponieważ jestem w trakcie ich robienia,więc jeszcze nie są przyklejone,
odezwij się może na pw?
- rudobrody79
- Falubaz
spoko
zaglądam tutaj czasem, też nie codziennie
czekam na mail
zaglądam tutaj czasem, też nie codziennie
czekam na mail