Leśna orgia- mroczny targ

Beastmen

Moderator: Dibo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Re: Leśna orgia- mroczny targ

Post autor: MlSlEK »

mogą być metalowi marauderzy?
Obrazek

Awatar użytkownika
Wilczek.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wilczek. »

Potrzebuje głowy od minotaura(może być metal, może być plastik) lub czegoś bykopodobnego.

W zamian oferuje kase, głowe Khazraka lub bitsy od gorów/ungorów

Awatar użytkownika
de_wil
Mudżahedin

Post autor: de_wil »

sprzedam taki oto zestaw modeli (wszystkie z poprzedniego, 20 osobowego, boxu beastmanów):
24 gory w stanie wypraskowym (w ramkach jeszcze, wycięte tylko bitsy od ungorów i jakieś pojedyncza gorowa broń/tarcza/sztandar - słownie kilka sztuk),
4 korpusy gorowe wycięte, ale niesklejone, dodaję do nich ręce z bronią oraz głowy (w wypraskach wspomnianych powyżej jest mnóstwo dodatkowych innych bitsów).
8 modeli gorów sklejonych (oprócz standardowych mają też ręce od tyranidów z wh40k - mieli robić za mutantów).
wszystko niemalowane i w 3/4 niesklejone nawet.
łącznie 36 modeli da się zrobić bez najmniejszego problemu, w wielu kombinacjach: z 2broniami, tarczami, sztandary, muzyków, itp.
jest też 36 nowych podstawek.
chciałbym za cały ten zestaw 150 PLN plus wysyłka (wychodzi ok 4 PLN za model). i raczej chcę sprzedać go jako całość, a nie na części.
szczegóły na PM
...

Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

Post autor: archeolog »

de_wil pisze:sprzedam taki oto zestaw modeli (wszystkie z poprzedniego, 20 osobowego, boxu beastmanów):
24 gory w stanie wypraskowym (w ramkach jeszcze, wycięte tylko bitsy od ungorów i jakieś pojedyncza gorowa broń/tarcza/sztandar - słownie kilka sztuk),
4 korpusy gorowe wycięte, ale niesklejone, dodaję do nich ręce z bronią oraz głowy (w wypraskach wspomnianych powyżej jest mnóstwo dodatkowych innych bitsów).
8 modeli gorów sklejonych (oprócz standardowych mają też ręce od tyranidów z wh40k - mieli robić za mutantów).
wszystko niemalowane i w 3/4 niesklejone nawet.
łącznie 36 modeli da się zrobić bez najmniejszego problemu, w wielu kombinacjach: z 2broniami, tarczami, sztandary, muzyków, itp.
jest też 36 nowych podstawek.
chciałbym za cały ten zestaw 150 PLN plus wysyłka (wychodzi ok 4 PLN za model). i raczej chcę sprzedać go jako całość, a nie na części.
szczegóły na PM
Cena zbliżona do sklepowej a do tego taki misz-masz więc moze jednak taniej?
Ja z kolei witam wszystkich po małej przerwie i na wstepie mam troche TK na oddanie za bestie jak ktoś będzie zainteresowany walić na pw :wink:

Awatar użytkownika
de_wil
Mudżahedin

archeolog pisze: Cena zbliżona do sklepowej a do tego taki misz-masz więc moze jednak taniej?
nowy box 10 gorów to wydatek ok 60 PLN w sklepie internetowym. biorąc pod uwagę, że sprzedaję 36 sztuk, to nowy zestaw to ponad 210 PLN.
wychodzi na to, że jeden box dostajesz u mnie za darmo :)
ale nie o to chodzi żeby się tu spierać co i za ile. wszystko jest do dogadania. zapraszam na PM. :)

zdjęcia w temacie: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 83#p769683
...

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Kupię do 10 centigorów. Mogą być malowane. PW.
Obrazek

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

de_wil pisze:sprzedam taki oto zestaw modeli (wszystkie z poprzedniego, 20 osobowego, boxu beastmanów):
szczegóły na PM
Acheolog chciałem to samo powiedzieć :D Póki były to opakowania 20 to kosztowałoby to wszystko razem może ok 165-180zł :D. Na allegro jakiś czas temu był problem ze sprzedażą 36 za 70zł :D

Awatar użytkownika
de_wil
Mudżahedin

BOGINS pisze: Acheolog chciałem to samo powiedzieć :D Póki były to opakowania 20 to kosztowałoby to wszystko razem może ok 165-180zł :D. Na allegro jakiś czas temu był problem ze sprzedażą 36 za 70zł :D
jeśli to forma negocjacji, to ująłeś mnie za serce - dam Ci zniżkę... :wink: :D

a żeby nie było tak zupełnie nie-w-temacie :wink:

oprócz wspomnianych już gorów sprzedam też metalowego minosa i łby od zmutowanych dzików (tych z rydwanu).
szczegóły w temacie (jesień idzie, więc ceny spadły :wink:): http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 83#p769683
...

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

poszukuje pojedynczych modeli beastmenów :wink:
do tego byłbym zainteresowany kilkoma modelami z 5ED
Pozdro

Awatar użytkownika
archeolog
Chuck Norris

Post autor: archeolog »

sprzedam 15 metalowych furii chaosu :wink:

chce ok 45-50zl za 5 (przesylka gratis :wink: )

pozdr
Ostatnio zmieniony 16 paź 2011, o 09:20 przez archeolog, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Pisałem w orkach i targowisku, ale może i tu coś trafię. Potrzebne mi korpusy savage orków z boxa boar ridersów. Jak ktoś konwertował nowe dziki na pumby to może ma na zbyciu pozostałe bitsy. Korpusy to "epic need" broń z zestawu też się przyda.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

Kupię bitsy po gorach i bestigorach. Pw. Pzdr.
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Shin Ryu
Mudżahedin

Post autor: Shin Ryu »

Potrzebuję stóp minotaura (może być odlew) oraz jakiś większy sztandar (dla minotaura).

Sprzedam armybooka do Zwierzoludzi po polsku (stan idealny, 46 zł, przesyłka wliczona).
GOLD and GLORY - DOGS of WAR
Galeryjka Figurek
Shin Ryu Minis Blog

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

PILNIE kupię główkę spawna "owadzią". Kontakt: nijlor@wp.pl, priv
Obrazek

Chłopska Bretka ;) : W/R/P: 4/2/4

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

Post autor: rudobrody79 »

główkę spawna "owadzią" mam ale nie mam zbyt czasu by ją wysłać - może w sobotę lub poniedziałek wysłałbym list

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

oferta do osób które maja stare metalowe minoski !!! 8)

wymienię 3topory obu sieczne i jeden z kolcem ( mowa o minoskach z GW ) za dwuręczna maczetę :twisted:

aa... i poszukuję szamana z toporkiem skierowanym ku dół :D

ps.: GW pomyślało że można te gronie bez problemu wymieniać go są w takiej samej konfiguracji rąk :)

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

jesli dobrze zrozumiałem .........

ptrzebujesz maczety, a dajesz za to topór obosieczny tak ?
sprawdzę,ponieważ jestem w trakcie ich robienia,więc jeszcze nie są przyklejone,
odezwij się może na pw?

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

już odzywam się :D

3 dni nie spałem :P

i waśnie do domu wróciłem i ogarniam neta :)

Awatar użytkownika
rudobrody79
Falubaz

spoko
zaglądam tutaj czasem, też nie codziennie
czekam na mail

ODPOWIEDZ