Konwersje
Moderator: Hoax
Re: Konwersje
Dalibyćie rade pokazać mi waszych BSB? Chciałbym zrobić konwersję z jakiejś łatwo dostepnej figurki (np Queeka:P) I nie mam pomysłów troche:P W sumie już jakoś zrobiłem z warlorda no ale...
Warlord z podstawki będzie świetnym materiałem na BSB. Zdejmę mu trofea z pleców i zarzucę mu tam tarczę, a zamiast halabardy dostanie sztandar z doom wheela i będzie gith
Bo sztandarowy z 5ed sztormów który robi za BSB u mnie wygląda tak sobie.
Bo sztandarowy z 5ed sztormów który robi za BSB u mnie wygląda tak sobie.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
ja przerobionego stormvermina z 6ed (zwykłego szeregowca, nie sztandarowego), z dorobionych grzebieniem a'la grecki hoplita i sztandarem od ogrów, i też prezentuje się moim zdaniem spoko.
Obecnie pracuje nad drugą wersję, z 5ed sztandarowego stormverminów, zajebisty figs
Obecnie pracuje nad drugą wersję, z 5ed sztandarowego stormverminów, zajebisty figs
Da się zrobić gutter runnersów z nightrunnersów? Podejrzewam że się da i co więcej, że się nie napracuje za bardzo Tylko co zrobić żeby takowa konwersja przeszła? W sumie nightrunnersi są spoko xP Dajesz to jak gutterów a od bidy można ich do slavów dołożyć itp xP
P.S Kefas dawaj zdjęcia swojej katapy, bo mam na nią zajawke a ty masz najlepsze pomysły:) Chociaż domyślam się że takowej nie posiadasz jeszcze
P.S Kefas dawaj zdjęcia swojej katapy, bo mam na nią zajawke a ty masz najlepsze pomysły:) Chociaż domyślam się że takowej nie posiadasz jeszcze
Pewnie że się da, ja moich mam tak właśnie zrobionych. Z GS mają dorobione płaszcze i kaptury, wyglądają jakby właśnie się wykopali z tunelu, jutro postaram się o jakieś zdjęcie i je wrzucę (ale ostrzegam, pomalowani nie są ).
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
A ktoś już może robił sztormów z clanratów/pmonków?bo sztormy są dosyć drogie i wolałbym dzwonek teraz kupić zamiast stormów .
No to proszę bardzo Lazur, chociaż zdjęcia pewnie będą kaszaniaste, bo z komórki
W każdym razie figurki były robione z jednego boxa nightrunnerów, nie użyłem żadnych dodatkowych części, po prostu sami night runners nie dostali rąk ze szponami. Płaszcze i kaptury to GS, figurki są pinowane do podstawek i odpowiednio podsypane piaskiem coby wyglądało, że wychodzą spod ziemi.
EDIT: shit, zdjęcia są naprawdę kaszaniaste, ale za cholerę nie mam teraz czym zrobić lepszych. Jak będzie bardzo razić po oczach to je wywalę, do celów poglądowych w miarę się nadają (chyba ).
No są wyjątki od reguły
1. Wiem czemu sprzedałeś mi BSB-eka
2. Wiem czemu kupiłeś warlorda z dwoma broniami z Kanady ^^
na 5 BSB btw mógłbyś podrzucić swoją rozpę z ETC na PM? (no i powiedz kiedy zadebiutujesz na 8-mą chce wiedzieć czy dobrze rozkminiam edycję ; p )
2. Wiem czemu kupiłeś warlorda z dwoma broniami z Kanady ^^
na 5 BSB btw mógłbyś podrzucić swoją rozpę z ETC na PM? (no i powiedz kiedy zadebiutujesz na 8-mą chce wiedzieć czy dobrze rozkminiam edycję ; p )