PG to jednostka przetrzymująca wszystko, od koszenia są inne oddziałyRelosu pisze:coz z tego ze zywotna, jak bez przypierdolu, bez S5 conajmniej, jednostka nie ma prawa nazywac sie "koszaca wszytsko"
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
PG to jednostka przetrzymująca wszystko, od koszenia są inne oddziałyRelosu pisze:coz z tego ze zywotna, jak bez przypierdolu, bez S5 conajmniej, jednostka nie ma prawa nazywac sie "koszaca wszytsko"
jestem tylko marnym obserwatorem, ale...Andronicus pisze:Eltharion, mądrzysz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy, tymczasem nie znasz się, wypisujesz głupoty i spamujesz, jak nie na forum DE to HE. Chyba i jedni i drudzy mają już tego dosyć.
to chyba czas zmienić armię..Po za tym PG to 2 jednostka która klimatem nie pasuje mi do armii
jak dla mnie mag z BoH jest zbyt losowy. Znasz tylko 4 czary, co nie daje Ci pewnosci wylosowania upragnionego czaru tak jak juz to wczesniej zauwazyłeś (np. w grze vs Bretonia brak dużej kuźni boli), pozatym dublety nie zawsze wypadaja...dżejdżej pisze:Arcymag bez książki jest w tej edycji moim zdaniem zupełnie niegrywalny przez brak masowych seerów i channelerów. A rzucając pitkę z małego maga z 3 kości masz 40% szansy że ci wyjdzie, i jest to zwykle marnowanie kości.
to czemu w turniejowych rozpiskach wszedzie jest SDO tym że stardragon jest średnim rozwiązaniem już pisałem. Po prostu żaden kompetentny gracz nie da się zaszarżować nim od boku, a wpadanie od przodu w 99% jest nieopłacalne.