bo jak nie to juz sobie wyobrazam klopot jak zostalo np pol paska lub niej i przykleil sie do dna
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
SerioSkaven pisze:@Rasti
Ta lampka to badziew bo się rozwala chyba po roku użytkowania, musze jakąś full metalowa kupić a nie z podstawką plastikową
Skaven pisze: Widzę że pilnujesz żeby sie nie obijał Jankiel, pomieszczenie bez okien, twardy taboretPamiętaj tylko żeby go czasami dokarmiać żeby efektywność pracy nie spadała
![]()
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Carrefour, Auchan itp. itd.. ale tylko w sezonie mają rozstawione graty... poza tym pędzę wino i mam korków pod dostatkiem... chyba jeszcze dwie paczki po 30 sztuk ;P - ale to pewnie Cię nie interesujęSexRocket pisze:z kad masz takie wysokie korki na krotych stoja bodajze ghoule?
Zainwestuj w jakiś pojemnik. Ja podczas przedostatniej przeprowadzki w coś takiego zainwestowałem i nie mam problemu z ewentualnym przenoszeniem wszystkiego. Jak będę miał czas to wrzucę zdjęcie.cahir pisze:Za dobrze macie. Ja ze swoim całym majdanem się muszę przenosić od siebie z pokoju do kuchni i z powrotem, jeśli komuś przeszkadza ;p
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.