Najbardziej ZŁA armia w WFB
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Re: Najbardziej ZŁA armia w WFB
Ależ w temacie założonym przezemnie wszelkie offtopy mile widziane
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
-
- Chuck Norris
Ja tam stawiam na DE i skavy. Jak juz wielu zauważyło, chaos, to chaos, jego natura jest chaotyczna, więc nie są źli, ale też nie są dobrzy. DE są okrutne, sadystyczne itd. i złe. Ale są takie, bo ukazują tą naturę elfów, którą reszta trzyma w ukryciu. a ta nienawiść ich napędza, powoduje że są złe do szpiku kości. Tyle że one chcą zawładnąć światem, bo dla nich to coś w rodzaju zabawy. Dla nich taki niewolnik, to po prostu zabaweczka. A skaveny? One dążą do zniewolenia wszystkiego, oddaniu świata rogatemu i złożeniu wszystkich jemu w ofierze. I właściwie robią to samo, co DE. Dlatego, te dwie armie uznaję za najbardziej złe...
A skavy nie mordują, nie torturują, nie skladają ofiar Rogatemu, by ten mógł je wiecznie rozszarpywać swymi zębami, nie mają assassynów, nie knują, nie są sadystami, nie napadają na innych, i nie wiem czy ktoś czytał ich fluff, ale one też mają zupełnie inny sposób życia od resztyGarG pisze:Gdybym miał stopniować to:
1: Dark Elfy
2: Chaos Dwarfy
3: Skaveny
Nie mam czasu więc opisze tylko DE.
Robią wszystko to co jest powszechnie uważane za czyny złe:
-niewolnictwo
-mordują
-torturują
-napadają na innych
-sam sposób życia ( nie wiem ile osób czytało fluf i jakąkolwiek książkę na ich temat ale naprawdę ich społeczeństwo jest zupełnie inne niż inne)
Na dodatek większość ich ofiar ma pecha bo jest dręczona nawet po śmierci... W ich szeregach są Assasini, większość dowódców to sadyści. Nic na świecie nie sprawia im takiego szczęścia jak zadawanie bólu innym. Czy są świadome tego co robią? Tak! Przecież Malekith świadomie sięgnął po tą obręcz a w połączeniu z tym ze jego ród był już przeklęty przez to ze jego ojca Aenariona ponieważ wziął przeklęty miecz Khaina. Na dodatek ciągłe walki o władze i wpływy. Przykładów jest mnóstwo.
-
- Chuck Norris
Nie zauważyłeś prześmiewczego tonu mojej wypowiedzi( ale raczej oboje się śmiejemy )? A muszę cię rozczarować, bo wiem, jak walczą moi wyznawcy
To dobrze - grunt to dobrze znac swoja armie
AB skavów nie mialem wprawdzie w rekach ale mam ,,dzieci rogatego szczura '' wiec mozna powiedziec ze ,,wiem o co cho...''
PS: Nie widzialem ze by skaveny skladaly ofiary
AB skavów nie mialem wprawdzie w rekach ale mam ,,dzieci rogatego szczura '' wiec mozna powiedziec ze ,,wiem o co cho...''
PS: Nie widzialem ze by skaveny skladaly ofiary
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
-
- Chuck Norris
Cytat z Dzieci Rogatego Szczura:
"Składanie krwawych ofiar to codzienność w życiu wyznawców Rogatego Szczura."
"Składanie krwawych ofiar to codzienność w życiu wyznawców Rogatego Szczura."
Jak dla mnie wywody że chaos nie jest zły bo to chaos są bez sensu. Jakim cudem nacja która chce zepchnąć świat w demoniczną otchłań jest mniej zła od szczurów i elfiaków które chcą go "tylko" zniewolić i składać ofiary mrocznym bogom!
1 Chaos(ogólnie pojęty DoC, WoC, CD, zwierzoludy)
2 Skaveny=Zielonoskórzy(obie rasy potrafią odczuwać tylko nienawiść. strach i zazdrość. celem tych ras wybicie wszystkich innych)
3 DE=VC(zniewolić świat, składać ofiary/pić krew .itp)
1 Chaos(ogólnie pojęty DoC, WoC, CD, zwierzoludy)
2 Skaveny=Zielonoskórzy(obie rasy potrafią odczuwać tylko nienawiść. strach i zazdrość. celem tych ras wybicie wszystkich innych)
3 DE=VC(zniewolić świat, składać ofiary/pić krew .itp)
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Moze sie myle moze nie...ale ja myslalem ze doszlismy do wniosku (najwiecaj glosow)
Ze najbardziej zle sa DE... nooo i demony
Ja juz sie wypowiedzialem na temat chaosu (niechce mi sie szukac wiec sam sobie znajdz to byla chyba strona 5 albo 4)
Ze najbardziej zle sa DE... nooo i demony
Ja juz sie wypowiedzialem na temat chaosu (niechce mi sie szukac wiec sam sobie znajdz to byla chyba strona 5 albo 4)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Kąpią sie w ich krwi
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
I tak i tak mi sie wydaje, że DE wygrały... tak poniekąd to dostały najwięcej głosów i chyba stubborn Elthariona nie da im przegrać
Eltharion pisze: Naukowo jest udowodowodnione ze głupich jest wiecej niz madrych
Dark Knight pisze:I tak i tak mi sie wydaje, że DE wygrały... tak poniekąd to dostały najwięcej głosów i chyba stubborn Elthariona nie da im przegrać
ja też Jasiuuu