Mantic Games - konkurent dla GW?
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
Ha, a ja właśnie przez przypadek trafiłem na film z którego MG chyba wzięło pomysł na Ghule:
http://www.filmweb.pl/film/Solomon+Kane-2009-432419
Film taki se, ale kilmaciarski.
http://www.filmweb.pl/film/Solomon+Kane-2009-432419
Film taki se, ale kilmaciarski.
Bene mori praestat, quam trpiter vvere
http://www.cytadela.pl/pictures/dudi1212/1300b.jpg
via Cytadela.pl
Niby w metalu mają być kurde chyba taką armię dwarfów sobie złożę na 8 ed
via Cytadela.pl
Niby w metalu mają być kurde chyba taką armię dwarfów sobie złożę na 8 ed
wie ktos kiedy beda dostepne war maszynki od mantica? jak narazie to mozna je dostac kupujac caly batalion.
jak same dwarfy mi sie nie podobaja (warriorzy za bardzo przypominaja chaos dwarfy, kusznicy maja dziwne proporcje glowy wzgledem ciala i ciala wzgledem nog a ci z pistoletami maja pozy jak snajperzy. sami obsluganci do maszynek tez jacys tacy dziwni) tak organki bardzo mi podeszly
jak same dwarfy mi sie nie podobaja (warriorzy za bardzo przypominaja chaos dwarfy, kusznicy maja dziwne proporcje glowy wzgledem ciala i ciala wzgledem nog a ci z pistoletami maja pozy jak snajperzy. sami obsluganci do maszynek tez jacys tacy dziwni) tak organki bardzo mi podeszly
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Ironclads mają datę wysyłki 25 czerwca, Ironwatch 19 lipca, a Warhost 18 sierpnia, więc nietrudno wydedukować, że pojedyncze maszyny będą dostępne najpewniej od ww. sierpniowej datyMorsereg pisze:wie ktos kiedy beda dostepne war maszynki od mantica?
@Don_Silvarro- Nie jestem taki pewien, maszyny mogą być wcześniej, bo one już są zrobione, a ten większy zestaw czeka na Bersekerów raczej. Zresztą ja czekam na krasnoludzkie bolce i katapy, których jeszcze nie ma...
Ostatnio zmieniony 24 cze 2010, o 11:10 przez Motorek, łącznie zmieniany 1 raz.
Bene mori praestat, quam trpiter vvere
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Warhost nie zawiera berserków, tylko 20 Ironclads, 20 Ironwatch i dwie maszyny.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Ciekawe czy wydadzą tez inne odmiany elfów
Bo mam chrapke na WE od nich
Obstawiam że jakby wydali jednak armie Leśnych elfóe to już w ogóle nie zaopatrywał bym sie u GW tylko u MG
Bo mam chrapke na WE od nich
Obstawiam że jakby wydali jednak armie Leśnych elfóe to już w ogóle nie zaopatrywał bym sie u GW tylko u MG
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Nie, po prostu nie przypominają roboty Gejs ŁorkszopuRasti pisze:ich zbroje wcale nie przypominają mi krasnoludzką robotę.
Raczej marne szanse. Zwłaszcza, że wg. Manticowego fluffu ich elfy jak to na elfy przystało mieszkają w lesie. Raczej nie będzie osobnych figurek dla elfów, które żyją w lesie jeszcze bardziej Moim zdaniem dobrze - elf to elf i koniec, ew. mrocznego elfa można podciągnąć pod osobny 'gatunek'. Przy kolejnych podziałach prosta droga do absurdów dedekowych, gdzie mamy elfa z wyspy, elfa spod ziemi, elfa spod wody, elfa na wodzie, elfa z lasu, elfa z lasu który nie nosi koszulki, elfa z lodowca, elfa z miasta, elfa z księżyca i ch* wie skąd jeszcze.Ciekawe czy wydadzą tez inne odmiany elfów Bo mam chrapke na WE od nich
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Nie, po prostu nie wyglądają jak Wood Elfy made by GW
Kurde, byłem już zdecydowany na armię Manticowych elfów, przez ten film zaczęło mnie ciągnać do kurdupli... Ech
Kurde, byłem już zdecydowany na armię Manticowych elfów, przez ten film zaczęło mnie ciągnać do kurdupli... Ech
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Jest GS!zielonatrawa pisze:bo nie mają listków
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Po prostu są zbyt metalowi
Najchętniej to bym sobie łuczników zamówił ale oni to już raczej w ogóle nie pasują
Najchętniej to bym sobie łuczników zamówił ale oni to już raczej w ogóle nie pasują
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Elfa z dupy.Don_Silvarro pisze:Przy kolejnych podziałach prosta droga do absurdów dedekowych, gdzie mamy elfa z wyspy, elfa spod ziemi, elfa spod wody, elfa na wodzie, elfa z lasu, elfa z lasu który nie nosi koszulki, elfa z lodowca, elfa z miasta, elfa z księżyca i ch* wie skąd jeszcze.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl