Jesteście cioty!!!Chuj ma jaja a pizda wąsy!!!!
Ciesz się, że dwa lata Ci nie trzymaDr Crane pisze:Harpii oczywiscie nie dostalem, mam nadzieje ze sie ich w koncu doczekam, Dudii bo to przestaje byc zabawne
tutaj jest moja wina...Dr Crane pisze:Harpii oczywiscie nie dostalem, mam nadzieje ze sie ich w koncu doczekam, Dudii bo to przestaje byc zabawne
w takim razie jeden z Was kłamie , bo Dudi mówił że je ma tylko po prostu zapomniał.....zresztą, nieważne- wracam do Lublina , na turniejach zamierzam być regularnie, więc mam nadzieje je dostać przed najbliższym turniejemnie wińcie Dudiego bo to moja wina byłem na pielgrzymce maturzystów i nie było sposobności przekazać tych harpii
tak powiedziałem bo to prawda. Boju nie ratuj mnie! To moja wina, ja zawiniłem bo miałęm ci je oddać wcześniej...mam już je u siebie w domu. Od kiedy jesteś w Lublinie? od 29 sie przeprowadzam to możemy zagrać odrazuDr Crane pisze:w takim razie jeden z Was kłamie , bo Dudi mówił że je ma tylko po prostu zapomniał.....zresztą, nieważne- wracam do Lublina , na turniejach zamierzam być regularnie, więc mam nadzieje je dostać przed najbliższym turniejemnie wińcie Dudiego bo to moja wina byłem na pielgrzymce maturzystów i nie było sposobności przekazać tych harpii