Sobotnie Moriowanie II 26.09.2009 - parówka 2x1250

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Re: Sobotnie Moriowanie II 26.09.2009 - parówka 2x1250

Post autor: Taraś »

A ja właśnie się dowiedziałem że 3 lata temu byłem 7 na cheallengerze na którym nie byłem :mrgreen:

Jesteście cioty!!!Chuj ma jaja a pizda wąsy!!!!
Obrazek

PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...

http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs

Awatar użytkownika
M.40
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: M.40 »

O rzesz ja pierdzielę... już nie wiem co co ma...

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

czy normalny karabiny
nie lubi dziś dziewczyny
ale owszem czemu nie
ola li lala....

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

no normalnie przedszkole :lol2:
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Karabin podasz wyniki ?
Obrazek

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Z pamięci Top 3

1. Maciek Parol, Piotrek Kęska.
2. Tomek Tutaj, Norbert Danielewski.
3. Wojtek Tarasiuk, Konrad Dmowski.

Reszta później.
Dziękuję wszystkim za przybycie. :)
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2009, o 11:59 przez 4 karabiny, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Danielewski jak już a i dzięki wszystkim za bitwy
Obrazek

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

Harpii oczywiscie nie dostalem, mam nadzieje ze sie ich w koncu doczekam, Dudii bo to przestaje byc zabawne

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Dr Crane pisze:Harpii oczywiscie nie dostalem, mam nadzieje ze sie ich w koncu doczekam, Dudii bo to przestaje byc zabawne
Ciesz się, że dwa lata Ci nie trzyma :wink:

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

karabiny jak nazywała się ta strona gdzie transformersów oglądaliśmy?

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

seans24.pl
Obrazek

PAPIRA PAM PARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
PAM PARA PAMPARARIRA
LAP PARA PAM PARARIRA
LAP PIBI PAM PARARIRA...

http://www.youtube.com/watch?v=Tq3VBN4IzQs

Awatar użytkownika
Bojo
Mudżahedin

Post autor: Bojo »

Dr Crane pisze:Harpii oczywiscie nie dostalem, mam nadzieje ze sie ich w koncu doczekam, Dudii bo to przestaje byc zabawne
tutaj jest moja wina...

nie wińcie Dudiego bo to moja wina byłem na pielgrzymce maturzystów i nie było sposobności przekazać tych harpii :(
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69

pozdrawiamy
Administracja

Awatar użytkownika
Dispell
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Dispell »

Hahahahahaha!! a ja jak zwykle 1 od końca :lol2:

zielik
Pseudoklimaciarz

Post autor: zielik »

Dzięki wszystkim za turniej. Super pograć po takiej przerwie. Widzę, że poziom Battla w Lublinie wzrasta. Gratuluję zwycięzcom -super fajna bitwa III z Maćkiem Parolem i Piotrkiem Kęską - chłopaki pokazali mi nowe oblicze Lizardów i Chaosu- na końcu zostało mi tylko 3 szkieletów. A pokonanym mówię, żeby się nie zrażali. Dispell- każdy przechodzi taki czas, że dostaje wklepy. Później przychodzi pewne ,,oświecenie'' i zaczynasz wygrywać. Mówi Ci to stary battlowiec Zielik.
Pozdrawiam wszystkich.

PS Zobaczyłem dzisiaj, że zgubiłem na turnieju zieloną, małą scaterkę. Pamiętam, że w trzeciej bitwie jeszcze ją miałem. Jakby ktoś znalazł niech da znać.

Awatar użytkownika
Crane
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crane »

nie wińcie Dudiego bo to moja wina byłem na pielgrzymce maturzystów i nie było sposobności przekazać tych harpii
w takim razie jeden z Was kłamie , bo Dudi mówił że je ma tylko po prostu zapomniał.....zresztą, nieważne- wracam do Lublina , na turniejach zamierzam być regularnie, więc mam nadzieje je dostać przed najbliższym turniejem

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

Post autor: Grodzio »

ouu yeeah.. lubelskie klimaty.. :lol2:

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

dzięki za bitwy wszystkim.

już po raz drugi jak jestem u was mimo wygranej na 1 stole w 3 bitwie mam 3 miejsce no cóż dobrze że wygral parola i kęski a nie karabiny ^^.

mam nadzieję że nie zapomnicie o we oraz kilku wampirzych wymiataczy

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Również dziękuję wszystkim przeciwnikom za grę. To był bardzo miły i spokojny turniej. Mam troszkę czasu to machnę szybką relację z bitew:

Przybyliśmy z Piotrkiem sojuszem Lizardy+Chaos, dużo magii, 2 enginy, helka i 2 kawalerie.

I bitwa Dudi i Jerzyn
Chłopaki mieli tylko 3 kostki dispela i Ring of Hotek. To troszkę za mało. Spadła nam jedna kometa która przeczyściła shadów i mantikorę. Dwie błyskawice zabiły oddział rycerzy chaosu. Helka nie zrobiła nic. Mantikorę dobiły skinki. Cały odział rycerzy z 2 herosami dostał szarżę engina i moich knightów. Wyczyściliśmy prawie wszystko. 20:0

II bitwa Tomek i Norbert
Doznałem szoku bo pierwszy raz w życiu straciłem cały oddział rycerzy od jednego strzału. 8 wayów z herosem sprzedało mi 5 killing blowów. Załamało nam się całe skrzydło. Na drugim skrzydlemieliśmy przewagę, ale przez naszą niedokładność jeden z vampirów znalazł półtoracalową szparę i zabił nam engina. Na szczęście drugi engine zabił 2 wampiry i połowę wrightów. Potem przez 2 tury walki zdawaliśmy armour savy na skinku, w skutek czego zabiliśmy wrighty do końca. Moja kawaleria dopadła generała wampirów, ale już wtedy cała armia była zabita. Elfy w zasadzie nie uczestniczyły w bitwie, schowane daleko za lasami. 10:10

III bitwa Tomek
Wylosowaliśmy 2 komety więc już było dobrze. Szczury i trupy parły naprzód a ja musialem powstrzymywać Piotrka przed ryzykownymi akcjami enginów. Jezzailie zabiły mi 3 rycerzy. Zostało mi 2 i BSB którzy dostali szarżę 10BK. Miałem farta i sypnęli się. Oddział szczurów ze wszystkimi herosami nie zdał terrora i już się nie zebrał. Enginy zabijały co tylko mogły. Mój drugi oddział rycerzy przemierzył cały stół i wytłukł wszelkie śmiecie po drodze. Na jezzaile spadła kometa (druga i ostatnia która nam w ogóle spadła na turnieju) i uciekły. Bitwę przeżyły tylko 3 szkielety, bo zdały Ld po śmierci generała:) 20:0

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miły turniej. Mogę stwierdzić że nowy chaos i lizaki bardzo dobrze radzą sobie z innymi nowymi armiami.

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Dr Crane pisze:
nie wińcie Dudiego bo to moja wina byłem na pielgrzymce maturzystów i nie było sposobności przekazać tych harpii
w takim razie jeden z Was kłamie , bo Dudi mówił że je ma tylko po prostu zapomniał.....zresztą, nieważne- wracam do Lublina , na turniejach zamierzam być regularnie, więc mam nadzieje je dostać przed najbliższym turniejem
tak powiedziałem bo to prawda. Boju nie ratuj mnie! To moja wina, ja zawiniłem bo miałęm ci je oddać wcześniej...mam już je u siebie w domu. Od kiedy jesteś w Lublinie? od 29 sie przeprowadzam to możemy zagrać odrazu :) stawiam piwek kilka za zwłoke.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

Z tego co widzę to było prawie 20 osób, sporo ludzi, nie ma co. Musiały być niezłe nagrody, niech ktoś wrzuci foto dyplomów chociaż... Gratki dla Zwycięzców.

ODPOWIEDZ