"Teraz My" - Turniej w Starych Babicach
Re: "Teraz My" - Turniej w Starych Babicach
Ja odpadam, przepraszam chłopaki ale okazało się że mam cały weekend zajebany w czoko.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Arecki.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Arecki.
- morgan10005
- Falubaz
.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2009, o 10:01 przez morgan10005, łącznie zmieniany 1 raz.
o której startuje tur tzw bitwy??
kurde a mialem byc pierwszyDomin pisze:Dzięki za bitwy moim przeciwnikom! Dzięki za świetny turniej MSWiA. do następnego

Dzieki dla MSWiA za naprawde fajny turniej, tak jak juz wspominalem pisze sie na kolejny bo miejsce i atmosfera naprawde super... fajnie sie gralo mimo wybuchajacego kowadla

Noo fajne warunki do turniejowania.3 bitewki na luzie, z dwarfikami,empire i we.Tylko na przyszłość robcie własne rozstawienia terenów bo te z euro ssaja.Na każdym stole na ktorym gralem środek był pusty tereny gdzies po kontach rozlozone, na środku tylko olbrzymie zaorane pola :>. Iść na 5 cannonów i mieć goły stół to nie jest biznes jak to mówią.Pozdrawiam całe MSWiA i przeciwników.
- morgan10005
- Falubaz
poprawimy sie następnym razem z mapkami. Wyniki wrzucę po tym jak coś zjem
Miałem zrobić własne mapki, ale w tygodniu zabrakło mi VERWY do pracy, więc na next postaram sie by były
Od dzisiaj zaczne, więc do next czyli do polowy Listopada powinienem sie wyrobić.
Bitwy miałem naprawde relaxujące:
Gotih - 2 razy pod żąd i jakoś nie mogę Cie pożądnie ukąsać
Wezme TK to najwyżej pogadamy ;p
Oziu - Dużo szczęścia i zarazem pod koniec troszke pecha
Generalnie luz
Z góry zapraszam na następny, a będzie pewnie przed kolejnym Masterem, lub może jakąś parówke strzelimy

Bitwy miałem naprawde relaxujące:
Gotih - 2 razy pod żąd i jakoś nie mogę Cie pożądnie ukąsać

Wezme TK to najwyżej pogadamy ;p
Oziu - Dużo szczęścia i zarazem pod koniec troszke pecha
Generalnie luz
Z góry zapraszam na następny, a będzie pewnie przed kolejnym Masterem, lub może jakąś parówke strzelimy

ja jestem zaSmiechu pisze: lub może jakąś parówke strzelimy![]()

a jezeli chodzi o tereny to wszystkie oprucz stolu nr 5 byly marne

- morgan10005
- Falubaz
miejsce Ksywka Nazwisko Imię malowanie rozpiska końcowe
1 Rafix Raczyński Rafał 5 5 64
2 Żaba Szczepaniak Michał 5 5 55
3 Szwentas Świątkiewicz Maciej 3 3 53
4 Crusader Scheiner Stanisław 4 3 51
5 Kądzielski Dominik 4 5 49
6 Śmiechu Śmiechowski Łukasz 5 5 48
7 Arbiter Elegancji Moczulski Daniel 3 5 46
8 Rajstoper Zakrzewski Marcin 4 5 45
9 Sosna Sosnowski Piotr 2 5 43
10 Robson Mrozek Robert 5 5 39
11 Gotih Wald Piotr 3 5 38
12 Assur Szwedow Tomasz 4 5 38
13 Sociu Soćko Błażej 3 5 37
14 Draco Krawczyk Michał 3 5 37
15 Dziekanotr Dziewanowski Mateusz 3 5 36
16 Morgan 4 5 35
17 Misza Michał Wieczorek 3 5 35
18 Niko Dalbiak Konrad 4 5 34
19 Rince Jaworowski Aleksander 5 5 33
20 Oziu Ozimek Łukasz 3 5 32
21 Zielony Zielony Adam 3 5 31
22 Admiz Miziołek Andrzej 4 5 29
23 Yuby Zaslona Marek 3 5 28
24 Kucharski Michał 3 5 27
25 Gobos Pudzianowski Bohdan 2 5 19
26 Viatroof Wiatrow Andrzej 4 5 18
1 Rafix Raczyński Rafał 5 5 64
2 Żaba Szczepaniak Michał 5 5 55
3 Szwentas Świątkiewicz Maciej 3 3 53
4 Crusader Scheiner Stanisław 4 3 51
5 Kądzielski Dominik 4 5 49
6 Śmiechu Śmiechowski Łukasz 5 5 48
7 Arbiter Elegancji Moczulski Daniel 3 5 46
8 Rajstoper Zakrzewski Marcin 4 5 45
9 Sosna Sosnowski Piotr 2 5 43
10 Robson Mrozek Robert 5 5 39
11 Gotih Wald Piotr 3 5 38
12 Assur Szwedow Tomasz 4 5 38
13 Sociu Soćko Błażej 3 5 37
14 Draco Krawczyk Michał 3 5 37
15 Dziekanotr Dziewanowski Mateusz 3 5 36
16 Morgan 4 5 35
17 Misza Michał Wieczorek 3 5 35
18 Niko Dalbiak Konrad 4 5 34
19 Rince Jaworowski Aleksander 5 5 33
20 Oziu Ozimek Łukasz 3 5 32
21 Zielony Zielony Adam 3 5 31
22 Admiz Miziołek Andrzej 4 5 29
23 Yuby Zaslona Marek 3 5 28
24 Kucharski Michał 3 5 27
25 Gobos Pudzianowski Bohdan 2 5 19
26 Viatroof Wiatrow Andrzej 4 5 18
Ostatnio zmieniony 11 paź 2009, o 11:07 przez morgan10005, łącznie zmieniany 1 raz.
- morgan10005
- Falubaz
Stół nr 5 miał najlepsze ustawienie terenów 

Nie wiem jak do tego doszło, ale kolega Misza od nas z klubu zabrał Rafixowi 6 pkt - brawo.
Brawo tez dla Rafała który pokazał swym przeciwnikom że Demony to jednak jest siła sama w sobie.
Szkoda ze nie udało sie sparowac na nim Crusa i jego Parku Jurajskiego z Imperium na 5 działach
Brawo tez dla Rafała który pokazał swym przeciwnikom że Demony to jednak jest siła sama w sobie.
morgan10005 pisze:Stół nr 5 miał najlepsze ustawienie terenów
Szkoda ze nie udało sie sparowac na nim Crusa i jego Parku Jurajskiego z Imperium na 5 działach

Czemu nie mam pięć za malowanie, wydawało mi się, że przy mnie wpisywałeś piątkę?
Wszystkie modele pomalowane na TT miałem, bez proksów, pełny wisiwig.
Jak nie mam 5 bo nie to trudno, nie będę się kłócił.
Super się grało, szkoda, ze wiele osób, które się zgłosiło dało ciała.
Wszystkie modele pomalowane na TT miałem, bez proksów, pełny wisiwig.
Jak nie mam 5 bo nie to trudno, nie będę się kłócił.
Super się grało, szkoda, ze wiele osób, które się zgłosiło dało ciała.
Wielkie dzięki za organizację i za trzy przyjemne bez spinania pośladów bitwy... Mam wrażenie, że sporo się nauczyłem - jednak turniejowe granie różni się od grania z jednym kumplem przeciw jednej armii - a dotąd tak było...
Tak więc miejsce 5 od końca uważam za zadowalające.
PS. Zagubiła mi się mała przezroczysta templet'ka, nie znalazł ktoś może?
Tak więc miejsce 5 od końca uważam za zadowalające.
PS. Zagubiła mi się mała przezroczysta templet'ka, nie znalazł ktoś może?
Fajny tur i fajnie ze udało się go wygrać.
Dziękuje ogrom ( fajna miejscówka), przeciwnikom za trzy fajne bitwy bez ciśnienia no i Robsonowi który nie popisał się swoim zmysłem taktycznym i przegrał drugą bitwę.
Fajnie ze zrobiliście mapki, szkoda że nie mieliście czasu aby zrobić własne ustawienia terenu, mam nadzieje ze to poprawicie. No i jeszcze mogli byście trochę podziałać z oświetleniem tej sali bo w zimie będzie tam strasznie ciemno.
R.
Dziękuje ogrom ( fajna miejscówka), przeciwnikom za trzy fajne bitwy bez ciśnienia no i Robsonowi który nie popisał się swoim zmysłem taktycznym i przegrał drugą bitwę.
Fajnie ze zrobiliście mapki, szkoda że nie mieliście czasu aby zrobić własne ustawienia terenu, mam nadzieje ze to poprawicie. No i jeszcze mogli byście trochę podziałać z oświetleniem tej sali bo w zimie będzie tam strasznie ciemno.
R.
Wlasnie wstalem... Turniej zajebisty. Duzo miejsca, dobra sala, blisko po wode. Wnioski: Alkohol nie idzie w parze z battlem
W ogole Robson, teraz do mnie dotarlo, ze zes sie troche rozpedzil z piciem naszej flaszki drogi panie... A ty Smiechu, nie za duzo punkcikow za ostatnia dostales
? Morgan: JAWOROWSKI. Ile mozna 
Po turnieju: wrocilismy z zielonym do niego obejrzec meczyk. Oczywiscie kupilismy jakies piwka. Druga polowa - zielony zasnal. Z browarem w reku... Spi, spi, spi... nagle sie budzi i wylewa browar na siebie i lozko. Jedyne na co go bylo stac, to "zdanie", "O lol, o lol, o lol", patrzac jak piwo wolniutko wsiaka w przescieradlo. Cos pieknego.

W ogole Robson, teraz do mnie dotarlo, ze zes sie troche rozpedzil z piciem naszej flaszki drogi panie... A ty Smiechu, nie za duzo punkcikow za ostatnia dostales

Po turnieju: wrocilismy z zielonym do niego obejrzec meczyk. Oczywiscie kupilismy jakies piwka. Druga polowa - zielony zasnal. Z browarem w reku... Spi, spi, spi... nagle sie budzi i wylewa browar na siebie i lozko. Jedyne na co go bylo stac, to "zdanie", "O lol, o lol, o lol", patrzac jak piwo wolniutko wsiaka w przescieradlo. Cos pieknego.
Mam ją u siebie - do odebrania na next turze 7, albo 14 Listopadaandmiz pisze: PS. Zagubiła mi się mała przezroczysta templet'ka, nie znalazł ktoś może?
Mapki napewno poprawimy, bo mnie też one zbytnio nie służą.RAFIX pisze:Fajnie ze zrobiliście mapki, szkoda że nie mieliście czasu aby zrobić własne ustawienia terenu, mam nadzieje ze to poprawicie. No i jeszcze mogli byście trochę podziałać z oświetleniem tej sali bo w zimie będzie tam strasznie ciemno.
R.
Z oświetleniem gorzej niestety - ale postaram sie cosik ciekawego wymyśleć - nie wiem może Hełmy górnicze ;p
Nie martw sie, co do wyniku wszystko jest na legalu.Rince pisze: ... A ty Smiechu, nie za duzo punkcikow za ostatnia dostales? Morgan: JAWOROWSKI. Ile mozna
Co do Twego nazwiska - zaraz zadzwonie do Morgana by poprawił.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2009, o 15:08 przez Smiechu, łącznie zmieniany 1 raz.