MSWiA-KON, czyli ostatnie przygotowanie do Mastera.
- morgan10005
- Falubaz
Re: MSWiA-KON, czyli ostatnie przygotowanie do Mastera.
Ale luz na sali będzie- 10 stołów
Weźcie kubki-załatwie czajnik, kawę i herbatę
Weźcie kubki-załatwie czajnik, kawę i herbatę
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
melanż brzmi dobrze
Może śmiechu od razu ustalisz ile jest pkt. za niezdolność do dalszej gry
Może śmiechu od razu ustalisz ile jest pkt. za niezdolność do dalszej gry
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- morgan10005
- Falubaz
Coś nic nie przychodzi na poczte
Z tego co patrze na poczcie to będzie ponad 10 stołów.
Więc zajebiście - im nas wiecej tym weselej.
Co do pkt za niezdolność do gry :D
To zależy od przeciwnika - czy przeciwnik jest w stanie
Aktualke zrobie wieczorem, bo teraz czas do roboty.
Więc zajebiście - im nas wiecej tym weselej.
Co do pkt za niezdolność do gry :D
To zależy od przeciwnika - czy przeciwnik jest w stanie
Aktualke zrobie wieczorem, bo teraz czas do roboty.
- dziekanotr
- Wodzirej
Smiechu pisze:3 bitwa: "Warpstone Gear" Dzięki temu scenariuszowi dostępne są następujące bonusy (można wybrać TYLKO jeden):
-wybrany mag dostaje możliwość korzystania ze Skaven Lore (na turnieju będą dostępne tabelki z tym lorem) oraz jeden Warpstone Token, który działa jak Power Stone (ale dodaje tylko jedną kostkę) a na wyniku "1" mag zadaje sobie ranę
czy wtedy liche traci inkantacje i jest traktowany jako 2lvl czarodziej ktore na luzie moze uzywac bazowych power dice?
jedzie sie jakies 10min moze 15 tylko ze niestety autobusy jezdza strasznie zadko i mimo tego ze jest ich kilka czasami trzeba poczekac i to sporo... my ostatnim razem czekalismy ze 30min bo nam wszystko ucieklo
- morgan10005
- Falubaz
A możecie dodatkowo zabrać więcej figsów? Jakby była nieparzysta liczba graczy to byście zagrali osobno. Czy takie coś nie sprawiłoby wam kłopotu?Fisch pisze:Ja jednak przyjadę z Adamem Bocianem sojuszem Krasii i Bretki. Nie ma sensu, zebyśmy grali sami.
Tak jak Niko pisze- jedzie się 10-15 min. Autobusy 712, 714, 719, 729-najlepiej sprawdzić rozkład na stronie http://ztm.waw.pl/rozklady.php?u=PRZYST ... 7&r=59&l=1olo1 pisze: Jeśli nie to długo sie jedzie do was z pentli górczewska?
nieraz zdarzają się czarne dziury w rozkładzie gdzie przez 30 min nic nie jeździ a potem grupką wyjeżdżają.
Zapewne jest tak jak piszesz.dziekanotr pisze:czy wtedy liche traci inkantacje i jest traktowany jako 2lvl czarodziej ktore na luzie moze uzywac bazowych power dice?Smiechu pisze:3 bitwa: "Warpstone Gear" Dzięki temu scenariuszowi dostępne są następujące bonusy (można wybrać TYLKO jeden):
-wybrany mag dostaje możliwość korzystania ze Skaven Lore (na turnieju będą dostępne tabelki z tym lorem) oraz jeden Warpstone Token, który działa jak Power Stone (ale dodaje tylko jedną kostkę) a na wyniku "1" mag zadaje sobie ranę
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
dostaliście mojego maila? bo wyslalem wam dziś nową rozpe. Da rade to pozytywnie rozpatrzyć ?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- morgan10005
- Falubaz
Doszła, Śmiechu zajmuje się rozpiskami-jak wróci to zaktualizuje
Hehe.
Sorka, ale dzisiaj aktualki nie będzie, gdyż jest w stanie nie waszkości i nie mam zamiaru popełnić błędu przy sprawdzaniu rozp i itp.
Jedno jest pewne - z tego co patrzyłem na poczcie.
Teamów będzie napewno ponad 23.
Pozdro.
Sorka, ale dzisiaj aktualki nie będzie, gdyż jest w stanie nie waszkości i nie mam zamiaru popełnić błędu przy sprawdzaniu rozp i itp.
Jedno jest pewne - z tego co patrzyłem na poczcie.
Teamów będzie napewno ponad 23.
Pozdro.
- morgan10005
- Falubaz
Mam ulotki Telepizzy która jest niedaleko-będą dostępne na sali