Warszawa

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Re: Warszawa

Post autor: JaceK »

Up :)
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Anton
Warzywo

Post autor: Anton »

Szukam chętnego na domówkę (u mnie w mieszkaniu na Targówku) na 7ed. Gra dla zabawy, przy ewentualnym piwku (bezalkoholowym oczywiście ;) )
Mam Krasie i Leśnych Elfików. Nie zawsze mam też czas,więc będziemy musieli umówić się na PW. Zazwyczaj mogę po godzinie 14, jak żona i córka pojadą do dziadków, albo po godzinie 20, do puki nie padniemy (choć po 20 to zazwyczaj w weekendy) Jak ktoś chętny to zapraszam. Nie jestem PG, nie grywam na turniejach i zależy mi tylko na dobrej zabawie i przyjaznej atmosferze (bo chyba o to chodzi w całej tej grze) a jak przegram to nie będę miał żalu do nikogo i jak będzie fajnie to zaproszę ponownie.
Ewentualnie zaproszę też kolegę i można zagrać (na dywanie) we trójkę, trzy armie, każda przeciw każdej.
Powodzenia w życiu...

Awatar użytkownika
Pajo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Pajo »

szukam chętnych na bitwę na 7 lub 8ed. w najbliższym tygodniu :) gram dwarfami, możemy umówić się na klimatyczna bitewkę bez przesadnego gunline'u :) mogę grac od około 16tej, na maksymalnie 3k punktów, w dowolnej gralni, nie orientuje się za bardzo gdzie można zagrać w warszawie ale wszędzie mogę dojechać. ;]

Awatar użytkownika
Mikusz
Kontakt:

Post autor: Mikusz »

Jeśli można prosić o jakieś szczegóły, a orientacyjnie to z chęcią rozegram partyjkę na niestety, ale 8ed. Trza się ćwiczyć :P
Pozdrawiam

Devil Kacper

Post autor: Devil Kacper »

Szukam kogoś do gier w cytadeli. Jestem do 30 lipca i codziennie szukam kogos do gry. Gram Woch i preferuje gre na 8 edycje (trza sie w nia grac nauczyc). Chetnych prosze o sms lub telefon na nr.512285060 lub gg nr 9038779. Prosze nie wysyłać PW, bo nie często mam okazje byc na BP.

Awatar użytkownika
Dragan
Chuck Norris

Post autor: Dragan »

15-letni średnio doświadczony gracz dark elfów z chęcią zagra u Faberów na 7ed. poniżej 2k punktów jutro 20 lipca lub pojutrze 21 lipca. Preferuje godziny poranne.
Zależy mi na tym, żeby przeciwnik nie grał high elfami bo ich mam już dosyć, chce spróbować czegoś innego.
Najważniejsza jest dobra zabawa.
Pozdrawiam
GG:18301259, tel. 503 825 993

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

zagram jutro na 8ed cytadela albo fif - dowolnie, godzina tez dowolna ale preeruje rano :)

2400 pkt
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
DiabliQ
Mudżahedin

Post autor: DiabliQ »

szukam na jutro rywala dla wampirów (7 ed. 1500-1800 pkt) w cytadeli lub morionie :wink:

proszę o kontakt na gadu-gadu:8649794
Obrazek

Devil Kacper

Szukam kogoś na bitwę w czwartek oraz piatek oraz sobotę, na 8 edycje. Pkt dowolne. W cytadeli. Proszę o kontakt na nr gg 9038779 lub tel. 512285060. Gram Warriorami Chaosu

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Ja chetnie, ale od przyszlego tygodnia.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

zagram jutro na 7 edycję - 2350 albo na 8 - 2900.
gram welfami, kontakt na pm/ gg: 7087489 / kom: 785 81 85 85\

edit: gram o 11 z Kacprem, mogę zagrac o 14 drugą bitwę.
pozdro

Awatar użytkownika
hassan_the_grim
Wałkarz

Post autor: hassan_the_grim »

Ktoś by zaciupał jakąś kllimatową armią na konwencie Zamczysko w Czersku pod Wawą 13.08?
Bitwa pokazowa "dla publiki", ale możemy powalczyć i poćwiczyć VIIIed. No i wszyscy będą się gapić na nasze armie.
Ja wystawiam O&G 1500-1750pkt.
Bonusem jest wjazd za friko na konwent.
PM plz.
War does not determine who is right - only who is left.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Chętnie zagram w tym tygodniu w Cytadeli na 2350, 7ed. BP.
Godzina do ustalenia.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

up. może jutro ktoś miałby ochotę zagrać? :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Ochotę mam ale mocy przerobowych niestety brak :( Dzieciak nie wytrzymuje Waszej presji mentalnej... :mrgreen: Będziesz jeszcze we wrześniu grał na 7ed. ? Będę miał czas...

Awatar użytkownika
bayer
Mudżahedin

Post autor: bayer »

Witam
Ja chętnie zagram w piątek rano, na 8ed na 2900, chce sprawdzić rozpiske :)
gram imperium
Grejt Puzon of de Empajer

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Spoko Grolshek, zawsze chętnie z tobą zagram :)
może być nawet i w przyszlym roku :P
Jak coś to daj znać :wink:

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Chetnie zagram jutro na 2350 i 7 ed. w cytadeli o bylejakiej godzinie.
Wiem, ze pozno sie ogarnalem, ale moze sie ktos znajdzie :P
Gram VC
Jakby co to dzwonic na numer 660438499. Nawet jutro. Dojade do cytadeli w 30 minut
Obrazek

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Zagram na 2350 na 7ed. Dwarfy

Niestety jestem wstanie dotrzeć do miejsca grania (cytadela, Gral czy F&F) dopiero około 18-stej w tygodniu.

W weekend mam czas wolny.

Devil Kacper

Witam!
Szukam przeciwników do grania w Cytadeli przez najbliższe 2 tygodnie. Gram WoCH. Pasuje mi gra zarówno na 8 jak i na 7 edycje. Chetnych proszę o kontakt na PW, gg (9038779) lub komorke 512285060

ODPOWIEDZ