Wiekszosc z nich Cie na pewno zmasakrowala a Twoj umysl wyrzucil to z pamieci bo bolalo, na Euro jak zobaczysz to sobie przypomnisz :pzafael pisze:
ale plewy
kto to wogole jest
EURO
Trojku nie szarp sie - to byl zart tylkoTrojek pisze:Wiekszosc z nich Cie na pewno zmasakrowala a Twoj umysl wyrzucil to z pamieci bo bolalo, na Euro jak zobaczysz to sobie przypomnisz :pzafael pisze:
ale plewy
kto to wogole jest
JA NIC DO TEJ DRUZYNY NIE MAM, tak jak nie mialem do poprzedniej i zapewne nie bede mial do nastepnej - zycze jej powodzenia (to bys wyczytal z moich wczesniejszych wypowiedzi, jak i tego co napisalem w owym poscie, ktorego nie raczyles calego objac)
Czyta sie caly post nie tylko pierwszy akapit
zjadles
Nie wiadomo czy zosatalbym pokonany 20-0 przez wiekszosc z tej grupy- nie da sie tego zalozyc, poniewaz nie mialem przyjemnosc spotkac wiekszosc z tej listy procz Mlodego
Takze moj chorowity i podupadajacy umysl nie zarejestrowal zadnej masakry, co gorsze
Nie zarejestrowal nawet turnieju na ktorym gralismy razem
to chyba efekt uboczny nie jezdzenia na Mastery
lub jedenia kapusty
Sklad jest dobry , brak mi tu tylko Malala , ktory niestety zrezgynowal ( a tak chcial byc w skladzie i caly sezon o to sie cisnieniowal , zeby na koniec odpuscic - dziwne ) , Trojek bierz sie do roboty i trenuj swoje orki i gobliny
Zafael - mimo wszystko nawet w zartach , bylo niesmaczne to co napisales...
Wymadrzasz sie od dawien dawna , ze grac potrafisz itd , pojedz na jakis obstawiony master i pokaz klase , a nie sie szarogesisz nigdzie nie jezdzac... Tak to kazdy moze...
Zafael - mimo wszystko nawet w zartach , bylo niesmaczne to co napisales...
Wymadrzasz sie od dawien dawna , ze grac potrafisz itd , pojedz na jakis obstawiony master i pokaz klase , a nie sie szarogesisz nigdzie nie jezdzac... Tak to kazdy moze...
Grałem z nim, nie wymądrza się bezpodstawnieZiemko pisze: Wymadrzasz sie od dawien dawna , ze grac potrafisz itd , pojedz na jakis obstawiony master i pokaz klase , a nie sie szarogesisz nigdzie nie jezdzac... Tak to kazdy moze...
acz wiem ze jestes lepszyMłody pisze:Grałem z nim, nie wymądrza się bezpodstawnieZiemko pisze: Wymadrzasz sie od dawien dawna , ze grac potrafisz itd , pojedz na jakis obstawiony master i pokaz klase , a nie sie szarogesisz nigdzie nie jezdzac... Tak to kazdy moze...
ja poprostu moich De nie doceniam
Ziemko masz racje -
to jak gram moge udowaniac tylko na masterze-niestety nie robie tego, a sie glownie wymadrzam
Gracze ktorych wymienilem nie sa z pewnoscia plewami
wiem ze mialbym z nimi cholerne problemy
Nie tak mialo to zabrzmiec jak wyczytano
No to wpadnij na jakiegos mastera i nie zrzucaj na brak czasu czy czegokolwiek!!!
Mlody rozpy naszych sa juz znane ?? To wielka tajmnica czy mozna je wrzucic gdzies ? ( oczywiscie w formie tajnej rozpy , zeby przypadkiem jacys szpiedy obcokrajowcow nie wyniuchali ;p )
Mlody rozpy naszych sa juz znane ?? To wielka tajmnica czy mozna je wrzucic gdzies ? ( oczywiscie w formie tajnej rozpy , zeby przypadkiem jacys szpiedy obcokrajowcow nie wyniuchali ;p )
brak pomalowanej armii?
brak fastow ktore wlasnie sa w trakcie kupowania (burzuj jestem i chce We konie)
brak czasu
ochoty do malownia
czesto brak pieniedzy (mlody czlowiek ma problemy ze znalezieniem dobrej pracy w Polsce za ktore kupi mieszkanie + wnetrze + prawko)
Nie bede na to zwalal
Zreszta lubie swoja zasciankowosc - przynajmniej dawno masakry nie dostalem
brak fastow ktore wlasnie sa w trakcie kupowania (burzuj jestem i chce We konie)
brak czasu
ochoty do malownia
czesto brak pieniedzy (mlody czlowiek ma problemy ze znalezieniem dobrej pracy w Polsce za ktore kupi mieszkanie + wnetrze + prawko)
Nie bede na to zwalal
Zreszta lubie swoja zasciankowosc - przynajmniej dawno masakry nie dostalem
Też uważam, że skład nieco kontrowersyjny, ale cóż - taki ustalili i zostaną z tego rozliczeni po imprezie.szafa@poznan pisze: p.s. choć jede wybór wydaje się mi dziwny, ale życie zweryfikuje że pewnie i tak był dobry
Bazujący na "sile armii" Włosi nie wygrali w zeszłym roku.Czyli zostawiłbyś dużooo słabsze orki czy DE(mowa tylko o sile armii) a wyrzuciłbyc prawie niepociety choas.
Nie zapominajcie, ze to drużynówka i "słabe" w generalnym rozrachunku armie są świetne przy odpowiednim doborze. Szczury DE zmasakrować w stanie nie są. Podobnie VC przy tak pociętej magii. Tyle z moich doświadczeń zeszłorocznych i wcześniejszych. Bazowanie na sile armii i wciskanie Trojkowi bretki (bo dobra) to droga do nikąd. Równie dobrze możnaby wystaić, przepraszam za przykład, Patryka Pęcherza z DL, bo to przecież mocna armia. Brak bretki i WE w zeszłym roku Polakom nie przeszkodził. Weźcie to pod uwagę, zanim dacie Pasiakowi bretkę, Żabie szczury, Trojkowi wampiry, a Zbyszkowi WE.
No nic - zobaczymy rozpiski, to podyskutujemy. O ile w zeszłym roku trochę ponarzekałem, ale widziałem jakiś zamysł w tworzeniu składu - tutaj tego nie widzę.Jankiel pisze:Bazujący na "sile armii" Włosi nie wygrali w zeszłym roku.Czyli zostawiłbyś dużooo słabsze orki czy DE(mowa tylko o sile armii) a wyrzuciłbyc prawie niepociety choas.
Nie zapominajcie, ze to drużynówka i "słabe" w generalnym rozrachunku armie są świetne przy odpowiednim doborze. Szczury DE zmasakrować w stanie nie są. Podobnie VC przy tak pociętej magii. Tyle z moich doświadczeń zeszłorocznych i wcześniejszych. Bazowanie na sile armii i wciskanie Trojkowi bretki (bo dobra) to droga do nikąd. Równie dobrze możnaby wystaić, przepraszam za przykład, Patryka Pęcherza z DL, bo to przecież mocna armia. Brak bretki i WE w zeszłym roku Polakom nie przeszkodził. Weźcie to pod uwagę, zanim dacie Pasiakowi bretkę, Żabie szczury, Trojkowi wampiry, a Zbyszkowi WE.
Też uważam, że Drużynówki rządzą się swoimi prawami i bardziej powinno się patrzyć globalnie niż indywidualnie. To tak jak w siatkówce np. - można zmajstrować naprędce drużynę gwiazd, ale w starciu ze zgraną i jakąś dobrą reprezentacją (np. choćby Polska) miałaby spore problemy.
Przecież każdy gra ta armią którą gra na codzien( no moze trojek ostatnio grał szczurami), nie wiem o co chodzi
wystarczy dobry kapitan i przydzielenie odpowiednich graczy do odpowiednich przeciwnikow (bo armie i gracze sa odpowiedni
to nie siatkowka
Tutaj sie liczy umiejetnosc kapitana w przydzieleniu przeciwnika odpowiedniej osobie, potem umiejetnosci gracza, potem armia - rozpiska.
porownalbym raczej do walk kolarzy/formuly1w teamie
kto jest liderem, kto kogo ustawi na czele poscigu a kto bedzie w peletonie bronil wygranej dla druzyny/kto przepusci szybszego i nie bedzie go scigal(co jest juz zabronione;) jaka dadza ilosc paliwa, kto jak jezdzi itp
to nie siatkowka
Tutaj sie liczy umiejetnosc kapitana w przydzieleniu przeciwnika odpowiedniej osobie, potem umiejetnosci gracza, potem armia - rozpiska.
porownalbym raczej do walk kolarzy/formuly1w teamie
kto jest liderem, kto kogo ustawi na czele poscigu a kto bedzie w peletonie bronil wygranej dla druzyny/kto przepusci szybszego i nie bedzie go scigal(co jest juz zabronione;) jaka dadza ilosc paliwa, kto jak jezdzi itp
Skład jest gicior Jankiel ma racje, piszac ze De sa ok na jakies tam armie. tylko problem kwi w tym ze inne armie maja generalnie latwiej. W zeszlym roku jakos strasznego rozstrzalu w wynikach poszczegolnych graczy teamu nie bylo.
Fajne jest to ze jest to team mieszany. W zeszlym roku grala raczej stara gwardia. Ciesze sie ze swieza krew dopuscili.
Najslabszym ogniwem wydaje mi sie trojek w tym skladzie. Ale chyba kazdy wie ze grac umie, kwestia ogrania sie nowymi O&G i bedzie imo ok.
Fajne jest to ze jest to team mieszany. W zeszlym roku grala raczej stara gwardia. Ciesze sie ze swieza krew dopuscili.
Najslabszym ogniwem wydaje mi sie trojek w tym skladzie. Ale chyba kazdy wie ze grac umie, kwestia ogrania sie nowymi O&G i bedzie imo ok.
- Kedziorson
- Masakrator
jak tak narzekacie to poczekajcie na rozpiski graczy z innych krajów>patrz ogry(armia słaba ale potrafi dokopać), breta na chłopstwie(mam co do tej taktyki mieszane uczucia) itp. więc nie narzekajcie na to, że Trojek gra O&G a nie szczurami... dasz rade Trojku i nie słuchaj Ich
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Jankiel pisze:Bazujący na "sile armii" Włosi nie wygrali w zeszłym roku.Czyli zostawiłbyś dużooo słabsze orki czy DE(mowa tylko o sile armii) a wyrzuciłbyc prawie niepociety choas.
no tak nie ma szans przegrac ze skavenami jak sie kitra smoka w lesie hehe
poradzą sobie chłopaki, ograni wszyscy są, armie się kombują i to nieźle (khemri mi tu brakuje ale i tak jest ok) i to chyba najwazniejsze....teraz niech grają grają grają i ćwiczą
a te ograniczenia wogóle nie ograniczają mojej wizji najpotęzniejszych orkasów
Tak, ale nie w poręShino pisze:z wami wygraliJankiel pisze:Bazujący na "sile armii" Włosi nie wygrali w zeszłym roku.Czyli zostawiłbyś dużooo słabsze orki czy DE(mowa tylko o sile armii) a wyrzuciłbyc prawie niepociety choas.
Jaki ma zwiazek prowadzenie przez Ciebie dochodowej prywatnej dzialalnosci gospodarczej i fakt ze mieszkasz w miescie z tym ze chcesz konie WE?zafael pisze: brak fastow ktore wlasnie sa w trakcie kupowania (burzuj jestem i chce We konie)
ROzpisek nie bedzie na razie, bo sami nie wiemy ale jakby ktos znal jakies ciekawe kombo to prosze o info (raczej nie cale rozpy bo akurat tyle umiemy zrobic, moze ktos wymyslil kombinacje przedmiotow dla Orka Warbossa ktora zabija wszystko, albo wie jak zrobic niezniszczalna lance bretonska etc.) Nie pozjadalismy wszystkich rozumow wiec moze jakies rady sie przydadza, chociaz jestesmy juz na finiszu rozpisek, zostaly jakies kosmetyczne zmiany (czy savage czy BO?) i znalezienie murzyna zeby to pomalowal
@Trojek: nie bedzie chyba az tak zle, pamietajcie ze to turniej ze sporymi ograniczeniami. Moja rozpiska wydaje mi sie... conajmniej rozsadna i raczej ma sporo mozliwosci. Gralem czyms podobnym na DMP i choc zaczalem od maski w plecy, to potem co bitwe bylo duzo lepiej, koniec koncow 4 wygrane 2 przegrane, a pierwszy raz gralem. Mam wakacje, pocwicze, mialem grac skavenami, ale się włączyl Rzecznik Praw Dziecka i zabronil mi i Barbowi wywalic Mlodego ze skladu
Czy Twoje ego zostaje zaspokajane chwytaniem mnie za slówka.Trojek pisze:Jaki ma zwiazek prowadzenie przez Ciebie dochodowej prywatnej dzialalnosci gospodarczej i fakt ze mieszkasz w miescie z tym ze chcesz konie WE?zafael pisze: brak fastow ktore wlasnie sa w trakcie kupowania (burzuj jestem i chce We konie)
Czy Ci sie po prostu nudzi?