Warhammer: MARK OF CHAOS
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Hehe, ja swego czasu grałem w dark omena na PSX Wyobraźcie sobie sterowanie armią na padzie Ale grę przeszedłem, choć dwie ostatnie misje to był hardkor. Najpierw black graile, a potem maaasa mumii + główny szef. Gierka miała jedna super klimat i była jedyna w swoim rodzaju (zwłaszcza jeśli chodzi o konsolę ). Ale to było daaaaaawno temu..
Pamiętam, jak nie mogłem przejść misji z Hand of Nagash w Kislevie. To było coś. Ładowanie tej samej misji po 10-15 razy, żeby w końcu ją ukończyć bez większych strat. Teraz z MoCh to niestety niemożlwe, bo 10-15 załadowań to jakieś pół dnia przed ekranem z napisem "Loading".
A licky boom boom down!!!
Ja tak miałem dopuki nie kupiłem sobie dodatkowego 512 Ramu Teraz każdy loading to kwestia 2 minutb_sk pisze:bo 10-15 załadowań to jakieś pół dnia przed ekranem z napisem "Loading".
Teraz mam 768 na ddr
Dark omen - to bylo cos, szkoda , ze nie bylo wiecej dodatkow.
Jesli chodzi o MoCto gralem u kumpla (moj nie udzwignie) i zawiodlem sie, niby wszystko piekne i nowoczesne, patrzy sie i patrzy ale nie ma duszy jaka mial Dark Omen, to nie to i po 1 bitwie dalem sobie spokoj
Jesli chodzi o MoCto gralem u kumpla (moj nie udzwignie) i zawiodlem sie, niby wszystko piekne i nowoczesne, patrzy sie i patrzy ale nie ma duszy jaka mial Dark Omen, to nie to i po 1 bitwie dalem sobie spokoj
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
hmmm to zalezy jaki ten 9700Tank - Muzyk Śmuzyk pisze:karta graficzna słabiutka, sry stary, bywa.
jak takie jedno specyficzne pro to i teraz wiekszosc kart w sklepie pozamiata
16 potokow to nie w kij dmuchal :d
ja porponuje najpierw zapoznac sie z wersja aktualnie uzywanych sterownikow do niej a nastepnie ustawieniami jakie ma przyznane bezposrednio (nie w grze ale odgornie zazwyczaj sterowane za posrednictwem windy) bo czesto sie zdaza ze domyslnie karta ma wlaczone jakies niepotrzebne bajery ktore poza tym ze zmniejszaja ilosc klatek o 70% niewiele wnosza do samego efektu wizualnego (no dobra wiem ze ilustam krotny antialiasing czy jak to si pisze daje na prawde niezly efekt ale... "popatrz popatrz mam w q3 12 klatek")
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
jezeli masz inne wyjsce to nie kupuj 2 kosci o roznej wielkoscico wy na to?
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Mam problem. Po niedługiej przerwie wróciłem do Mark of Chaos. Próbuje włączyć gre wieloosobową. Klikam na "Internet" i pokazuje mi że są aktualizacje i czy chce siągnąć. Jak klikam "nie" to powraca do okna gry wieloosobowej, jak klikam "tak" to wychodzi mi z gry, zaczyna pobierac patche (w sumie ma ich być niby 5), ale juz przy drugim (Data7.ork) po chwili wyskakuje błąd ("Old files does not exists. Error Code: 0xf).
I co teraz? Nie pogram se w multi?? Proszę o pomoc.
EDIT
jeszcze jedno. Na stronie markofchaos.com jest patch 1.6 do sciągnięcia. Ale czy to nie bedzie kolidować z moja polską wersją gry?? No i czy rozwiąże to problem z multiplayerem?
I co teraz? Nie pogram se w multi?? Proszę o pomoc.
EDIT
jeszcze jedno. Na stronie markofchaos.com jest patch 1.6 do sciągnięcia. Ale czy to nie bedzie kolidować z moja polską wersją gry?? No i czy rozwiąże to problem z multiplayerem?
- Christos
- Kretozord
Ktos z Was gra w multiplayerze? Moze zorganizowalibyśmy jakies ustawki??
EDIT:
Drwal przegapiłem Twój post Mój nick to Christos oczywiście Co to dokładnych terminów to trudno powiedzieć. Różnie jestem.
EDIT:
Drwal przegapiłem Twój post Mój nick to Christos oczywiście Co to dokładnych terminów to trudno powiedzieć. Różnie jestem.
- Christos
- Kretozord
Właśnie przeszedłem kampanie chaosu. Faktycznie zakończenie jest kiepskie. Ale przynajmniej ta kampania jest o wiele ciekawsze od kampani Imperium (doszedłem do 3 rozdziału). Super gra się strzalającymi szczurami. Praktycznie nie da sie do nich podejść