Terminy Masterów w sezonie 2010/2011
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
- swieta_barbara
- habydysz
sytuacja patowa, bo nas ogranicza kalendarz akademicki na rok 2010/2011 - ktorego jeszcze nie ma.
no chyba, ze Legioniści zrobiliby Arene na poczatku maja.
W temacie o MB byly spekulacje, ze to ostatnia edycja - czy juz cos wiadomo? byloby to duze ulatwienie w planowaniu wiosny.
no chyba, ze Legioniści zrobiliby Arene na poczatku maja.
W temacie o MB byly spekulacje, ze to ostatnia edycja - czy juz cos wiadomo? byloby to duze ulatwienie w planowaniu wiosny.
U nas nie ma jedności - Darek jest za 16-17 IV, ja za 7-8 V. MB może przecież wziąć czerwiec. Baśka - co już? Że za chwilę, czy już jest? 

Bazyle please - termin 

- swieta_barbara
- habydysz
Koniec lutego - do tego odnosilo sie moje "juz".
16-17 pazdziernik - Kohortex juz zaklepany.
No spoko, ale mamy wydaje mi się wg ostatniego głosowania, zaklepywać terminy wg liczby otrzymanych głosów. Czyli:
Bazyl, Silesian, Biały, WD, DMP, Strategikon, Kohortex, Macki, Arena.
Zakładam, że WD i DMP są tak jak planowano. Kwestia całej reszty. Silesian - Wasza kolej - też bez zmian?
Bazyl, Silesian, Biały, WD, DMP, Strategikon, Kohortex, Macki, Arena.
Zakładam, że WD i DMP są tak jak planowano. Kwestia całej reszty. Silesian - Wasza kolej - też bez zmian?
U nas nic się nie zmienia, wstępnie 26-27 marca bo te głosowanie u nas nic nie zmieniło. Zresztą mam nadzieję, że u nikogo nie zmieniło. Ale tak jak Czarny zaznaczył, może się przesunąc ten termin o tydzień w przód lub w tył ze względu na zjazdy itp. bo w końcu turniej robimy w ośrodku akademickim.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Czyli tak naprawdę określić musi się Wrocław i Łódź. Morrok? Zembol?
Się przekonamy, jak się Wrocławioki odezwą
BTW oni się zgodzili na listopad?

Z tego co pamietam Wroclaw bierze 13-14 listopada , tak pisali.
Wspaniale by było, gdyby termin został zmieniony
Ziemko - czyli w zasadzie wszyscy się z terminami mieszczą z palcem w odbytnicy. Chyba, że jednak jakaś wolta ze strony Wrocka będzie

Ziemko - czyli w zasadzie wszyscy się z terminami mieszczą z palcem w odbytnicy. Chyba, że jednak jakaś wolta ze strony Wrocka będzie

Morrok juz mi pisal na PW - Strateg 13-14 listopad.
To się da jakoś leczyć