znaczy się witamy ponownie na pokładzie

Ż.
P.S. 10 lipca
Moderator: Yudokuno
Chryste Panie, ktoś Paraszczaka wskrzesił!!!!!!!!!!!!!!!!Paraszczak pisze:hmm...może odkurzę kilka modeli...wiadomo kiedy oficialna premiera?
pzdr
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Mieliśmy miscasta więc się troszke jąka, i nos ma troszkę krzywy, i go na prawo troszkę rzuca ale ogólnie chyba jest okYudokuno pisze:Chryste Panie, ktoś Paraszczaka wskrzesił!!!!!!!!!!!!!!!!
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
A po ch..., skoro nie ma czegos takiego jak out of control?Ja się zastanawiam czy nie zmienią w erratach opisów przedmiotów, w których jest coś o miscascie/ifce na to "out of control"...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
HE z 4, DE z 3hypnotic pisze:A wiecie już może czy spearmani DE też będą bić z 3 szeregów czy tylko HE?
może przynajmniej autor rozumie, co miał na myśli i powie to raz jeszcze - po polsku?Jest i IF i miscast, tyle że oba na dwóch lub więcej 6 jeden po drugim.
można wybieraćChyba ze z supporting atack's nie mozna wybierac, czy sie bije po herosach.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
W obecnej edycji występuje zarówno IF jak i miscast. Oba mają miejsce jednocześnie, po wyrzuceniu na kostkach dwóch lub więcej "szóstek", przy próbie rzucania czaru. Najpierw rozpatrujemy efekt IF, później miscastaCytuj:
Jest i IF i miscast, tyle że oba na dwóch lub więcej 6 jeden po drugim.
może przynajmniej autor rozumie, co miał na myśli i powie to raz jeszcze - po polsku?
Zachęcam go do tego. Niech idzie siać zniszczenie w 8 edycji. W uczciwej walce na magię – bez Helenek, pupetów i Slanów zjadających szóstki – mało co Delfom z Power of Darkness sprosta.Varden pisze:A ja zabieram JJ figurki i spróbuję zagrać na 2 dużych. Jedna metal, a druga shadow lub death.