Kefas Reaktywacja! Po prawie 11 latach powracam do dziergania figsów :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Kefasoteka [4.1.11 inżynier bimbrownik i kulo-kmioty ;)]
Trzymamy za słowo
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Genialne! Świetny pomysł i porządne wykonanie!
Rasti mnie w połowie wyręczył, a ja mogę to tylko potwierdzić:wiadrowod pisze:śliczne myszy !
jeśli można wiedzieć z kąd broń i micro ratling ?
a co do broni to powstała w połowie z imperialnych handgunów i krootsów z 40k miało się skończyć na imperialnych strzelbach ale były za krótkie przez co wygadały do dupy... mini ratling to część gillera taki body guard sharpshootera, a ten szczurek po prawej z lunetą pochodzi z nowej latarki... ogólnie jakoś mnie te jezzaile zniesmaczają... ciężki materiał do zrobienia czegoś ciekawego pozy mają właśnie do dupy ale muszę to jakoś przeżyćRasti pisze:Wieloluf to chyba z imperialnych jakiś pistolersów
Dzięki za wszystkie komentarze!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, Kefas, dołóż im jeszcze wozy i wyjdą szczury - taboryci
Amazing
Amazing
Kefas, że Ci się chce. Jak zawsze świetne pomysły. Nawet bez malowania prezentują się okazale.
Nie przejmuj się nim, on ma tendencję do mówienia w niezrozumiały sposób (zob. wykładzina 1209).Kefas pisze:?MorgotH pisze:Nie macie wrażenia, że te skaveny przed pomalowaniem mają coś z Wermachtu (nie, nie dziadka)?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pomaluj to
z wermachtem chodziło mi o te wszystkie maski p. gaz i ta broń palna skavenów jakże inna od krasnoludkowej i imperialnej - jakby ich pomalować w odpowiednie brązy (jak mundury wermachtu) to wyglądaliby jakby właśnie na Polskę ruszali
natomiast wykładzina 1209 to najpopularniejszy odcień szarej wykładziny
natomiast wykładzina 1209 to najpopularniejszy odcień szarej wykładziny
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bez urazy, Morgoth, ale czasem po prostu ciężko Twoje posty zrozumieć
Jakiej tam urazy :]smiejagreg pisze:Bez urazy, Morgoth, ale czasem po prostu ciężko Twoje posty zrozumieć
domyślam się, że "wykładzina 1209" może nie być jasna dla większości ale czemu wywołałem niezrozumienie (podejrzewam, że Kefas się po prostu zdziwił a to Klafuti nie zrozumiał o co chodzi- choć nie wiem czego tu nie rozumieć- napisałem dość jasno) z Wermachtem to nie wiem- nie trzeba mieć tego samego skojarzenia przecież... Dziwi mnie porównanie tego do 1209