Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
do póki zapasy MO nie będą na wyczerpaniu nie będzie plastików - ot proste, figsy są dostępne, to że są w MO nic nie zmienia - nadal można je kupićBooxi pisze: Czy też macie wrażenie, że w najbliższym czasie doczekamy się plastikowych IB i hammerersów ? jakoś nie wiem dlaczego, coś pod skórą czuje, że hammerersi będą plastikowi i w miarę dynamiczni a nie wojna klonów -.-
Oczywiście, że zmieniaSmh pisze:do póki zapasy MO nie będą na wyczerpaniu nie będzie plastików - ot proste, figsy są dostępne, to że są w MO nic nie zmienia - nadal można je kupićBooxi pisze: Czy też macie wrażenie, że w najbliższym czasie doczekamy się plastikowych IB i hammerersów ? jakoś nie wiem dlaczego, coś pod skórą czuje, że hammerersi będą plastikowi i w miarę dynamiczni a nie wojna klonów -.-
Kraggo pisze:Oczywiście, że zmieniaNadal można je kupić, ale dochodzą Ci dodatkowe koszty wysyłki, chyba że są sprzedawcy (upatrywałbym takich za granicą), że zamawiają w Twoim imieniu i posyłają w jednej cenie do Ciebie
ee tam, normalneKraggo pisze:Brutalnie to brzmią wywody Grazbirda na temat wystawiania oddziału 40 gwardzistów... Ehh, całe szczęście, że nie każdy ciśnie na turniejach, a na spokojne, domowe gry wystarczy połowę z tego
pracuję w handlu długo i jedna rzecz... Polska jest malutka w porównaniu do innych krajów i jeśli mają brać pod uwagę tylko i wyłącznie graczy Polskich to pewnie będą mieli to gdzieś (mówię o spadku zainteresowania ofertą ze względu na dopłacenie 30pln za wysyłkę)Kraggo pisze:Ja jednak uważam, że klient pragnie dostępu do towaru po jak najniższej cenie. Cofnięcie produktu do MO generuje dodatkowe koszta. GW jako monopolista ma do tego pełne prawo, rozumiem o czym piszesz, ale prędzej czy później odbije się to na nich. Wyższa cena zabija zapał wielu młodych graczy, a uwierz mi, że nie każdego stać na to, by dopłacić 20 czy 30 złotych do wysyłki, bo w Warhammera nie grywa wyłącznie bananowa młodzież i ludzie zarabiający 3 koła na rękę
i bardzo dobrze, że chociaż w tej mierę mamy w jakieś części wolny rynek - ja się cieszę i moje Hamce są made by WestWind przez co płaciłem 65pln za 10szt metaliKraggo pisze:A tak na marginesie takie nisze zostaną wychwycone przez konkurencję. Miejmy nadzieję, iż producenci alternatywnych modeli stworzą coś sensownego w zamianNa szczęście są też portale aukcyjne
* - chodzi o produkty wycofane do MOSzaman pisze:dla jakich graczy? jesli pisze, ze produkt ma marginalne znaczenie, to takie ma. 80% obrotow firmy to plastikowe boxy.Wieszkto pisze:*wycofujac produkt o marginalnym znaczeniu?!![]()
Może dla GW, dla graczy to cios w plecy.
poza tym te produkty nie zostaly wycofane, ale przeniesione do MO - kazdy moze je kupic.
mogą robić, tylko Ironi mają Hand Weapon + Sh a Longów raczej wystawia się z GW, tutaj raczej większy problem, chyba, że nie zależy Tobie na WYSIWYGJarekK pisze:nie kojaże kudłatego... a juz wiem który to. nie robie tego dla tego ze ten czy tamten wygrywa tylko dlatego ze coś jednak ciągnie mnie do krasiów...
to w takim razie mam 1 pytanie czy bez większych przeróbek (tylko dorobiernie brody) Ironbreakersi mogą robić za Longbeardów?