"Sobotnie moriowanie III" - 2.10.2010r Lublin
Re: "Sobotnie moriowanie III" - 2.10.2010r Lublin
Chłopaki a nie myśleliście o zmianie formatu?
3000 jest raczej słaby.
3000 jest raczej słaby.
Ode mnie prawdopodobnie dostaniesz koło środy - mam kilka koncepcji i nie wiem którą wybraćX.Maciek pisze:Przypominam, że został tydzień na wysłanie rozpisek. Po cichu liczę że nie dostanę wszystkich ostatniego dnia
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Ok. A więc w Piątek o 11:10 na peronie w Otwocku. To w końcu nie tak rano ;]eliah91 pisze:Wstępnie proponuje 11:10 Otwock, 2:15 podróży.Daw pisze:A więc tym bardziej trzeba lepiej to obgadać. Wziąłbym wolne w robocie i niezła impra by wyszła
Ważne ogłoszenie!!!
Turniej odbędzie się tego samego dnia, z takim samym terminarzem, ale w innym miejscu.
Miejsce turnieju: Gimnazjum nr2 na ulicy lwowskiej.
Proszę nie panikować, bo dojazd jest dużo lepszy niż na zuchów.
Dla wszystkich przyjezdnych:
Wysiadacie na PKSie. Idziecie w stronę cerkwi. Następnie mijając ją wchodzicie na rondo. Przechodzicie je. I to już ulica lwowska. Szkoła znajduje się jakieś 3 minuty drogi dalej. Łączny czas 7-10 minut. Możecie sobie obczaić to na mapie. Jeśli ktoś by miał problem z dotarciem to postaram się żeby ktoś wyszedł po Was na PKS.
Miejsce zostało zmienione gdyż dyrektor szkoły na zuchów postąpił bardzo nieładnie i w ostatniej chwili nas wywalił, bo ktoś wynajął jego szkołę za pieniądze. Szkoła na lwowskiej jest w dużo lepszym miejscu i wiem że na pewno nikt nas w ostatniej chwili nie wyrzuci. Bardzo możliwe że tam się przeniesiemy na stałe, ale to jeszcze nic pewnego. Narazie zapraszam wszystkich na ten turniej w nowym miejscu
Dodam tylko że na terenie szkoły jest kategoryczny zakaz spożywania alkoholu. Ostrzegam że jak tylko zobaczę jak ktoś pije, albo jakąś stojącą butelkę to od razu wywalam z turnieju. Prosiłbym też o kulturalne zachowanie.
Ponadto przypominam że zostały 2 dni na rozpiski
Turniej odbędzie się tego samego dnia, z takim samym terminarzem, ale w innym miejscu.
Miejsce turnieju: Gimnazjum nr2 na ulicy lwowskiej.
Proszę nie panikować, bo dojazd jest dużo lepszy niż na zuchów.
Dla wszystkich przyjezdnych:
Wysiadacie na PKSie. Idziecie w stronę cerkwi. Następnie mijając ją wchodzicie na rondo. Przechodzicie je. I to już ulica lwowska. Szkoła znajduje się jakieś 3 minuty drogi dalej. Łączny czas 7-10 minut. Możecie sobie obczaić to na mapie. Jeśli ktoś by miał problem z dotarciem to postaram się żeby ktoś wyszedł po Was na PKS.
Miejsce zostało zmienione gdyż dyrektor szkoły na zuchów postąpił bardzo nieładnie i w ostatniej chwili nas wywalił, bo ktoś wynajął jego szkołę za pieniądze. Szkoła na lwowskiej jest w dużo lepszym miejscu i wiem że na pewno nikt nas w ostatniej chwili nie wyrzuci. Bardzo możliwe że tam się przeniesiemy na stałe, ale to jeszcze nic pewnego. Narazie zapraszam wszystkich na ten turniej w nowym miejscu
Dodam tylko że na terenie szkoły jest kategoryczny zakaz spożywania alkoholu. Ostrzegam że jak tylko zobaczę jak ktoś pije, albo jakąś stojącą butelkę to od razu wywalam z turnieju. Prosiłbym też o kulturalne zachowanie.
Ponadto przypominam że zostały 2 dni na rozpiski
Nie to nie ta szkoła
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Gyrocopter jest typu Unique, więc stompa nie posiada. Osobiście jestem zdania że nie powinien móc uciekać, ale o ile wiem to jest uściślone inaczej, więc gramy że gyrocopter może normalnie uciekać ruchem ziemnym.
eliah - a Ty nie jesteś zgłoszony nawet. Wysłałeś rozpę? Ja dzisiaj wyślę jak wrócę z roboty.eliah91 pisze:Spoko, w sumie można się ustawić o 10:40.
Mielibyśmy wystarczająco dużo czasu żeby jeszcze wpaść do monopolowego po brendaska.
Eliah jest zapisany jako NorbertDaw pisze:eliah - a Ty nie jesteś zgłoszony nawet. Wysłałeś rozpę? Ja dzisiaj wyślę jak wrócę z roboty.eliah91 pisze:Spoko, w sumie można się ustawić o 10:40.
Mielibyśmy wystarczająco dużo czasu żeby jeszcze wpaść do monopolowego po brendaska.
X.Maciek pisze:Eliah jest zapisany jako Norbert
Soł snikiX.Maciek pisze:Eliah jest zapisany jako NorbertDaw pisze:eliah - a Ty nie jesteś zgłoszony nawet. Wysłałeś rozpę? Ja dzisiaj wyślę jak wrócę z roboty.eliah91 pisze:Spoko, w sumie można się ustawić o 10:40.
Chłopaki mogli byście uchylić rąbka tajemnicy i powiedzieć jakie będą nagrody?
Widzę przynajmniej trzy razy VC więc... ghule z mantica mile widziane