Ja, Konsument - tytuł zmieniony na prośbę Deliberitusa.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

Zablokowany
Awatar użytkownika
aiuto
Bóg Rekonstrukcji

Re: GW bashing 3

Post autor: aiuto »

tak , jeszcze zapomniales dodac ze ziemia opanowana przez kosmitow , papiez -murzyn i polacy wygrali mistrzostwa w pilke nozna ......

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Kurde, przekopałem się przez ten cały flame i co widziałem post D. to myślałem, że właśnie przeczytałem najgłupszy post w życiu. Do czasu, aż natrafiłem na jego kolejny post #-o

Jasif pisze:A za dwa tygodnie... Border Princes wyłączone, administratorzy na czele z Szamanem w areszcie, moderatorzy pozwani do sądu, a GW pozwane do Trybunału Praw Człowieka :twisted: :mrgreen:
To aż się boję, co by się stało z Mac'iem :wink:
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Master of reality
Oszukista

Post autor: Master of reality »

Jasif pisze:A za dwa tygodnie... Border Princes wyłączone, administratorzy na czele z Szamanem w areszcie, moderatorzy pozwani do sądu, a GW pozwane do Trybunału Praw Człowieka :twisted: :mrgreen:
A użytkownicy zmuszeni do moralnej dymisji :mrgreen:
I sold my soul for rock'n roll

noggin
Chuck Norris

Post autor: noggin »

Don_Silvarro pisze:
noggin pisze: O kurcze, nie wiedziałem, że WFB to domena prawników.
A myślałeś kiedyś, czemu w Polsce potrzeba tylu FAQów, uściśleń, errat, patchów i kłótni o RAW? :P
No to wiele wyjaśnia :) Ale zastanawiam się (o ile to faktycznie prawda), dlaczego akurat prawnicy się zajmują WFB, a lekarze, inżynierowie, ekonomiści, belfrowie, studenci, uczniowie, robotnicy i rolnicy mają inne hobby.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

aiuto pisze: polacy wygrali mistrzostwa w pilke nozna ......
przegiąłeś...
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Na X-box-ie oczywiście :P .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

noggin pisze:Ale zastanawiam się (o ile to faktycznie prawda), dlaczego akurat prawnicy się zajmują WFB, a lekarze, inżynierowie, ekonomiści, belfrowie, studenci, uczniowie, robotnicy i rolnicy mają inne hobby.
Tutaj muszę się nie zgodzić, bo z tego co wiem bardzo dużo studentów bawi sie w gry bitewne, a praktycznie każdy miał jakiś kontakt z fantastyką, choćby w postaci RPG. To, że nie jeżdżą na turnieje to inna sprawa, po prostu traktują battla jako zabawę jedną z wielu.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Potwierdzam w całej rozciągłości. Sam jestem studentem i batla poznałem właśnie im. przez RPG-i :) .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Watcher
Chuck Norris

Post autor: Watcher »

Skaven pisze:Vega is back :!:

Albo to D-wens kontratakuje :D
Aves?

Nawiasem mówiąc, gdyby spełnił swoją groźbę i zaczęłyby powstawać jakieś felietony na temat GW, to chłopaki z Nottingham musieliby go ozłocić za tak agresywny marketing robiony w dodatku za darmo :)
Marcet sine adversario virtus

Minas Kolmar

noggin
Chuck Norris

Post autor: noggin »

Ok, źle się wyraziłem. Podano w tym temacie, że 75% użytkowników forum to prawnicy. To ja się teraz pytam, dlaczego tak jest. Tak z ciekawości po prostu, żeby zobaczyć kto się w takie rzeczy jak figurki bawi. O ile te procenty to prawda.

I sorki za offtop (bo się lekki zrobił), jak ktoś ma uprawnienia to może wydzielić temat.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2010, o 17:37 przez noggin, łącznie zmieniany 1 raz.

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

To pewnie dlatego, że na prawo przyjmują jak leci (bez obrazy - po prostu to jest jeden z najbardziej popularnych kierunków, więc uczelnie i państwowe i prywatne starają się na tym "zarobić"), a potem tacy absolwenci pracy nie mogą znaleźć w swoim zawodzie i mogą się bardziej skupić na hobby ;P

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Dokładnie, na prawie ludzie się obijają cały rok to w ludziki mogą sobie pograć :D :wink:

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Zawsze chciałem wylądować z Szamankiem w jednej celi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Dokonczcie spamowanie i bedziem kłódkowac pewnikiem :wink: .

Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Tomash pisze:Zawsze chciałem wylądować z Szamankiem w jednej celi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pamietaj, ze to Ty masz dlugie wlosy :badgrin:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Tomaszu, to ja się dołączam jako kolejny admin. Przyniosę ze sobą skrzyneczkę procentów, żebyś miło spędzał czas i nie zanudził się w naszym towarzystwie :mrgreen:

Noggin pisze:Ok, źle się wyraziłem. Podano w tym temacie, że 75% użytkowników forum to prawnicy. To ja się teraz pytam, dlaczego tak jest. Tak z ciekawości po prostu, żeby zobaczyć kto się w takie rzeczy jak figurki bawi. O ile te procenty to prawda.
procenty były ot tak - szacowane na podstawie wielu lat spędzonych na rozmowach. Istotnie - spora liczba prawników gra. Mam wrażenie, że wciąż się powiększa. Ciągle natomiast nie potrafię rozstrzygnąć kwestii: czy prawnicy grają, bo łatwiej im przyswajać zasady w kodeksach, czy spora część graczy decyduje się na studia prawnicze, bo już nabyła łatwości w przyswajaniu i interpretacji kodeksów i rulebooka ? :)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

_reszka
Chuck Norris

Post autor: _reszka »

Andrzej pisze:Kurde, przekopałem się przez ten cały flame i co widziałem post D. to myślałem, że właśnie przeczytałem najgłupszy post w życiu. Do czasu, aż natrafiłem na jego kolejny post #-o
+1

ad. prawników: najgorzej jest z nie-prawnikami którzy za prawników się uważają.

A dzięki takiej ich ilości mamy właśnie prawne kwestie dopracowane - co nie znaczy że uczciwe wg wszystkich- ale zauważcie, że jakby nie patrzeć ilość problemów interpretacyjnych balanced patcha czy uściśleń jest nieporównywalna z interpretacjami rulebooka.

MKG
Mudżahedin

Post autor: MKG »

Nie ma to jak orgazm narodowo-wyzwoleńczy nad pudełkiem figurek... :twisted:

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Zgodnie z obietnica, kłódeczka.
Temat chyba wyczerpany :wink:

Pozdrawiam

Zablokowany