Bo na Euro nie ma scenariuszy?DracoPL pisze:A niby skąd taki wniosek ?
KULTOWO DRUŻYNOWO 8 ETC rules Wawa 15/01/11
Re: KULTOWO DRUŻYNOWO 8 ETC rules Wawa 15/01/11
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
A jak to sie ma do tego?
Bartys pisze: Scenariusze:
1 Battleline
2 Blood and Glory
3 Battleline
Niko pisze:A jak to sie ma do tego?Bartys pisze: Scenariusze:
1 Battleline
2 Blood and Glory
3 Battleline
No pewnie takie było założenie OP, że orgowie zrobią tak jak na Euro
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Akurat nie mam teamu i mam dyspensę od Żony. Wchodzę w to ! Ale przecież wszyscy wiedzą że ja marudzę tylko na forum... Ja lubię grać w tę grę...Jedy Knight pisze:Grasz w Sobotę, Trollu?Grolshek pisze:Trzeba bidulkom elfom dorzucić jeszcze z 50 pkt. żeby mogły ponad 30WL wystawić... A chosenów obciąłbym do piętnastu... Grały tyle lat na każdym turnieju w 7ed. więc pora obciąć to przegięcie !!!
Mogę twoje Warriory wziąć do teamu i słuchać cię przez 8 godzin. Masz większe szanse niż na forum. Co wybierasz?
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Grolshek pisze:Akurat nie mam teamu i mam dyspensę od Żony. Wchodzę w to ! Ale przecież wszyscy wiedzą że ja marudzę tylko na forum... Ja lubię grać w tę grę...Jedy Knight pisze:Grasz w Sobotę, Trollu?Grolshek pisze:Trzeba bidulkom elfom dorzucić jeszcze z 50 pkt. żeby mogły ponad 30WL wystawić... A chosenów obciąłbym do piętnastu... Grały tyle lat na każdym turnieju w 7ed. więc pora obciąć to przegięcie !!!
Mogę twoje Warriory wziąć do teamu i słuchać cię przez 8 godzin. Masz większe szanse niż na forum. Co wybierasz?
You're in.
Send me your roster.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Może jakaś lista zgłoszonych by się przydała?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..