"Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 4 do pobrania!!!
Re: "Młotkowy" - bezpłatny magazyn dla fanów WFB
Nono... robi się jeszcze ciekawiej! Tylko skład to już wiadomo od dawna TOP8 z BoB-a :p
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

A Ty jeszcze nie? szkodaDmtrij pisze:czyli już znacie skład na euro?:)

licznik chyba wam szaleje bo pokazuje mi 2892 dni 22 h 36 m 37s
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Relosu pisze:licznik chyba wam szaleje bo pokazuje mi 2892 dni 22 h 36 m 37s
hehe...przestań daty w zegarze systemowym zmieniać, żeby crackować programy

A tak poważnie - u mnie dobrze, ale i tak...Zembolku...lookniesz?
THX!
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

nic takiego nie robi bo kozystam albo z orginalow albo freeware, a przedtem dzialal noormalnie.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
To znaczy tylko tyle, że teraz coś Ci się popsułoRelosu pisze:nic takiego nie robi bo kozystam albo z orginalow albo freeware, a przedtem dzialal noormalnie.

U mnie chodzi poprawnie.

Relosu, żartowałem tylko 
Zembol zmieniał hosting, żeby Wam się nowy dwukrotnie większy numer normalnie ściągał.
I pewnie dlatego było zamieszanie.
Musieliśmy kupić nowy hosting, bo jednak transfer był znacznie większy od zakładanego
No...a ja skończyłem właśnie składać przedostatni artykuł.
Ufff...dziś spędziłem przy kompie już 14h.

Zembol zmieniał hosting, żeby Wam się nowy dwukrotnie większy numer normalnie ściągał.
I pewnie dlatego było zamieszanie.
Musieliśmy kupić nowy hosting, bo jednak transfer był znacznie większy od zakładanego

No...a ja skończyłem właśnie składać przedostatni artykuł.
Ufff...dziś spędziłem przy kompie już 14h.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami