BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT
Re: BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT
Fuj, salki. Najbardziej przegięta jednostka od lizaków, do tego nie mają flaming, więc mój BSB ich tak łatwo nie złamie
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
W budynku w którym będzie odbywał się turniej jest również przedszkole, myślę więc że spełniamy wszystkie warunki postawione przez UEFA żeby zorganizować dobry lokal
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
że by nie było że trzeba was pilnowaćAndrzej pisze:Trzeba będzie pilnować Khumanora
a co " ya " fan pękających miednic czy co(?)... kurwa bez przesady
pójdę na miasto i tyle.. też coś pęknie
mi tylko potrzeba przechować figurki, prześpię się w parku albo u jakiejś miłej PaniMorrok pisze:zorganizujcie cos dla mnie i Kumana w piatek
Na następny raz naprawdę zorganizujemy dwudniowy turniej, żeby nacieszyć się miejscówką, browarem miejskim i całą resztą atrakcji
EDIT: w międzyczasie - malutkie zmiany dla Lizaków i TK dotyczące magicznych przedmiotów.
EDIT: w międzyczasie - malutkie zmiany dla Lizaków i TK dotyczące magicznych przedmiotów.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Cóż, każda armia tak ma, ja też nie mogę skorzystać z kości wygenerowanej przez condenser i dwóch tokenów seera, a Imperium mając scrolla w rozpie traci na bonusie od papy.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
nie jest to ban, casket daje mniej niż BoS, ale jedna dodatkowa kość to wcale nie jest tak mało. Ważna jest możliwość rzucenia BS.
W najbliższym czasie przekonacie się że to małe ograniczenie będzie mniejsze niż te które planują zrobić twórcy EURO
W najbliższym czasie przekonacie się że to małe ograniczenie będzie mniejsze niż te które planują zrobić twórcy EURO
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
jeśli dopuszczacie TK "powerscrolla" proponuję dopuszczenie normalnego PS w cenie 2PD... inni mogą być niego zawiedzeni takim obrotem sytuacji, ale jak już jedna armia może mieć coś podobnego to czemu dalej zabraniać to innym... nie ma faworyzowania
HE cały czas mają swojego dopuszczonego, wg niektórych lepszego.
Nie powinniśmy ścinać tej księgi zanim się nie okaże co jest warta.
Nie powinniśmy ścinać tej księgi zanim się nie okaże co jest warta.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2011, o 12:34 przez Laik, łącznie zmieniany 1 raz.