Mastery na sezon 2011-2012
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: Mastery na sezon 2011-2012
Ja myślę, że taka rozmowa mogłaby być potrzebna już teraz. Oczywiście nie ma co zmieniać zasad tuż przed startem nowego sezonu, ale warto dać sobie czas na rozmowę i równoczesną obserwację tego, co przyniesie nam praktyka.
A po co? Jeśli komuś nie chce się jechać na mastera nadrugi koniec Polski teraz,to nie pojedzie jak mu odgórnie skasują mastera pod nosem. Mastery nie sątylko dla graczy z topu. Nie każdy ma ciśnienie żeby zaliczyć cztery mastery w roku.frekwencja będzie się utrzymywać również przez najbliższy sezon, to trzeba będzie przedyskutować kwestię ilości masterów w sezonie, co by przywrócić im elitarność.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Barbara zrob glosowanie na mastery i napisz, zeby do Ciebie przesylanow PW albo do mnie. Oczywiscie zakaz otwierania obowiazuje.
Ja wpadlem na chwile do domu i zaraz zmykam i bede pewnie na chwile dopiro w sobote.
Ja wpadlem na chwile do domu i zaraz zmykam i bede pewnie na chwile dopiro w sobote.
- swieta_barbara
- habydysz
To jak, wszyscy sie juz pozglaszali?
Moge zakladac glosowanie? Czas daje do 12tej na ewentualnie jeszcze jakies kandydatury.
Moge zakladac glosowanie? Czas daje do 12tej na ewentualnie jeszcze jakies kandydatury.
- swieta_barbara
- habydysz
- swieta_barbara
- habydysz
Kogo brakuje? Kto jest za duzo?
Czy miejsce na LL w sezonie 2011/2012 jest na tych samych warunkach co poprzednio(3 zaliczone lokale za sezon 2010/2011; organizatorzy masterów 2011/2012) ?
Lista zaliczonych turniejów 2010/2011 (dobrze byłoby jakby Warszawa i Wrocław uporządkowali turnieje)
Jeżeli chce ktoś dostęp do google docs'a niech uderza na priv.
EDIT:
Lista zaliczonych turniejów 2010/2011 (dobrze byłoby jakby Warszawa i Wrocław uporządkowali turnieje)
Jeżeli chce ktoś dostęp do google docs'a niech uderza na priv.
EDIT:
Red Scorpionswieta_barbara pisze:Kogo brakuje? Kto jest za duzo?