Urodziny starego Gamblersa!

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: Urodziny starego Gamblersa!

Post autor: Andrzej »

Golonka pisze:Andrzej to do ciebie: Bardzo nie ładnie się zachowałeś: po pierwsze czempion mógł ci rzucić chelenga, po drugie gwardia miała stubborna i nie uciekła, po trzecie nie zdawałeś LD za White Lionów, niefajnie z twojej strony)
:D
Po pierwsze, to sam chciałeś przyjąć challenge slanem, żeby przyjąć ataki na warda 4+ i leczenie, dzięki czemu miałeś nadzieję mnie zbrejkować. Po drugie skąd do chuja pana mam wiedzieć że Twoja gwardia ma stubborna? :shock: Zresztą w takim razie jesteś frajerem, skoro nie pamiętasz o własnych zasadach oddziału za 800+ pkt :D To tak jakbym zapomniał, że HE mają ASF :D Tego trzeciego nie pamiętam, ale dziwi mnie, że skoro tak to zapamiętałeś, to nie zwróciłeś mi na to uwagi :)

Tak w ogóle to zjebałeś strasznie, wpuszczając sobie kolesia w DA w oddział z flamingiem :mrgreen: Ale dzięki, teraz mogę się chwalić, że samotnym BSBkiem rozwaliłem gwardie ze slanem :D

A poza ciśnieniową (jak zwykle :) ), ale przez to pełną swoistego uroku bitwy z golonką, turniej świetny, na pewno jeszcze nie raz do Was wpadnę
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Andrzej pisze:
Golonka pisze:Andrzej to do ciebie: Bardzo nie ładnie się zachowałeś: po pierwsze czempion mógł ci rzucić chelenga, po drugie gwardia miała stubborna i nie uciekła, po trzecie nie zdawałeś LD za White Lionów, niefajnie z twojej strony)
:D
Po pierwsze, to sam chciałeś przyjąć challenge slanem, żeby przyjąć ataki na warda 4+ i leczenie, dzięki czemu miałeś nadzieję mnie zbrejkować. Po drugie skąd do chuja pana mam wiedzieć że Twoja gwardia ma stubborna? :shock: Zresztą w takim razie jesteś frajerem, skoro nie pamiętasz o własnych zasadach oddziału za 800+ pkt :D To tak jakbym zapomniał, że HE mają ASF :D Tego trzeciego nie pamiętam, ale dziwi mnie, że skoro tak to zapamiętałeś, to nie zwróciłeś mi na to uwagi :)

Tak w ogóle to zjebałeś strasznie, wpuszczając sobie kolesia w DA w oddział z flamingiem :mrgreen: Ale dzięki, teraz mogę się chwalić, że samotnym BSBkiem rozwaliłem gwardie ze slanem :D

A poza ciśnieniową (jak zwykle :) ), ale przez to pełną swoistego uroku bitwy z golonką, turniej świetny, na pewno jeszcze nie raz do Was wpadnę
Każdy klocek ma stubborn przeciwko twojemu sztandarowemu, jeśli ma szereg. Do tego nie trzeba znać zasad armii przeciwnika.
Jeśli masz tak pisać do ludzi, z którymi grałeś na naszym turnieju, to... nie pojawiaj się, aż nie dorośniesz. Spróbuj mi napisać, ze jestem frajerem i przyjedź na turniej, pokażę ci sztuczkę.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Loool, jakie ciśnienie :D

Znamy się z Łukaszem trochę i nie mam wątpliwości, że potraktuje to jako żart, co było moim zamiarem. Nie sądzę też, aby potrzebował obrońcy i adwokata w Twojej osobie :)

Heh, nie piszę już więcej, bo widzę, że niektórym za bardzo się poślady spinają :D

Wszystkich kolejnych obrońców golonki proszę o kontakt na pw :D

pozdro600 i poćwicz
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

A można powiedzieć, że jeżeli chodzi o tego typu sztuczki to maryś jest prawdziwym magikiem :)
Dokładnie o ten rodzaj stubborna mi chodzilo, tak samo jak nie zdawanie LD na Whitah, niby jestem frajerem, ale tego typu gra nie jest fajowa. Aha rzuciłem czelendza slannem, bo TY powiedziałeś mi, ze Championem nie mogę... Serio to na prawdę nie jest fajna gra, aha po raz trzeci, jeżeli uważasz, że jest sporo opcji zablokowania pojedynczego modelu o zasięgu jakichs 12 cali przed wpadnięciem w kombat to spoko.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

W ramach rozluzniania posladow KTORY KURWA CFANIAK ZAJEBAL MI ZOLTO CZARNA MIARKE?
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Malal pisze:W ramach rozluzniania posladow KTORY KURWA CFANIAK ZAJEBAL MI ZOLTO CZARNA MIARKE?
nie wiem o co chodzi ale na pewno Morrok:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

To musiał być on! Kto za linczem na Morroku?
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

GL&HF

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

też chcę się pochwalić swoimi sztuczkami :D mogę (?) :lol2:

kurwa czemu znowu coś komuś ginie na turnieju może spadła pod stół ? :roll:

ehh... nie znajomość zasad nie oznacza że nie trzeba ich przestrzegać... więc masz - / - i one nie dają wcale +... po za tym jak nie wiesz czegoś to lepiej zapytać się, w burzy mózgów zawsze wychodzi więcej refleksji niż wpieraniu swoich racji i uparcie w wierzenie w nich

@ turniej... bardzo miły dawno nie było we wrocku tak udanego lokalu

1. grałem z Dwarfami szybko bez problemowo i do przodu, atmosfera był też bardzo zacna 20 / 0

2. KT ( z jakimś noobem ) jak potem się okazało spartoliłem dwie rzeczy więc przebieg bitwy obrócił się przeciwko mnie co noobek wykorzystawszy w 100% 0 / 20

3. Loko i jego nurglaski wochowe, bardzo przyjemnie dawno a nawet bardzo dawno z sobą nie graliśmy... niestety po tym jak choseni uciekli przegrywając o 1 ( stubborn na 8 z re-rollem, bo dostał +1ld z lodrem ale -2 od baneru ) i uciekli to odechciało mu się już grać.... troszkę się nie dziwię 20 / 0

myślę że mogę być zadowolony z turnieju... no cóż to że po imprezie kosztowało mnie skandalu że śpię na blacie czy też chodzę po mieście dziwnie ubrany, i mam ładnie wyryte wzorki na plecach 8)

pozdrawiam wszystkich :D

do miłego :)

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

kumek to nie tak że odechciało mi sie grac, ja już nie miałbym czym :| było zacnie i szybko. i zdążyłem do domu na ciepłą tortille 8) no dobra specjalnie zjebalem tego brejka :mrgreen:

opowiedz o drugiej bitwie bo to ciekawe może byc.

mi poszlo dobrze tylko z wilczym, od 1 tury dał sobie wyłączyc latacze więc spokojnie doszedłem i zmieliłem.

w 1 grze z malalalalem moj 2go poziomowy bombel z scrolem nie odparł magii tk. i hehehe herosi solo vs kaszkiet to zła opcja. ale za to lord wyłapał kosmiczną ilość kb na ryj i dość długo pożył.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

a ja remontuję ranczo... :(

termi
Chuck Norris

Post autor: termi »

nie wiem po co w ogóle rozgrywaliście turniej i tak było wiadomo kto wygra xd

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie wiem po co w ogóle grasz w battla skoro i tak wiesz ze nie wygrasz turnieju?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

termi pisze:nie wiem po co w ogóle rozgrywaliście turniej i tak było wiadomo kto wygra xd
jakie to było nie eleganckie , pretensjonalne i pozbawione dobrego smaku [-X #-o
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

loko pisze:
termi pisze:nie wiem po co w ogóle rozgrywaliście turniej i tak było wiadomo kto wygra xd
jakie to było nie eleganckie , pretensjonalne i pozbawione dobrego smaku [-X #-o
po polsku... chujowe :)
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Marys pisze:
loko pisze:
po polsku... chujowe :)

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

:D ok przekonałeś mnie

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Wilq! wrzuć wyniki proszę:P

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

WIlczy wrzuć wyniki.. pamiętasz co było jak bałagan zwlekał z ich podaniem ostatnio? Flejm Wars Reaktywacja

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

tylko musimy nowy temat wykminić. Może tym razem zrobimy konkurs na najlepszy tekst z: ... wiedz, że coś się dzieje.

ODPOWIEDZ