Kulturystyka - 18.06.11 - EURO
Re: Kulturystyka - 18.06.11 - EURO
czy ktoś mi wytłumaczy te wyniki całkiem śmiesznie wyglądają
w 2 i 3 bitwie reprezentacja rozegrała kilka "sparingów", przez co wyniki mieli bliżej remisów niż masakr, co wykorzystali Ci którym się lekko pofarciło w paringachrunepriest pisze:czy ktoś mi wytłumaczy te wyniki całkiem śmiesznie wyglądają
albo najzwyczajniej kości dały ciała...Kalafix idzie w dobrym kierunku, z Crusem rozegrali pół Polita
dzięki wszystkim za bitwy i Assassello oraz kultowi za tura....następnym razem się odegram Kozioł
EDIT: Gratulacje dla Przemka
dzięki wszystkim za bitwy i Assassello oraz kultowi za tura....następnym razem się odegram Kozioł
EDIT: Gratulacje dla Przemka
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, o 08:27 przez #helion#, łącznie zmieniany 1 raz.
Czemu śmiesznie???
Moje gry:
1. Krusk (sk) 20:0
Przeciwnik miał dziwną rozpę bez slavów, i grey seera z plague priestem i kupa monków. Ogólnie całkiem przyjemna wyżyna bo chooseni zjedli abomke a potem priesta z furmanką i monków, warriorzy clanratów z warlordem. ogólnie straty to 3 fasty i helena.
2. Kacper (woch) 20:0
Przeciwnik gra rozpą podobną do Duka więc lord klepacz i marudy piesze do trzymania magów reszta taka jak moja. Tu przyfarciłem przeciwnik rzucając bramę z 6 kości miał miscasta i rzucił 2 pały co spowodowało, że 70% jego choosenów wyparowało. za to włączył warda warriorom i był mega kombat moi chooseni vs. jego warriorzy na szczęście mój bsb pokroił jego bsb w challengu i w końcu szaże z boku spowodowały, że przeciwnik oblał stubborna... Lorda klepacza zakrzyczałem + brama a dalej były wyrzynki... moi warriorzy zjedli jeszcze helenkę:) Moja raz strzeliła i się zacieła.
3. Crane (DE) 17:3
Magia przeciwnika to jakaś masakra! duża magica z deathem 2x małe z shadow +1PD/DD z przedmiotów + skrol co zamienia w żabę i feedback... przez całą grę rzuciłem raz pandemonium i to jedyny raz jak coś czarowałem. Na szczęście przeciwnik sobie dużą magicę wessał do warpa z misscasta bo było już cieżko jako, że mój lord dostał ze snajperki 2 woundy i mi się ciepło zrobiło Pokowca Uwaga zabił chaos dwarf z obsługi heleny:)
Moje gry:
1. Krusk (sk) 20:0
Przeciwnik miał dziwną rozpę bez slavów, i grey seera z plague priestem i kupa monków. Ogólnie całkiem przyjemna wyżyna bo chooseni zjedli abomke a potem priesta z furmanką i monków, warriorzy clanratów z warlordem. ogólnie straty to 3 fasty i helena.
2. Kacper (woch) 20:0
Przeciwnik gra rozpą podobną do Duka więc lord klepacz i marudy piesze do trzymania magów reszta taka jak moja. Tu przyfarciłem przeciwnik rzucając bramę z 6 kości miał miscasta i rzucił 2 pały co spowodowało, że 70% jego choosenów wyparowało. za to włączył warda warriorom i był mega kombat moi chooseni vs. jego warriorzy na szczęście mój bsb pokroił jego bsb w challengu i w końcu szaże z boku spowodowały, że przeciwnik oblał stubborna... Lorda klepacza zakrzyczałem + brama a dalej były wyrzynki... moi warriorzy zjedli jeszcze helenkę:) Moja raz strzeliła i się zacieła.
3. Crane (DE) 17:3
Magia przeciwnika to jakaś masakra! duża magica z deathem 2x małe z shadow +1PD/DD z przedmiotów + skrol co zamienia w żabę i feedback... przez całą grę rzuciłem raz pandemonium i to jedyny raz jak coś czarowałem. Na szczęście przeciwnik sobie dużą magicę wessał do warpa z misscasta bo było już cieżko jako, że mój lord dostał ze snajperki 2 woundy i mi się ciepło zrobiło Pokowca Uwaga zabił chaos dwarf z obsługi heleny:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
również dziękuję za turniej. Bardzo fajnych przeciwników trafilem.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- Oszukista
Dzięki za dobry turniej, nie znalazł ktoś może dużego przezroczystego placka?