już w innym temacie Pasiak to stwierdził Robsona brakuje :]Jankiel pisze:Też mi brakowało jakiegoś mistrza ciętej riposty
Feedback po glosowaniu na mastery
Moderator: swieta_barbara
Re: Feedback po glosowaniu na mastery
Straszny z Ciebie człowieczek.Solo SS pisze:lohosta co ty tu wypisujesz człowieku, dlaczego obrażasz moich kolegów ? nudzi ci się w domu ?? czy tam w pracy ?
Nie do końca rozumiem co ty chcesz sobie wywalczyć? takim smarowaniem, myślałem że tylko Rumuni smarują chleb gównem ale chyba się pomyliłem. Chcesz master proszę bardzo w przyszłym sezonie masz głos mojego klubu ale ja do buraka nie przyjadę i ostrzegam nie obrażaj Ślązaków bo na masterze zagrasz z kolegom z klubu obok 5 bitew.

gokish pisze:już w innym temacie Pasiak to stwierdził Robsona brakuje :]Jankiel pisze:Też mi brakowało jakiegoś mistrza ciętej riposty
o co to NIE.
To ja pierwszy zaóważyęm że brak w tyc interwencjach i kłutniach Robsona.
poczytaj dokładnie, apozniej dopiero stwierdzaj i cytuj.
- swieta_barbara
- habydysz
Ty to sie lepiej zajmij logistyka, DMP za pasem - najwyzsza pora zaczac cos ogarniac.Solo SS pisze:lohosta co ty tu wypisujesz człowieku, dlaczego obrażasz moich kolegów ? nudzi ci się w domu ?? czy tam w pracy ?
Nie do końca rozumiem co ty chcesz sobie wywalczyć? takim smarowaniem, myślałem że tylko Rumuni smarują chleb gównem ale chyba się pomyliłem. Chcesz master proszę bardzo w przyszłym sezonie masz głos mojego klubu ale ja do buraka nie przyjadę i ostrzegam nie obrażaj Ślązaków bo na masterze zagrasz z kolegom z klubu obok 5 bitew.
Uwazajcie chlopcy ze slownictwem, bo Wam temat na smietnik wyjebe. A Ty Solo masz na ten temat bana.
O ile sie nie ogarniecie na kazdej stronie tematu bede zamieszczal zdjecia calujacych sie pedalow, o takich jak to:

No pewnie że jeszcze nie.Dmtrij pisze:ej to temat jednak nie umarł?
Czemu miałby? Można jeszcze o paru sprawach pogadać.
Mnie po prostu zastanawia rozkład głosów. My głosowaliśmy tak żeby każdy miał blisko do jakiegoś mastera [ my oczywiście też ] i wybieraliśmy najlepsze w tym względzie oferty. Może to zabrzmi zbyt idealistycznie dla niektórych, ale wiadomo jest, że na wszystkie mastery nie dotrzemy [ ale na większość tak

Pewnie okazja do ciekawszej dyskusji będzie na TDM bo jest spora szansa że się pojawimy z niewielką reprezentacją...
Pocisk ;]Karli pisze:Podoba mi się, że pod zdjęciem całujących się pedałów jest u Barbary podpis: "Jeźdźcy Hardcoru jadą do oporu" czy tam "Kickass" whatever![]()
![]()
Wiadomo: Jeźdźcy Hardcoru

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
a jak jej nie chce to co mam niby zrobić? bojówkę zakładać?Eldritch pisze:Co do wyników - chcieliście demokrację, to ją macie.

W Gdańsku już szkolimy assasinów, a listy celów nawet nie trzeba robić, bo na LL wisiAsassello pisze:a jak jej nie chce to co mam niby zrobić? bojówkę zakładać?Eldritch pisze:Co do wyników - chcieliście demokrację, to ją macie.

Btw, ale wy tu macie spinke pośladów
Nie, koronować Ziemka. Ochrzcić go "Ziemko I". Zrobic jakis senat w postaci LS+LL+liberum veto. Też mi się to już nie podoba. Mam dość demokracji i przekupstwa. Dziś na Śląsku turniej i musiałem 12zł zapłacić za 100pkt do ligi :<
żeby nie było że tanio... flame on!
Zakladam Zakon Rycerzy Ziemka Króla! Rządamy Intronizacji na KROLA POLSKI, bo tylko ON może nas uratować - tak śmiesznie wyszło:D
Kto jest ze mną? (nadam naawet tytuł szlachecki )
Zakladam Zakon Rycerzy Ziemka Króla! Rządamy Intronizacji na KROLA POLSKI, bo tylko ON może nas uratować - tak śmiesznie wyszło:D
Kto jest ze mną? (nadam naawet tytuł szlachecki )
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dmtrij, ja tylko żartowałem. Równie dobrze mogłem podać JJ albo Pasiaka.
Ty jednak z tego robisz jakiś osobisty problem?
Ty jednak z tego robisz jakiś osobisty problem?
Jankiel nie psuj mi wieczoru na te 100 pkt też się zrzuciłem i też chcę!!!;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Jankiel, nie taka była umowa. Głosuje na Ciebie na LL, a Ty mi turniej sprzedajesz, tak?*
*wiem, gdzie mieszkasz
*wiem, gdzie mieszkasz