ależ mój lord plewił na tym turnieju... we wszystkich bitwach rozbił się o swój cel... Chaos knighci, czołg i guo.... ze 20 rzutów na zranienie i żadnej '6'...
ale co tam... i tak czuję się moralnym zwycięzcą tego turnieju
Stary Klinkiera XXI, 2400 Euro, 10.07.11
Turniej wypas. Trzy bitwy z niezłymi graczami, VC, WOCH i DoCh i dwie wygrane.
Bitwa z wampirami i demonami Kołka sympatyczne i bezciśnieniowe. Nie dość że obaj gracze fajnie kombinują to jeszcze się bez sensu nie spinają. To lubię.
Bitwa z Guzką i jego WoCH`em jeszcze długo będzie mi się śniła. Odstrzelenie łba seera z latarki, abot zatrzymujący się cal przed celem, 10 ran na dzwonie w ostatniej turze kiedy już myślałem że uratuję chociaż 8-12. Masakra jakaś. Dobrze że mi chociaż Guzka z Malinem smaku na piwo narobili to kaca swojego zabiłem zacnym eliksirem.
Teksty Matiego bezcenne.
Dzięki dla Packa i Byro za podwózkę i sympatyczne towarzystwo.
Czekam niecierpliwie na kolejny tur.
Bitwa z wampirami i demonami Kołka sympatyczne i bezciśnieniowe. Nie dość że obaj gracze fajnie kombinują to jeszcze się bez sensu nie spinają. To lubię.
Bitwa z Guzką i jego WoCH`em jeszcze długo będzie mi się śniła. Odstrzelenie łba seera z latarki, abot zatrzymujący się cal przed celem, 10 ran na dzwonie w ostatniej turze kiedy już myślałem że uratuję chociaż 8-12. Masakra jakaś. Dobrze że mi chociaż Guzka z Malinem smaku na piwo narobili to kaca swojego zabiłem zacnym eliksirem.
Teksty Matiego bezcenne.
Dzięki dla Packa i Byro za podwózkę i sympatyczne towarzystwo.
Czekam niecierpliwie na kolejny tur.
Naturalnym wrogiem skavenów są ludzie... i orki... i elfy... a także chaos... i oczywiście najgorszy wróg czyli inni skaveni.
Ziemko wypraszam sobie, zawsze gram zajeb***** tylko czasami brakuje szczęściaZiemko pisze: Michal 3eci - szok, czyzby etap zlej gry zostal przelamany??
Michal jak tam nasze dyplomy za poprzedni turniej?
Potwierdzam dyplomy zostały przekazane marudo
Ziemko ile jeszcze potrzebuje postów aby nie być już Chuckiem ?
Mnie bardziej interesuje czy masz okulary naprawioneKołek pisze:normalnie reputacje wałkarza i oszusta mi psujeszBitwa z wampirami i demonami Kołka sympatyczne i bezciśnieniowe.Nie dość że obaj gracze fajnie kombinują to jeszcze się bez sensu nie spinają.
Spartoliłeś, że nie byłeś czwarty. Tak czy owak widzę, że korzystny to transfer na DMP.Błażej pisze:ależ mój lord plewił na tym turnieju... we wszystkich bitwach rozbił się o swój cel... Chaos knighci, czołg i guo.... ze 20 rzutów na zranienie i żadnej '6'...
ale co tam... i tak czuję się moralnym zwycięzcą tego turnieju
Komu je dales Michal?
Malin pisze:Bylebyście do ligi dobre armie wysłali bo WE to ja grałem, jak Mati nie rozróżniał Scattera od Artyleryjki
Ciebie wpisywał MATI!!
Turniej petarda... naprawdę super atmosfera.... obz takich więcej ;D
A MESSAGE TO THE EMPIRE:
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮