Ork Pirat
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
On wszystkich nie lubi - a samego siebie chyba najbardziejKerim pisze:Roman Lord of the Druchii pisze:nie obrażajcie squigów.
póki co beznadziejna![]()
![]()
![]()
ten facet mnie nie lubi![]()
![]()
![]()
ale pocieszny jest, niech pisze

Ostatnio zmieniony 25 maja 2007, o 21:38 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi też się nie podoba, ale poczekam na efekt końcowy. Natomiast jakbyś chciał mieć zabawną papugę, to mógłbyś wyrzeźbić małego squiga z piórami i zrobić z gs-u dziób, ale tak, żeby wyglądał na zaczepiony na gumce, albo przywiązany (najlepiej, żeby to był taki dziób z papieru jak na bal przebierańców, taki dookoła paszczy). Taka "papuga na siłę" bo w jaki inny sposób ork mógłby mieć ptaka jako zwierzaka. Inna opcja to zwyczajna papuga, ale z łańcuchem na nodze. To trudne, ale cóż... A najprostszy plan to może być zwykła papuga siedząca na haku, ale musiałbyś usunąć te dziwaczne kolce (jupi:D) a mimo tego hak nie wyglądałby typowo, bo siedziałaby na nim papuga. No tak, ale pewnie już na to wszystko za późno
Pistolet jest ok.

psiakrew, dobry pomysł, ale tę sztukę skończyć muszę, by przerwać passę figurek zrobionych na 80%,Izo pisze:mógłbyś wyrzeźbić małego squiga z piórami i zrobić z gs-u dziób, ale tak, żeby wyglądał na zaczepiony na gumce, albo przywiązany
jest to rzeczywiście tylko łeb, ale ciało i ogon mają być maluśkie, uwaliłem dolną połowę dzioba - idzie niżej, zrobiłem jęzor i kilka piór do okoła oczu i na czubku. Lapy mają być duże, ale łapy się robi na figsie.
a jeszcze mógł by mieć snotlinga robiącego za papugę.
Już jest taki gnoblar, na figurce maneatera - kapitana hakaIzo pisze:Faktycznie dałby radę, a jeszcze lepiej mały obrażony goblinek ze skrzyżowanymi rękami, przebrany za papugęa jeszcze mógł by mieć snotlinga robiącego za papugę.Siędzący odwrócony do niego plecami na ramieniu

Pomysł ze squigiem bardziej chyba pasuje do orczych klimatów, choć i sama papuga byłaby naprawdę w porządku

ork spoko
ale papauga hmm nie wyglada na papuge tylko na jakiegos gnoblara w piurach czy cos
ale papauga hmm nie wyglada na papuge tylko na jakiegos gnoblara w piurach czy cos
Ach nie wiem kto to wykorzystał, ale cóż... pomysł updałMate pisze:Już jest taki gnoblar, na figurce maneatera - kapitana hakaIzo pisze:Faktycznie dałby radę, a jeszcze lepiej mały obrażony goblinek ze skrzyżowanymi rękami, przebrany za papugęa jeszcze mógł by mieć snotlinga robiącego za papugę.Siędzący odwrócony do niego plecami na ramieniu
Pomysł ze squigiem bardziej chyba pasuje do orczych klimatów, choć i sama papuga byłaby naprawdę w porządku

Kto wykorzystał? To jest oficjalna figurka GWIzo pisze:Ach nie wiem kto to wykorzystał, ale cóż... pomysł updałMate pisze:Już jest taki gnoblar, na figurce maneatera - kapitana hakaIzo pisze: Faktycznie dałby radę, a jeszcze lepiej mały obrażony goblinek ze skrzyżowanymi rękami, przebrany za papugęSiędzący odwrócony do niego plecami na ramieniu
Pomysł ze squigiem bardziej chyba pasuje do orczych klimatów, choć i sama papuga byłaby naprawdę w porządkuObstaję więc przy squigu z doczepionym dziobem - problem jest gdzie typa umieścić? No ale to tylko sugestia reszta należy do "tfurcy"

naprawde swietny ogr tez mi sie 'papuga' podoba ]:-p
super. jutro go odbiore
gora po jutrze 

pirat jest juz w domu. kasia oczywiscie dala mi najpierw cos z mail ordera i sie musaielm wracac (a zdazylem jzu tamwajem 2 przystanki przjechac) kobiety... juz Ci chyba gdzies pisałem, ze sporo neidorobek na krawedziach ktorycha n fotkach neiwidac. tzn. chodzi mi o slabo wygladzne czesci. i musaielm sie z ta reka paprac green suffem zeby to ladnie wygladało, a ze ja z green stuffem malo mam wspolnego to to wyszlo raczej srednio. jakos w weekend biore sie za malowanie.
Płaszcz- Czarny
srodek plaszcza- czerwony
te takie wywyjki na rekawach- czerwone
kamizelka pewnie jakas pomaranczowa, lub filotowa
buty brazowo czarne
tylko niemam pomyslu na spodnie. jakies sugestie?
aha, i mam go w nnmie robic czy w metalichach?
potem on ma stac u fabera na wystawie czy chesz go dla siebie?
(tak juz z ciekawosci) 
Płaszcz- Czarny
srodek plaszcza- czerwony
te takie wywyjki na rekawach- czerwone
kamizelka pewnie jakas pomaranczowa, lub filotowa
buty brazowo czarne
tylko niemam pomyslu na spodnie. jakies sugestie?
aha, i mam go w nnmie robic czy w metalichach?
potem on ma stac u fabera na wystawie czy chesz go dla siebie?