Dyskusja o ETC AR
Moderator: swieta_barbara
Re: Dyskusja o ETC AR
ETC będzie w Polsce, więc warto się postarać żebyśmy mieli cokolwiek do powiedzenia odnośnie CS-a
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Te unity są małe, ale też wszystko inne jest okrojone, więc wychodzi szybkość rozgrywki jak w AR. Ogólnie to jest back to the 7th
Powinni dodać: You can measure up to two times each turn.
Scenariusz z meteorami mi się podobuje.

@JJ, Barbarossa
Czytam to TWF i powiem Wam tylko jedno - szczere wyrazy współczucia.
ps. Jedyne co mnie pociesza, to że cokolwiek tam ustalą, to i tak z dużym prawdpodobieństwem spuścimy im gromki wpierdl. Tak żeby mieli nad czym debatować na kolejne ETC.
ps. Jedyne co mnie pociesza, to że cokolwiek tam ustalą, to i tak z dużym prawdpodobieństwem spuścimy im gromki wpierdl. Tak żeby mieli nad czym debatować na kolejne ETC.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Przegrywamy. Zmanipulowanej* tłuszczy jest za dużo. W dodatku Barb pośpieszył mi na ratunek, więc teraz mamy przesrane.Kołata pisze:@JJ, Barbarossa
That's life.
*"Trybun ludu" Asger współdecydował o składzie ostatniego AR i nie wnosił do niego żadnych zastrzeżeń.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
To nie działa na ETC forum. Generalnie im większy dym, tym gorzej dla nas... jakoś tak zawsze wychodzi.
I broń boże niech już nikt od nas tam nic nie pisze w tym temacie o CSie, jakby kogoś korciło!
Ja się tam też boję pisać. Teraz napisałem gówniarzowi, żeby nie dogryzał Jackowi, to Jacek mnie beszta.
IMO niech Jacek sam załatwia.
I broń boże niech już nikt od nas tam nic nie pisze w tym temacie o CSie, jakby kogoś korciło!
Ja się tam też boję pisać. Teraz napisałem gówniarzowi, żeby nie dogryzał Jackowi, to Jacek mnie beszta.
IMO niech Jacek sam załatwia.
Czyli co, chcecie powiedzieć, że będziemy grali na tym śmiesznym compie? Będzie zabawnie 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Ktorys z Was moglby napisac, ze to nietylko Wam sie nie podoba nowy pomysl niemiecko-dunskich przemyslen, a calemu srodowisku WFB w Polsce, no i jest wielkie oburzenie na ETC comp, bo chyba Polacy wygrali - tak to wyglada.
Nigdy po ETC nie bylo takich sytuacji.
Dunczycy i Niemcy wygladaja na placzace dzieci, bo oni nie wymyslili wystarczajaco dobrych rozpisek na ETC i sa teraz zli.
Co za zenujacy ludzie.
O ile tegoroczny euro comp, byl dobrze odebrany przez srodowisko, to watpie zeby nowy euro comp, byl tak latwo zaakceptowany i zeby tyle turniejow na ten format sie odbywalo jesli zostanie w takiej formie.
Nigdy po ETC nie bylo takich sytuacji.
Dunczycy i Niemcy wygladaja na placzace dzieci, bo oni nie wymyslili wystarczajaco dobrych rozpisek na ETC i sa teraz zli.
Co za zenujacy ludzie.
O ile tegoroczny euro comp, byl dobrze odebrany przez srodowisko, to watpie zeby nowy euro comp, byl tak latwo zaakceptowany i zeby tyle turniejow na ten format sie odbywalo jesli zostanie w takiej formie.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Bo to niedźwiedzia przysługa była.Barbarossa pisze:To nie działa na ETC forum. Generalnie im większy dym, tym gorzej dla nas... jakoś tak zawsze wychodzi.

Żeby choć ten durny Real Life dał mi trochę spokoju...
Hyhy. Zróbmy wała
Liberum veto
, rozmawiajcie tak długo, aż wyjdzie sierpień 2012 wykazując błędy oraz przede wszystkim niezgodność tych zasad z grą....
Tj. rozumiem że można ograniczyć lekko fazę magii (naprawdę nie widziałem więcej niż 11 kości), rozumiem też uwalenie tych paru przegiętych rzeczy - głównie związanych z fazą magii, ale to co oni proponują to już nie jest warhammer, tylko gra figurkami firmy GW w oparciu o jakiś mix rulesów
Panowie - za miast przerzucać się na forum org. personaliami zacznijcie odpowiednio pisać dlaczego tak byc nie powinno. Nie zdaniami kto jest czego winien i skąd jest... tylko merytoryczne fakty.
Tak samo było z BP........ Kur...wa czy ja wam nie mówiłem te 2 lata temu, że jak się da ludziom palca to wezmą całą rękę? Teraz jest tego efekt.
Pozdro dla ekipy ogrów un-limited mastera którzy prawie nie mają ograniczeń.... bo powinniśmy grać na to co mamy w książkach. ALBO PRAWIE :p:d :d
Chociaż podoba mi się ta gra, nawet te ograniczenia ETC na które sie do tej pory gra, ale nie można dopuścić do takich ekstremów....

Tj. rozumiem że można ograniczyć lekko fazę magii (naprawdę nie widziałem więcej niż 11 kości), rozumiem też uwalenie tych paru przegiętych rzeczy - głównie związanych z fazą magii, ale to co oni proponują to już nie jest warhammer, tylko gra figurkami firmy GW w oparciu o jakiś mix rulesów
Panowie - za miast przerzucać się na forum org. personaliami zacznijcie odpowiednio pisać dlaczego tak byc nie powinno. Nie zdaniami kto jest czego winien i skąd jest... tylko merytoryczne fakty.
Tak samo było z BP........ Kur...wa czy ja wam nie mówiłem te 2 lata temu, że jak się da ludziom palca to wezmą całą rękę? Teraz jest tego efekt.
Pozdro dla ekipy ogrów un-limited mastera którzy prawie nie mają ograniczeń.... bo powinniśmy grać na to co mamy w książkach. ALBO PRAWIE :p:d :d
Chociaż podoba mi się ta gra, nawet te ograniczenia ETC na które sie do tej pory gra, ale nie można dopuścić do takich ekstremów....
- swieta_barbara
- habydysz
A ja mam na to wyeae. Byle tylko mozna bylo grac, wierze ze Polacy dadza sobie rade niezaleznie od kompozycji.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
No tak, ale po mamy grywać na jakieś kretyńskie zasady, jak można by na ludzkie?swieta_barbara pisze:A ja mam na to wyeae. Byle tylko mozna bylo grac, wierze ze Polacy dadza sobie rade niezaleznie od kompozycji.

Wątpię by Włochom, Grekom, Finom, Francuzom czy Angolom taki bzdet się spodobał, natomiast pomysł by "każdy miał swego przedstawiciela w AR" to a i owszem, jak najbardziej, zaś wtedy...................
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ależ Jacku, zgódź się na to, żeby maksimum jeden przedstawiciel na kraj był w AR com. To jest OK.
Następnie załatw, żebyś jako chairman wybierał AR com - Ty albo Curry albo w porozumieniu. Wybierzcie do niego jednego Polaka, jednego Włocha, jednego Greka, jednego Anglika i jednego Duńczyka.
Czy da się to zrobić? O ile duńczykiem nie będzie Asger, to naprawdę nie widzę aż tak wielkiego problemu. Tylko on jest fałszywym psychopatą.
Następnie załatw, żebyś jako chairman wybierał AR com - Ty albo Curry albo w porozumieniu. Wybierzcie do niego jednego Polaka, jednego Włocha, jednego Greka, jednego Anglika i jednego Duńczyka.
Czy da się to zrobić? O ile duńczykiem nie będzie Asger, to naprawdę nie widzę aż tak wielkiego problemu. Tylko on jest fałszywym psychopatą.
Jaki tam Whine uprawiają może trzeba im prawdę napisać, że nie umieją grać
I wyzwać niech przyjerzdżają na DMP zajmą ostatnie miejsca to może pujdą po rozum do głowy, że rozpy złożyć nie umieją

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...