Jak dla mnie spoko, będzie czas na wypad do Mc'DonaldaJosiph pisze:2:45
Turniej o lewą skarpetę Kopernika - Toruń 24.09
- michnik000
- Kretozord
Re: Turniej o lewą skarpetę Kopernika - Toruń 24.09
Josiph jesli dostawicie jeszcze stol to Elvis juz nie jest na rezerwie right?
Nie maGokish pisze:Grolshek pisze:No nie daj się prosić... Albo wrzuć chociaż rospę GokishaMoja jest przecież na forum już ujawniona...
I co mam jeszcze bardziej te 20:0 zgarnąć ?NI MA UJA
![]()
rozpa poszła na pw :]
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
@Elvis: Tak jak w przypadku Artura - odstępuje Ci moje miejsce. Dostawię stoły jeśli Trójmiasto się zgłosi. CG Feniks nie jest z gumy
i wolę, żebyście mieli przestrzeń i nie obijali się biodrami (jakkolwiek dla niektórych byłoby to przyjemne). Elvis - przyjeżdżaj 
Josiph pisze:@Elvis: Tak jak w przypadku Artura - odstępuje Ci moje miejsce. Dostawię stoły jeśli Trójmiasto się zgłosi. CG Feniks nie jest z gumyi wolę, żebyście mieli przestrzeń i nie obijali się biodrami (jakkolwiek dla niektórych byłoby to przyjemne). Elvis - przyjeżdżaj
Josiph ja wiem , że to centrum miasta ale patrząc na google to troszkę kawałek jest do tego centrum centrum. Czy coś tam w okolicy oprócz piekarni w której pracuje Pacek jest z kebabów/pizzeri czy coś? Obiad by się przydało zjeść .
- michnik000
- Kretozord
Josiph, pozwól proszę,że odpowiem za ciebie w tej kwestii jako,że przynajmniej raz w miesiącu w Toruniu jestem.Gokish pisze:Josiph pisze:@Elvis: Tak jak w przypadku Artura - odstępuje Ci moje miejsce. Dostawię stoły jeśli Trójmiasto się zgłosi. CG Feniks nie jest z gumyi wolę, żebyście mieli przestrzeń i nie obijali się biodrami (jakkolwiek dla niektórych byłoby to przyjemne). Elvis - przyjeżdżaj
Josiph ja wiem , że to centrum miasta ale patrząc na google to troszkę kawałek jest do tego centrum centrum. Czy coś tam w okolicy oprócz piekarni w której pracuje Pacek jest z kebabów/pizzeri czy coś? Obiad by się przydało zjeść .
Gokish, kebabów,pizzerii i innych restauracji jest niedaleko CG Fenix w Ch... dużo i jeszcze trochę.Poważnie, restauracja przy restauracji, a i Mc'donald z 5 min. drogi jest
A już nie wspomnę,że do Sfinksa czy telepizzy jest żabi skok
Ale jest bez lordów to i żaby nie będzie żadnej aby skakaćmichnik000 pisze: A już nie wspomnę,że do Sfinksa czy telepizzy jest żabi skok
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Michnik, pozwalam 
Naprzeciwko - chińszczyzna. Sklep spożywczy - 0,5 minuty. Telepizza - 0,5 minuty. McDonalds - 5 minut. Obok - cukiernia. Restauracji na starówce full i jeszcze trochę. Do tego są knajpy, które na terenie Starówki dostarczają gratis. Sprawdzę i będę miał na turnieju listę z numerami telefonów.
Naprzeciwko - chińszczyzna. Sklep spożywczy - 0,5 minuty. Telepizza - 0,5 minuty. McDonalds - 5 minut. Obok - cukiernia. Restauracji na starówce full i jeszcze trochę. Do tego są knajpy, które na terenie Starówki dostarczają gratis. Sprawdzę i będę miał na turnieju listę z numerami telefonów.
o totoJosiph pisze:Michnik, pozwalam
Shinue pisze:błogosławiony mąż, którego żona wysyła na bitwę z plecakiem pełnym kanapekNijlor pisze:Księciuniu, a kanapki to nie łaska zrobić![]()
Może mnie kiedyś na ten wasz turniej dodasz? Bo rozpiska już poszłaaa a i tak nic nie widać na liście ^.^
http://www.pizzerianevada.pl/
Gokish już dziś możesz sobie wybrać co masz ochote zamówić
, XL jest dla dwóch osób, tanio, dobrze i blisko.
Po drugiej stronie ulicy jest pizza da grasso oraz dobry i tani chińczyk, niestety mówią "po polskiemu", bo to azjaci, więc lepiej podejść samemu i zamówić.
Gokish już dziś możesz sobie wybrać co masz ochote zamówić
Po drugiej stronie ulicy jest pizza da grasso oraz dobry i tani chińczyk, niestety mówią "po polskiemu", bo to azjaci, więc lepiej podejść samemu i zamówić.
ooo pardonsik.Może mnie kiedyś na ten wasz turniej dodasz? Bo rozpiska już poszłaaa a i tak nic nie widać na liście ^.^
na maila z rozpiskami jeszcze nie wchodziłem.
a oficjalnego zgłoszenia na otwartym forum nie było więc nie dodawałem.
(już poszedł upd8)
a żeby nie było spamowania zareklamuje pizzerię METROPOLIS na którejś z bocznych uliczek szerokiej.
świetny stosunek cena/jakość.