Bulwok pisze:Uaktualnij listę w 1. poście to będzie bardziej przejrzyście .
done póki co za mało
Bulwok pisze:Uaktualnij listę w 1. poście to będzie bardziej przejrzyście .
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Lepiej bliżej 30 osób niż dalejBulwok pisze:Ile musi być Gokishu ? Może uda mi się namówić jeszcze kogoś.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Teraz ludzie będą pod presję odwołania tutka i popsucia zabawy xxx osobą, to może zepną bardziej pośladyGokish pisze:Ktoś jeszcze wypada? Bo jak będzie za mało ludzi to turniej będzie odwołany
o kutfa to ja nie gram xDPacek pisze:sorry Malin, ale z takim proxem nie wejdziesz na turniej. Troszkę szacunku dla organizatorów i przeciwników trzeba mieć...
krystian1wielki pisze:Gokish ja ci mogę jednego pegaza pożyczyć - jest niepomalowany i bez jeźdźca ale jest
SIŁA!!Malin pisze: Młody, Krystian i Ja przybędziemy na turniej, szukamy obecnie czwartego do samochodu.
Pacek pisze:sorry Malin, ale z takim proxem nie wejdziesz na turniej. Troszkę szacunku dla organizatorów i przeciwników trzeba mieć...
OK, okażę trochę szacunku i pozwolę Ci przynieść mi pierwsze piwo jakie wypije w Moto w sobotę Twoje zdrowiePacek pisze:sorry Malin, ale z takim proxem nie wejdziesz na turniej. Troszkę szacunku dla organizatorów i przeciwników trzeba mieć...
Grolshek jedzie co pamiętam z Wawy pogadaj z nimAnbu pisze:Aż strach mi o tym mówić, ale nie mam jak dojechać z Warszawy do Byci w normalnych godzinach, muszę w takim razie zrezygnować.
Ja jadę w piątek a wracam w niedzielę tranzytem przez Włocławek...Gokish pisze:Grolshek jedzie co pamiętam z Wawy pogadaj z nimAnbu pisze:Aż strach mi o tym mówić, ale nie mam jak dojechać z Warszawy do Byci w normalnych godzinach, muszę w takim razie zrezygnować.