Baldur's Gate powraca odnowiony.
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Baldur's Gate powraca odnowiony.
Czemu to ma taką przedpotopową grafikę?! Jestem zawiedziony.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Wyglada oldskulowo, ale jak dla mnie ok
. Jeśli tylko zachowają klimat orginału i grafika nie będzie strzaszyła pikselozą, winno być ok.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Grałem ostatnio w to trochę bez rewelacji. Mechanika z bg2 i rozdzielczość lepsza czyli bez koksu, dz*wek, laserów i innych bajerów. To samo chyba robiły nie które mody.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
paru lektorów już nie żyje może być ciężko. jestem sceptyczny, wszystko co nowe jest gorsze.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
QFThypnotic pisze:Bo jeśli nie będzie Frącza z "przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę" to już nie to samo....
bez fraczewskiego i jego zajebistego glosu to juz nie jest to samo.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Infernal Puppet
- Masakrator
http://www.cdaction.pl/news-34552/baldu ... wideo.html
Dwójka wraca rozszerzona. Jej, dadzą w końcu łotrzyka
. Jaram się tym jak flota stanisa
.
Dwójka wraca rozszerzona. Jej, dadzą w końcu łotrzyka

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Po tym co się stało z rozszerzoną jedynką to trochę sceptycznie podchodzę. Zwłaszcza, że do BG2 było od czorta fajnych modów i dalej można spokojnie grać 

kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego